close icon
page-title
Baise-moi
Baise-moi

Detaljer

 • Originaltitel: Baise-moi
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Frankrike
 • Regissör: Toute Premiere Fois

Baise-moi 2000 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star4.8
415Betyg
date2000
date1h 17m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |9 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |2 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |6 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Indholdsfortegnelse

Baise-moi 2000 - Streama skandalfilmen från Frankrike

Vill du se en film som verkligen utmanar gränserna och tar dig med på en hård och brutal resa? Då är den franska kultfilmen "Baise-moi" från 2000 ett måste. Denna skandalomsusade film chockade världen med sitt råa och oförlåtande porträtterande av två unga kvinnor som lever i Frankrikes undre värld av prostitution, droger och våld. Men mer än bara skockfaktorn erbjuder "Baise-moi" en djup och tankeväckande betraktelse av kvinnlig ilska, maktlöshet och hämnd.

På dreamfilmsw.se kan du streama "Baise-moi" och uppleva denna ikoniska film i all sin råhet. Regissörerna Virginie Despentes och Coralie Trinh Thi inte bara utmanar tabun utan kastar dem rakt i ansiktet på publiken. Med sin brutala ärlighet och intensitet har "Baise-moi" skapat en kontroversiell men avgörande plats i den moderna filmhistorien. Så om du är redo att utmanas, provoceras och kanske till och med stötas bort, är detta en film du inte får missa.

Men bortom chockfaktorerna finns ett kraftfullt statement om kvinnors rätt att ta tillbaka sin makt och sin röst. "Baise-moi" är en skrikande protest mot patriarkatet och objektifieringen av kvinnor. De två huvudpersonerna, Nadine och Manu, slår tillbaka mot en värld som förtryckt och utnyttjat dem genom att vända sina egna vapen mot den. Deras våldsamma upprorsresa blir både frånstötande och fascinerande att bevittna.

Så om du letar efter en film som utmanar normer, provocerar tankar och inte är rädd för att chockera, då är "Baise-moi" ett måste att streama på dreamfilmsw.se. Denna skandalomgärdade kultklassiker har blivit en ikonisk del av den franska nya vågen och kommer garanterat att ge dig en upplevelse du sent glömmer. Var redo att bli provocerad, utmanad och rent av stött - men också att bli djupt berörd av denna films råa och oförskräckta uttryck.

 • Streama den omdebatterade franska kultfilmen "Baise-moi" från 2000 på dreamfilmsw.se.

 • Upplev en råbarkad och oförlåtande skildring av två unga kvinnors våldsamma uppror mot ett förtryckande patriarkalt samhälle.

 • Baise-moi utmanar tabun och kastar dem rakt i ansiktet på publiken i en chockerande men tankeväckande film.

 • Låt dig provoceras av denna kontroversiella klassiker som skapat en unik plats i den moderna filmhistorien.

Baise-moi

Baise-moi Sverige - Var kan du streama den franska showen?

I Sverige kan du streama den ikoniska franska filmen "Baise-moi" på den populära streamingtjänsten dreamfilmsw.se. Filmens råa framställning och kontroversiella teman gjorde att den bannlystes från biograferna i många länder när den släpptes år 2000. Men tack vare sajter som dreamfilmsw.se kan du nu enkelt uppleva "Baise-moi" i bekvämligheten av ditt eget hem.

Dreamfilmsw.se har etablerat sig som den ultimata destinationen för filmälskare i Sverige som letar efter den senaste mainstream- och kultfilmerna. Från blockbusters till obskyra indiefilmer, dreamfilmsw.se har något för alla smaker. Och med "Baise-moi" i deras katalog kan du streama en av de mest omtalade och ifrågasatta filmerna genom tiderna.

Förutom "Baise-moi" erbjuder dreamfilmsw.se en bred samling av franska och internationella filmer att välja mellan. Oavsett om du är en avgjord cineast eller bara letar efter en underhållande filmkväll, kommer du att hitta massor att utforska på denna streamingplattform. Och med deras användarvänliga gränssnitt och höga bildkvalitet kan du njuta av filmerna i bästa möjliga upplösning.

Så om du är nyfiken på att se vad all uppmärksamhet kring "Baise-moi" handlade om, eller bara vill uppleva en modern klassiker av fransk filmkonst, då är dreamfilmsw.se platsen att göra det på. Streama denna franska skandalfilm och många andra kultfilmer i Sverige med bara några få klick.

Baise-moi Gratis streama - Se den uppseendeväckande filmen

För den som letar efter en film som verkligen utmanar och provocerar finns få bättre val än den franska kultklassikern "Baise-moi" från 2000. Denna uppseendeväckande film om två unga kvinnor som ger sig ut på en våldsam hämndupptäckt efter att ha utsatts för övergrepp av män chockerade världen med sina grafiska skildringar av sex och brutalitet.

Men bortom de råa och stötande scenerna finns en kraftfull och tankeväckande kommentar om kvinnligt raseri, desperation och vedergällning. Regissörerna Virginie Despentes och Coralie Trinh Thi blottar det patriarkala samhällets mörka sidor genom protagonisterna Nadine och Manus våldsamma uppror.

På streamingtjänsten dreamfilmsw.se kan du se den omtvistade "Baise-moi" helt gratis och göra upp din egen åsikt om denna ikoniska film. Oavsett om du finner den frånstötande eller briljant, kommer den garanterat att få dig att tänka och ifrågasätta dina perspektiv på kvinnors rättigheter och maktstrukturer i samhället.

Så ta chansen att streama "Baise-moi" gratis på dreamfilmsw.se och upplev en av de mest kontroversiella och banbrytande filmerna i modern tid. Låt dig provoceras, chockeras och kanske till och med upprördas - men förbli öppen för dess djupare budskap om kvinnlig ilska och upprorets nödvändighet. Detta är en film som kommer att stanna kvar hos dig länge efter dess sista våldsamma scen.

Titta på Baise-moi - Hitta lagliga streamingtjänster online

Att hitta lagliga och pålitliga streamingtjänster för att se den kontroversiella franska filmen "Baise-moi" online kan vara en utmaning. Men på dreamfilmsw.se kan du tryggt och enkelt streama denna ikoniska skandalfilm från 2000 utan några juridiska bekymmer.

Baise-moi

Sammanfattning av Baise-moi - En ikonisk skandalfilm

Hej filmälskare! Vill du streama en av de mest kontroversiella och omtalade filmerna genom tiderna? Då är den franska kultklassikern "Baise-moi" från 2000 ett måste att se på dreamfilmsw.se. Denna råbarkade och stötande film utmanar normer och kastar tabun rakt i ansiktet på publiken med sina grafiska skildringar av våld, sex och två kvinnors våldsamma hämndresa. Baise-moi Sverige streamas online här på dreamfilmsw.se, där du gratis kan titta på denna ikoniska skandalfilm. Oavsett om du finner den frånstötande eller briljant, kommer du garanterat att ifrågasätta dina perspektiv på kvinnlig ilska och maktstrukturer efter att ha sett Baise-moi. Så bered dig på en upplevelse du sent glömmer och streama rollistan med Nadine och Manu i denna kontroversiella kultfilm endast på dreamfilmsw.se.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 415

Dela