Big Mommas hus 2 2006 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
1 492
Betyg
calendar2006
time1h 39m
FBI agent Malcolm Turner, mästaren på förklädnad, är tillbaka under täckmantel som den korpulenta "Big Momma." För att undgå en katastrof för nationell säkerhet blir Big Momma hyshållerska i den misstänktes hushåll och fattar tycke för de tre barnen i den dysfunktionella familjen.

Skådespelare

Actor Zachary Levi

Zachary Levi

Actor Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Actor Kevin Durand

Kevin Durand

Actor Martin Lawrence

Martin Lawrence

Actor Kat Dennings

Kat Dennings

Actor Nia Long

Nia Long

Actor Emily Procter

Emily Procter

Actor Dan Lauria

Dan Lauria

Siehe auch

Big Mommas hus 2 Dreamfilm se gratis online

Big Mommas hus 2 är en amerikansk komedifilm från 2006 med Martin Lawrence i huvudrollen. Filmen är en uppföljare till succén Big Mommas hus från 2000. I den här delen går FBI-agenten Malcolm Turner under täckmantel som den tjocka tanten ”Big Momma” för att lösa ett fall på en privat flickskola.

För er som gillade den första filmen kommer ni garanterat uppskatta den här uppföljaren. Humorn och galenskaperna är minst lika roliga den här gången med en hel del komiska och överraskande vändningar. Perfekt film att streama gratis online för en skrattfest!

Vill ni streama Big Mommas hus 2 med svenskt tal så kan ni enkelt göra det via Dreamfilm. Bara att klicka på play och njuta av skratten. Rekommenderas varmt för en trevlig filmmaraton!

Big Mommas hus 2

Streama Big Mommas hus 2 svenskt tal stream

På Dreamfilm kan ni alltså streama Big Mommas hus 2 med svenskt tal. Det är smidigt, enkelt och dessutom helt gratis. Filmen går att se i HD-kvalitet vilket gör upplevelsen ännu bättre.

Handlingen kretsar kring FBI-agenten Malcolm som återigen klär ut sig till den storvuxna damen ”Big Momma” i ett desperat försök att lösa ett knivigt fall. Den här gången utspelar sig storyn på en privat flickskola där Malcolm ska undersöka ett möjligt mordfall.

Förvänta er galna upptåg, roliga förvecklingar och massor av skratt. Perfekt film att streama en regnig helg för att muntra upp humöret.

Titta på Big Mommas hus 2 swesub Dreamfilm

På Dreamfilms streamingtjänst kan ni alltså titta på Big Mommas hus 2 med swesub, alltså svensk text. Smidigt och enkelt utan krånglig registrering eller abonnemang.

Handlingen utspelar sig på en flickinternatskola där Malcolm Turner återigen går undercover som den storvuxna damen "Big Momma" för att lösa ett brottsfall. Med sig har han sin 10-åriga son som ska posera som Big Mammas sondotter Sherry.

Martin Lawrence visar återigen prov på sin komiska briljans i rollen som den fumliga och knasiga FBI-agenten som desperat försöker hålla sin förklädnad trovärdig.

Förvänta er en underhållande komedi fylld med roliga situationer och medryckande äventyr. Perfekt att streama på en ledig dag för garanterade skratt!

Se Big Mommas hus 2 gratis 2006 film

På Dreamfilm kan ni se Big Mommas hus 2 gratis som släpptes 2006. Filmen är en uppföljare till ettan från 2000 och fortsätter histoien om FBI-agenten Malcolm som går undercover för att lösa brott.

Den här gången utspelar sig handlingen alltså på en internatskola för flickor där Malcolm återigen förklär sig till damen “Big Momma”. Tillsammans med sin 10-årige son kommer han snart råka ut för en rad galna upptåg och skojiga förvecklingar.

Perfekt komedi att se gratis online för alla som gillade ettan och vill se mer av galenskaperna från Malcolm och Big Momma!

Big Mommas hus 2

Big Mommas hus 2 gratis streaming sverige

På Dreamfilm kan ni alltså streama Big Mommas hus 2 gratis i Sverige. Det krävs ingen registrering eller betalning, bara att klicka på play och börja titta direkt.

 • HD-kvalitet
 • Svensk text
 • Ingen registrering

Handlingen följer FBI-agenten Malcolm som återvänder i rollen som Big Momma. Den här gången beger han sig till en flickskola för att lösa ett mord under sin förklädnad som rektor.

Förvänta er en underhållande komedi med massor av skratt och roliga situationer. Perfekt att streama gratis en regnig dag!

Big Mommas hus 2 HD gratis på svenska

På Dreamfilms streamingtjänst kan ni se Big Mommas hus 2 i HD-kvalitet gratis och på svenska. Ingen registrering behövs och filmen går att se direkt via mobil, dator eller surfplatta.

I den här filmen från 2006 återvänder alltså FBI-agenten Malcolm Turner i rollen som den knubbiga damen “Big Momma”. Nu har han tagit jobb som rektor på en flickinternatskola för att lösa ett knivigt fall.

Förvänta er massvis med skratt och underhållning i denna uppföljare till ettan från 2000. Perfekt komedi att streama gratis online!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 1492
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 5.7 tyder på att Big Mommas hus 2 är ett måste för fans av Komedi.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Big Mommas hus 2 med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Big Mommas hus 2. Betyget 5.7 talar för sig själv
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 39m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Big Mommas hus 2 med ett betyg på 5.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

matixd

Big Mommas hus 2 Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 5.7 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Big Mommas hus 2 Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.