alt

Beast 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
1 361
Betyg
calendar2022
time1h 33m
Den nyblivne änklingen Nate Samuels återvänder till Sydafrika, där han en gång träffade sin fru, tillsammans med sina döttrar på en sedan länge planerad resa till ett viltreservat. Reservatet sköts av naturbiologen Martin Battles, en gammal vän till familjen. Men det som börjar som en läkande resa förvandlas plötsligt till en skräckfylld kamp för överlevnad när ett lejon som har överlevt blodtörstiga tjuvjägare och nu ser alla människor som fiender börjar förfölja dem.

Skådespelare

Actor Iyana Halley

Iyana Halley

empty-image

Chris Gxalaba

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor Sharlto Copley

Sharlto Copley

Actor Leah Sava Jeffries

Leah Sava Jeffries

Actor Liyabuya Gongo

Liyabuya Gongo

Actor Martin Munro

Martin Munro

Actor Thapelo Sebogodi

Thapelo Sebogodi

Officiell trailer

Siehe auch

ドラゴンボール超 スーパーヒーロー

Titta på Beast Dreamfilm Sverige

Beast är den senaste actionfilmen från 2022 som du absolut inte får missa. Den hade premiär på bio den 11 augusti och du kan nu se den online gratis på Dreamfilm. Filmen är producerad av RVK Studios och har originaltiteln Beast.

Handlingen i Beast utspelar sig i en djungel där en far och hans två döttrar blir jagade av en blodtörstig leopard. Leoparden har utvecklat smak för människokött och attackerar dem gång på gång. Det blir en intensiv kamp på liv och död när familjen försöker komma undan odjuret.

Huvudrollen som fadern spelas av Idris Elba som gör en fantastisk insats. Vi får följa hans desperata försök att rädda sina döttrar från den ständigt närvarande faran. Det blir många hjärtknipande scener när leoparden lurar bakom nästa buske.

Regissören Baltasar Kormákur lyckas verkligen förmedla känslan av att befinna sig i ett främmande land, omgiven av okända faror. Kameran fångar den täta djungeln och det klaustrofobiska hotet på ett fantastiskt sätt.

Beast

Se Beast online gratis Dreamfilm

Beast är perfekt för dig som gillar spännande actionfilmer med skarpa tänder. Den har fått fina recensioner för sitt tempo och sin spänning. Publiken har hyllat skådespelarnas insatser och de imponerande specialeffekterna.

Filmen är inspelad på location i Sydafrika vilket ger en äkta känsla av den farliga djungeln. Kameran fångar den vackra men skrämmande miljön på ett fantastiskt sätt.

Musiken i Beast är också väldigt viktig för att skapa stämningen av hot och fara. Tack vare det catchiga soundtracket förstärks känslan av att befinna sig mitt i en livsfarlig jakt.

Så om du gillar adrenalinfyllda äventyrsfilmer är Beast ett måste. Streama den nu gratis och enkelt online på Dreamfilm. Du hittar den under kategorin nyheter så du missar inte premiärfilmen.

Streama Beast Svensk text gratis

Den som föredrar att titta på film med svensk text är Beast perfekt för. Filmen finns nämligen med svensk text vilket gör att du kan fokusera helt på handlingen.

Att läsa undertext tar bort lite av spänningen i en actionfilm som denna. Så med svenskt tal kan du uppleva Beast som den är tänkt, utan distraktioner.

Dreamfilm erbjuder de flesta nyare filmer med svensk text vilket är smidigt. Du behöver alltså inte leta efter en specifik undertextfil för att kunna följa handlingen ordentligt.

Så vill du se Beast med svensk text gratis online är Dreamfilm rätt ställe. Registrera ett kostnadsfritt konto så kan du börja streama direkt via deras app eller hemsida.

Beast hela filmen svenska Dreamfilm

På Dreamfilm kan du se Beast hela filmen med svenska röster. Det betyder att du kan njuta av den spännande jakten från första scen till eftertexter helt utan avbrott.

Många streamingtjänster erbjuder bara filmer i delar eller med massa reklamapuser. Men på Dreamfilm får du se Beast i sin helhet, som den är tänkt att upplevas.

Du behöver alltså inte oroa dig för att den spännande klimaxen ska avbrytas mitt i. Eller att reklam ska dyka upp och förstöra stämningen i fel ögonblick.

Så vill du se hela Beast filmen obrutet med svenskt tal är Dreamfilm rätt ställe. Registrera dig och börja streama direkt via mobil, surfplatta eller dator.

Beast

Beast Swesub stream gratis online

Utöver svensk text finns Beast även med svensk textning, så kallad swesub. Det innebär att du ser den engelska originalversionen men med svenska undertexter.

För många filmnördar är originalversionen att föredra för att få uppleva skådespelarnas röster. Samtidigt underlättar svensk textning för att hänga med i handlingen.

Så oavsett om du föredrar originalet med undertext eller helt svensk dubbning kan du se Beast gratis online på Dreamfilm.

Registrera dig nu och börja streama Beast direkt via deras app eller hemsida. Du kan välja mellan engelsk version med swesub eller svensk dubbning.

Titta på Beast gratis Dreamfilm Sverige

Sammanfattningsvis är Dreamfilm det bästa stället för att streama Beast gratis online. Filmen finns där både med svensk dubb och originalversion med svensk text.

Du kan se hela Beast filmen utan avbrott för reklam eller buffering. Perfekt för att få en ostörd filmupplevelse hemifrån soffan.

registrera dig på Dreamfilm så kan du börja titta direkt via deras app eller hemsida. Det är 100% gratis och du har tillgång till hundratals nya filmer.

Så missa inte att se årets mest adrenalinfyllda actionfilm Beast! Registrera dig på Dreamfilm Sverige och börja streama nu.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1361
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på Beast, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Beast med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Beast. Betyget 6.7 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Beast. Betyget 6.7 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 33m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Beast är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Beast med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

FilmTitel

Beast Titel med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Godzilla x Kong: The New Empire

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Transformers: Rise of the Beasts