close icon
page-title
Big Mommas: Sådan far, sådan son
Big Mommas: Sådan far, sådan son

Detaljer

 • Originaltitel: Big Mommas: Like Father, Like Son
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Regency Enterprises

Big Mommas: Sådan far, sådan son 2011 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.5
1195Betyg
date2011
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |8 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Semister12

  |3 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Grater98

  |6 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Xany Xaru

  |7 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  stjärnaFält22

  |9 dage siden
  Betyget 5.5 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Big Mommas: Sådan far, sådan son gratis online

Är du på jakt efter en rolig actionkomedi att streama gratis online? Då ska du inte missa Big Mommas: Sådan far, sådan son från 2011 med Martin Lawrence i huvudrollen. Filmen är en uppföljare till de tidigare Big Mommas-filmerna och utlovar minst lika mycket skratt och spännande äventyr.

I Big Mommas: Sådan far, sådan son följer vi FBIs utredare Malcolm Turner, spelad av Martin Lawrence, som återigen måste klä ut sig till den kurviga damen Big Momma för att lösa ett fall. Den här gången får Malcolm oväntat sällskap av sin son Trent, spelad av Brandon T. Jackson, som också tvingas klä ut sig till en gammal dam.

Tillsammans ger sig paret Turner ut på ett nytt uppdrag under sina förklädnader, vilket så klart leder till en massa roliga och pinsamma situationer. Om du gillade de tidigare Big Mommas-filmerna lär du garanterat uppskatta den här uppföljaren. Perfekt för en kväll med skratt och action!

Big Mommas: Sådan far, sådan son

Big Mommas: Sådan far, sådan son svenskt tal stream

Det bästa med Big Mommas: Sådan far, sådan son är att den går att streama gratis online med svenskt tal på Dreamfilm. Du behöver alltså inte leta efter DVD:n eller köpa den dyrt online för att kunna se denna underhållande komedi.

På Dreamfilm kan du enkelt streama Big Mommas: Sådan far, sådan son direkt i din webbläsare, helt utan komplicerad nedladdning eller registrering. Filmen går att se i bra bild- och ljudkvalitet med svensk text, perfekt för en mysig filmkväll!

Så poppa popcorn, samla familjen och vänner och njut av skratt och spänning när du streamar Big Mommas: Sådan far, sådan son gratis online. Missa inte denna underhållande uppföljare med FBI-agenten som tvingas klä ut sig till tant för att lösa ett knivigt fall!

Big Mommas: Sådan far, sådan son swesub Dreamfilm

På Dreamfilm kan du inte bara streama Big Mommas: Sådan far, sådan son med svenskt tal, utan även med swesub - alltså svensk text. Det innebär att du kan se den engelska originalversionen av filmen samtidigt som all dialog översätts med svensk text i undertext.

Med swesub får du uppleva skådespelarnas riktiga röster samtidigt som du enkelt kan följa handlingen på svenska. Perfekt om du föredrar originalversionen av filmer men ändå vill kunna förstå all dialog flytande.

Oavsett om du föredrar dubbning eller swesub så kan du alltså enkelt streama Big Mommas: Sådan far, sådan son gratis på Dreamfilm. Bara att välja önskat språkalternativ och luta sig tillbaka och njuta av actionfylld komedi i FBI-agentens förklädnad.

Missa inte denna roliga uppföljare med Martin Lawrence - perfekt filmUNDERHÅLLNING för hela familjen!

Big Mommas: Sådan far, sådan son gratis stream Sverige

Det är inte alla streamingtjänster som tillåter visning i Sverige, men på Dreamfilm kan du vara säker på att Big Mommas: Sådan far, sådan son går att streama gratis online även här i Sverige.

Oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg eller var som helst annars i landet kan du alltså sätta på filmen och skratta åt Martin Lawrence och Brandon T. Jacksons äventyr i sina tantförklädnader.

För att streama Big Mommas: Sådan far, sådan son i Sverige behöver du inte ens registrera ett konto eller ange kreditkortsdetaljer. Det enda du behöver göra är att trycka på playknappen och njuta av gratis filmunderhållning för hela familjen!

 • Inga konton eller kreditkort krävs
 • Fungerar överallt i Sverige

Big Mommas: Sådan far, sådan son

Big Mommas: Sådan far, sådan son 16.02.2011 actionfilm

Big Mommas: Sådan far, sådan son släpptes den 16 februari 2011 och blev den tredje filmen i Big Mommas-serien med Martin Lawrence och FBI-agenten Malcolm som tvingas klä ut sig till en kurvig dam.

Precis som de tidigare filmerna är Big Mommas 3 en actionfylld komedi perfekt för hela familjen, med roliga och pinsamma scener i överflöd. Som ett tillägg till den ordinarie rollistan får vi i den här filmen även se Brandon T. Jackson spela huvudpersonens son Trent.

Med sin blandning av spännande actionsekvenser och magvärmande skratt är det inte konstigt att denna 2011-film blivit så populär att den gått att streama gratis över 10 år efter biopremiären. Se den idag och missa inte äventyret i tantförklädnaderna!

Big Mommas: Sådan far, sådan son Regency Enterprises film

Bakom filmen Big Mommas: Sådan far, sådan son står filmbolaget Regency Enterprises, som ligger bakom en rad Hollywood-framgångar genom åren. Regency Enterprises grundades redan 1982 och har alltsedan dess levererat populära storfilmer för världens biopublik.

Bland Regency Enterprises mest kända filmer hittar vi bland annat Pulp Fiction, Fight Club, American Gangster och många fler storfilmer. Det är med andra ord fråga om ett filmbolag med stor erfarenhet och hög kvalitet på produktionerna.

Så även om du normalt inte är den som brukar streama gratis filmer online kan du lita på att Big Mommas: Sådan far, sådan son lever upp till Hollywoods höga standard, med fartfylld action och magvärmande skratt hela vägen.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 1195

Dela