Babylon 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
2 612
Betyg
calendar2022
time3h 09m
Filmen utspelar sig i 1920-talets Los Angeles och är en berättelse om överdimensionerad ambition och skandalösa excesser. Den följer flera olika karaktärers uppgång och fall under en era i det tidiga Hollywood som kännetecknades av ohämmad dekadens och lastbarhet.

Skådespelare

Actor Margot Robbie

Margot Robbie

Actor Samara Weaving

Samara Weaving

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Eric Roberts

Eric Roberts

Actor Olivia Wilde

Olivia Wilde

Actor Jean Smart

Jean Smart

Actor Tobey Maguire

Tobey Maguire

Actor Katherine Waterston

Katherine Waterston

Officiell trailer

Siehe auch

Se Babylon Dreamfilm gratis online 2022

Babylon är den senaste komedifilmen från 2022 som släpptes den 22 december. Filmen är regisserad av Damien Chazelle och har en ensemblecast med Margot Robbie, Brad Pitt och Diego Calva i huvudrollerna. Handlingen utspelar sig i 1920-talets Hollywood och följer flera karaktärers öden i filmindustrins guldålder.

Nu kan du streama Babylon gratis online med svensk text på Dreamfilm. Filmen är över 2 timmar lång och utlovar mycket skratt och drama när karaktärerna tampas med framgång, missbruk och kärleksrelationer i glamourös miljö.

Babylon är ett drama och en komedi i historisk miljö som visar både glamour och skuggsidor från 1920-talets Hollywood.

Margot Robbie spelar den aspirerande skådespelerskan Nellie LaRoy som drömmer om att bli filmstjärna. Brad Pitt gestaltar den åldrande stumfilmsstjärnan Jack Conrad som har problem med alkoholmissbruk. Diego Calva porträtterar den drivne mexikanske immigranten Manny Torres som försöker ta sig in i filmbranschen.

Babylon utlovar mycket drama, romantik och skratt när vi får följa karaktärerna under filmindustrins omvandling från stumfilm till ljudfilm. Det är en tid då allt förändras och ingenting är som förut.

Babylon

Titta på Babylon Dreamfilm stream Sverige

Den 22 december 2022 hade Babylon biopremiär runtom i världen, och filmen finns nu tillgänglig för streaming på Dreamfilm stream Sverige med svensk text. Det är den perfekta tjänsten för att titta på Babylon gratis online.

Dreamfilm erbjuder tusentals nya filmer och serier från hela världen, allt gratis och lagligt. Du behöver inget abonnemang eller konto för att använda tjänsten.

Streamingtjänsten Dreamfilm fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil. Du kan se dina valda filmer och serier i hög kvalitet, pausa och återuppta tittandet senare. Det finns även funktioner för att ladda ner och titta offline.

 • Inget konto eller registrering behövs
 • Tusentals nya filmer och serier
 • Svensk text och dubbning
 • Streama i hög kvalitet

Så passa på att streama den senaste Hollywood-rullen Babylon gratis på Dreamfilm. Det är underhållning i världsklass med kända skådespelare som utlovar många skratt!

Babylon Dreamfilm swesub watch online

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu watcha Babylon online med svensk text (swesub). Det är den idealiska platsen för att se den senaste Hollywood-filmen gratis, lagligt och i hög kvalitet.

Dreamfilm fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil, så du kan streama Babylon var du än befinner dig. Filmen är över 2 timmar lång så det finns gott om tid att bekanta sig med rollistan och deras öden i glamourösa 1920-talets Hollywood.

Förutom Babylon går det att watcha tusentals nya filmer och serier gratis online på Dreamfilm. Allt från de senaste bioaktuella hitsen till klassiska favoriter och smalare produktioner. Du hittar komedi, drama, thriller, action och mycket mer i biblioteket.

Streama och titta på Babylon gratis online med svensk text på Dreamfilm - den bästa streamingtjänsten för film och serier.

Det enda du behöver för att börja watcha online är en internetuppkoppling. Inget konto eller registrering krävs. Så skaffa popcorn, slå dig ner i soffan och njut av underhållning när Babylon drar igång på din skärm!

Se den nyaste filmen Babylon gratis

Babylon hade världspremiär i december 2022 och är nu tillgänglig för streaming för svenska tittare. På Dreamfilm kan du se den allra senaste Hollywood-rullen gratis online med svensk text redan nu.

I filmen får vi följa kända skådespelare som Margot Robbie, Brad Pitt och Diego Calva i 1920-talets glamourösa Hollywood. Karaktärerna kämpar för att lyckas i filmbranschen samtidigt som förändringarna är stora med övergången från stumfilm till ljudfilm.

Babylon bjuder på mycket drama, festande, dekadens, missbruk och kärlekshistorier i historisk miljö. Perfekt underhållning för en kväll framför skärmen!

Det är enkelt att se Babylon gratis online på Dreamfilm utan registrering eller abonnemang. Streama direkt i webbläsaren på valfri enhet med internetuppkoppling. Upplev filmen i hög bild- och ljudkvalitet redan idag!

Babylon

Streama Babylon Dreamfilm full movie svenska

Är du sugen på att se en riktigt bra film ikväll? Då ska du streama Babylon på Dreamfilm och njuta av den här Hollywood-rullen i över 2 timmar med svensk text.

Filmen utspelar sig i 1920-talets Los Angeles när filmbranschen genomgick stora förändringar i och med ljudfilmens intåg. Vi får möta kända skådespelare i huvudrollerna - bland andra Margot Robbie, Brad Pitt och Diego Calva - i ett drama fyllt med fest, missbruk, förhoppningar och besvikelser.

För att streama Babylon gratis online behöver du bara gå till Dreamfilms hemsida och klicka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av underhållning i världsklass utan kostnad under kvällen. Perfekt!

Så varför inte ge filmen en chans ikväll? Du hittar den bästa versionen av Babylon för streaming på Dreamfilm, och kan dessutom pausa och återuppta visningen när du vill. Det finns ingen ursäkt för att inte se årets mest omtalade film!

Babylon Dreamfilm streama nu gratis 2022

Är du sugen på att se den allra senaste Hollywood-filmen med Margot Robbie och Brad Pitt men inte har lust att gå på bio? Då ska du streama Babylon gratis på Dreamfilm!

Filmen hade premiär så sent som i december 2022 och utspelar sig i 1920-talets Los Angeles när filmindustrin genomgick stora förändringar. Babylon skildrar både glamour, framgång, dekadens och mörka sidor under filmens guldålder i Hollywood.

På Dreamfilm kan du streama Babylon gratis och lagligt redan nu, bara några veckor efter biopremiären. Det krävs inget abonnemang eller registrering, utan du kan börja titta direkt i webbläsaren på valfri enhet.

Så passa på och streama den allra senaste Hollywood-filmen Babylon gratis online redan idag. Upplev drama och komedi i världsklass med Margot Robbie, Brad Pitt med flera i huvudrollerna!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2612
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

mathew

Om du gillar den här Komedi , se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Babylon med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att Babylon är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Grater98

Babylon Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Babylon Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Babylon Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!