alt

Bed Rest 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
175
Betyg
calendar2023
time1h 30m
Efter att Julie Rivers och hennes man försökt bilda familj i flera år är hon gravid igen, och de har fått en nystart i sitt nyblivna hem. Efter att ha beordrats sängvila börjar Julie falla samman av monotonin och ångesten i sin inskränkta tillvaro. Efter en rad kusliga, spöklika upplevelser i hemmet väcks demoner ur Julies förflutna till liv och får folk i hennes omgivning att ifrågasätta hennes psykiska stabilitet. Instängd tvingas hon konfrontera sitt tidigare liv och det övernaturliga för att skydda sig själv och sitt ofödda barn.

Skådespelare

Actor Melissa Barrera

Melissa Barrera

Actor Adam Hurtig

Adam Hurtig

Actor Guy Burnet

Guy Burnet

Actor Erik Athavale

Erik Athavale

Actor Paul Essiembre

Paul Essiembre

Actor Sebastian Billingsley-Rodriguez

Sebastian Billingsley-Rodriguez

Actor Edie Inksetter

Edie Inksetter

Actor Kristen Sawatzky

Kristen Sawatzky

Officiell trailer

Siehe auch

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Bed Rest Dreamfilm

Den nya skräckfilmen Bed Rest har haft premiär och nu finns den tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm! Filmen släpptes den 10 februari 2023 och har redan hunnit bli en snackis bland skräckfantaster. Vi rekommenderar starkt att du kollar in den här spännande filmen från STXfilms.

Bed Rest utspelar sig på ett sjukhus där den gravida kvinnan Jane blir sängliggandes resten av sin graviditet. Det visar sig dock att sjukhuset döljer mörka hemligheter och snart tvingas Jane kämpa för sitt och sitt ofödda barns liv. Med hjälp av smarta vändningar och en spännande handling håller Bed Rest publiken i ett järngrepp från start till mål.

Skådespelerskan Melissa Barrera gör en kanoninsats i huvudrollen som den desperata Jane. Hela rollistan levererar starka prestationer och bidrar till filmens obehagliga stämning. Inget lämnas åt slumpen i den här produktionen!

Har du inte sett trailern till Bed Rest än så rekommenderar vi att du kollar in den med en gång. Den ger en väldigt bra förhandstitt på vad som väntar i själva filmen utan att avslöja för mycket. Efter att ha sett trailern är vi övertygade om att du kommer vilja se hela filmen omgående!

Bed Rest

Streama Bed Rest på svenska

På Dreamfilm kan du nu streama den spännande skräckfilmen Bed Rest med svenskt tal. Filmen har haft premiär på bio men finns redan tillgänglig online för alla som föredrar att titta gratis hemma i soffan.

Att kunna streama film gratis på Dreamfilm är en väldigt smidig lösning för alla filmentusiaster i Sverige. Här slipper du köpa dyra biobiljetter eller prenumerera på streamingtjänster för att se de senaste filmerna. Allt du behöver är en internetuppkoppling!

När du streamar Bed Rest på Dreamfilm kan du vara säker på att det är med svenskt tal. Ingen irriterande textning eller taskigt dubbat ljud. Bara ren och skär skräck på svenska, precis som det är tänkt att upplevas.

Så tveka inte att streama Bed Rest på svenska redan idag! Skräckfilmen är perfekt för en spännande filmmaraton tillsammans med vännerna eller som kvällsunderhållning på egen hand. Tryck bara play och njut!

Tillgänglig att streama helt gratis

Den 10 februari 2023 hade skräckfilmen Bed Rest äntligen premiär på bio. Nu, bara några veckor senare, är den redan tillgänglig att streama helt gratis online!

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du titta på nya filmer som Bed Rest utan att det kostar någonting alls. Du behöver inte ens registrera ett konto. Det enda som krävs är en internetuppkoppling och en skärm att titta på.

Tjänsten är helt gratis att använda och utbudet uppdateras konstant med nya filmer. Så fort en film har haft biopremiär läggs den oftast upp på Dreamfilm efter bara några veckor. Perfekt för oss som föredrar att streama film hemma framför att gå på bio.

Vi rekommenderar verkligen att du kollar in Bed Rest nu när du har chansen att streama den gratis. Skräckfilmen är otroligt spännande och har fått fina recensioner av kritiker. Se till att inte missa årets bästa skräckupplevelse!

Se nya skräckfilmen Bed Rest från 2023

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckfilm? Då rekommenderar vi den nya filmen Bed Rest som hade premiär 2023. Filmen utspelar sig på ett sjukhus där huvudkaraktären Jane blir instängd för sängläge resten av sin graviditet.

Snart upptäcker Jane att det finns mörka hemligheter på sjukhuset. Personalen beter sig konstigt och plötsligt verkar hennes liv och det kommande barnets liv vara i fara. Kan hon lita på någon? Kommer hon och babyn överleva?

Bed Rest är en psykologisk skräckfilm fylld med oväntade vändningar som håller dig på helspänn hela vägen. Filmen har fått fina recensioner för sitt manus, skådespeleri och obehagliga stämning.

Så missa inte att se den nya skräckfilmen Bed Rest som släpptes 2023! Den går att streama helt gratis online med svenskt tal. Perfekt film att se med vännerna eller ensam en mörk kväll för maximal skräckupplevelse.

Bed Rest

Streama Bed Rest Dreamfilm fullständig film

Den som gillar skräckfilmer vill så klart se hela filmen, inte bara höjdpunkterna. På Dreamfilm kan du streama Bed Rest i sin helhet helt gratis!

Den nya skräckfilmen Bed Rest har nu premiärats och finns tillgänglig att streama i sin helhet på Dreamfilm. Här behöver du inte nöja dig med att se några korta klipp eller trailer, utan kan se hela filmen från början till slut!

Att kunna streama nya filmer gratis direkt efter biopremiär är en enorm fördel. Särskilt för oss skräckfantaster som inte vill få historien förstörd genom spoilers innan vi hunnit se den.

På Dreamfilm streamar du Bed Rest i full längd och full kvalitet. Filmen är 2 timmar lång såThere är garanterat gott om spänning och skräck hela vägen. Perfekt för en riktigt härlig filmkväll!

Så vänta inte längre med att se årets coolaste skräckfilm - streama Bed Rest från Dreamfilm och se hela filmen redan idag! Det enda du behöver är ett Dreamfilm-konto och access till internet. Njut av skräcken!

Titta på Bed Rest från 10 februari 2023 nu

Den 10 februari 2023 hade skräckfilmen Bed Rest äntligen premiär på bio. Nu, bara några veckor senare, kan du titta på Bed Rest online helt gratis!

Filmen finns tillgänglig för streaming i sin helhet på Dreamfilm. Här kan du njuta av den spännande historien om den gravida Jane som blir instängd på ett sjukhus med mörka hemligheter.

Bed Rest har fått strålande recensioner för sitt manus, skådespeleri och välgjorda skräckscener. Kritiker hyllar filmens förmåga att hålla publiken i ett järngrepp från början till slut.

Så missa inte att titta på Bed Rest nu när du har chansen! Det är garanterat en av årets absolut bästa skräckfilmer som är ett måste för alla fans av genren. Streama den gratis online redan idag för maximal spänning.

Dröj inte för länge med att se Bed Rest eftersom risken för spoilers ökar för varje dag som går efter premiären. Titta på den nu för att uppleva skräcken i sin fulla styrka!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 175
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Bed Rest med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

damVod1

Bed Rest med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 30m. Rekommenderas varmt.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Bed Rest Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Bed Rest med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Bed Rest Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.4 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer