alt

Big Mommas hus 2000 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.8
2 171
Betyg
calendar2000
time1h 38m
FBI-agenten Malcolm Turner är tuff, smart och en mästare på förklädnader. Han får i uppdrag att skydda en ensamstående mamma, Sherry, och hennes son från en förrymd fånge. För att dölja sin identitet tvingas Malcolm klä ut sig till den stora vresiga sydstatsdamen Big Momma. Som om saker inte vore nog komplicerade blir Malcolm dessutom förälskad i Sherry. Malcolm/Big Momma måste nu komma ett sätt att både fånga sin man - och snärja sin kvinna.

Skådespelare

Actor Paul Giamatti

Paul Giamatti

Actor Martin Lawrence

Martin Lawrence

Actor Anthony Anderson

Anthony Anderson

Actor Terrence Howard

Terrence Howard

Actor Octavia Spencer

Octavia Spencer

Actor Nia Long

Nia Long

Actor Cedric the Entertainer

Cedric the Entertainer

Actor Phyllis Applegate

Phyllis Applegate

Siehe auch

Big Mommas: Sådan far, sådan son

Big Mommas hus Dreamfilm

Är du på jakt efter en riktigt bra komedi att streama gratis? Då ska du titta på Big Mommas hus som hade biopremiär den 31.05.2000. Filmen är producerad av Regency Enterprises och har originaltiteln Big Momma's House med IMDB ID tt0208003.

I den här filmen får vi följa FBI-agenten Malcolm Turner (Martin Lawrence) som går undercover för att lösa ett fall. Han utger sig för att vara den tuffa och stora Big Momma för att närma sig ett brottslingagäng.

Det blir en hysteriskt rolig film när Malcolm försöker agera och uppträda som denna storvuxna dam. Han hamnar i massor av pinsamma och oväntade situationer som kommer få dig att skratta högt.

Big Mommas hus

Streama Big Mommas hus gratis i Sverige

Den här underhållande komedin går alltså att streama helt gratis för alla boende i Sverige. Du hittar filmen på Dreamfilm med svensk text (swesub).

Det är bara att klicka på play och börja titta på denna hysteriskt roliga film direkt i din webbläsare. Det finns inga dolda avgifter eller krav på registrering.

Big Mommas hus är en riktigt bra komedi att se en kväll när man vill skratta högt.

Varför är det här en film du inte får missa

 • Otroligt rolig film med många skratt
 • Bra skådespelarinsatser som förgyller berättelsen
 • En spännande och intressant handling

I rollerna hittar vi förutom Martin Lawrence även bland andra Nia Long, Paul Giamatti och Terrence Howard. Alla bidrar med starka och roliga skådespelarinsatser som verkligen förgyller berättelsen.

Handlingen är förvånansvärt spännande och intressant för att vara en komedi. Du får följa Malcolm när han försöker lösa fallet samtidigt som han måste upprätthålla sin förklädnad som storvuxen dam.

Se komedi online med bra kvalitet

Dreamfilm kan du titta på filmen helt online i din webbläsare med bra bild- och ljudkvalitet. Så du behöver inte ladda ner och installera några skumma appar eller program.

Gratis streaming av filmer online har verkligen revolutionerat underhållningen på internet. Numera behöver man varken gå på bio, köpa dyra DVD-skivor eller ens ladda ner torrent-filer från skumma sidor för att se nya filmer.

Allt du behöver för att streama filmer helt lagligt och gratis är en internetuppkoppling och en modern webbläsare. Det är så enkelt!

Big Mommas hus med svenska undertexter

Som vi nämnde ovan så kan du titta på Big Mommas hus med svensk text på Dreamfilm. Så du slipper irriterande undertexter som skymmer bilden eller att behöva lyssna på taskigt dubbade röster.

Swesub-textade utländska filmer är verkligen smidigt. Du ser skådespelarnas originalröster samtidigt som du lätt kan läsa texten längst ner på skärmen utan att det stör upplevelsen av filmen.

Så om du gillar Martin Lawrence i original så ska du absolut titta på Big Mommas hus på Dreamfilm med swesub för bästa möjliga tittarupplevelse.

Big Mommas hus

Film gratis: Big Mommas hus med streaming

Sammanfattningsvis är Big Mommas hus en riktigt bra komedi att streama online helt gratis film. Med hjälp av Dreamfilm kan du titta på denna film med svensk text utan kostnad direkt i din webbläsare.

Det är bara att klicka på play och luta sig tillbaka för att få se skådespelarna Martin Lawrence, Nia Long med flera bidra med hysteriskt roliga insatser i denna underhållande film.

Passa på att se gratis film online redan ikväll! Big Mommas hus på Dreamfilm är perfekt för en skrattfyllt kväll framför datorn eller surfplattan.

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 2171
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Big Mommas hus med betyget 5.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 5.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Big Mommas hus är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.8 bekräftar detta.
avatar

damVod1

Big Mommas hus med ett betyg på 5.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 38m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 38m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

avatarKaa

Om betyget 5.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

RevJace

Big Mommas hus Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.8 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Big Mommas hus med medelbetyget 5.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Big Mommas hus Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.8 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Minioner: Berättelsen om Gru