Baby-bossen: Julbonus 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
279
Betyg
calendar2022
time0h 47m
Julafton tar en överraskande vändning när Baby-bossen råkar byta plats med en tomtenisse och blir fast på Nordpolen.

Skådespelare

Actor Ariana Greenblatt

Ariana Greenblatt

Actor Kevin Michael Richardson

Kevin Michael Richardson

Actor Jodi Benson

Jodi Benson

Actor Kari Wahlgren

Kari Wahlgren

Actor George Lopez

George Lopez

Actor Pierce Gagnon

Pierce Gagnon

Actor Dana Davis

Dana Davis

Actor Nick Fisher

Nick Fisher

Officiell trailer

Siehe auch

Otrolig animerad julfilm för hela familjen

Den älskade animerade karaktären Baby-bossen är tillbaka i en helt ny julfilm - Baby-bossen: Julbonus på Dreamfilm. Denna gång får vi följa med Baby-bossen och Tim när de firar jul tillsammans, fylld med magi, skratt och pirriga upptåg. Filmen hade premiär den 6 december 2022 och är perfekt underhållning för hela familjen under juletider.

I Baby-bossen: Julbonus får vi återuppleva den speciella relationen mellan storebror Tim och hans yngre bror Baby-bossen. Trots att de är så olika, lyckas de alltid hitta sätt att ha roligt tillsammans. I den här julhistorien drömmer Baby-bossen om den perfekta julklappen - en magisk hyvel som kan skapa allt han önskar sig. Men när julafton äntligen kommer, inser han att den viktigaste julklappen är att få fira tillsammans med sin älskade storebror.

Med sin varma humor och charmiga karaktärer är Baby-bossen: Julbonus en riktig feelgood-film som garanterat kommer att få hela familjen att skratta och njuta. Animeringen håller samma höga kvalitet som tidigare Baby-bossen filmer och kommer fånga både barn och vuxnas hjärtan. Missa inte chansen att streama den gratisDreamfilm!

Baby-bossen: Julbonus

Streama succén Baby-bossen: Julbonus nu

Är du redo för mer galna upptåg med världens coolaste baby? succén Baby-bossen är tillbaka med jultemat i den nya animerade komedin Baby-bossen: Julbonus, nu tillgänglig för streamingDreamfilm. Filmen är en fristående fortsättning på historien om den lillgamla babybossen som charmat en hel värld.

Handlingen utspelar sig runt juletider när Baby-bossen drömmer om den perfekta julklappen. Med hjälp av lite magi och smarta påhitt försöker han få tag på en speciell hyvel som kan ge honom allt han önskar sig. Men som vanligt blir allt lite komplicerat och stökigt när Baby-bossen är inblandad. Turligt nog finns storebror Tim med för att hålla koll och se till att julfriden infinner sig till slut.

Precis som i de tidigare filmerna bjuds det på galen humor och fartfyllda äventyr i typisk Baby-bossen-anda. Karaktärernas röster görs återigen av stjärnor som Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris och Jeff Goldblum. Missa inte chansen att se denna svenska julklapp på Dreamfilm redan nu!

Baby-bossen tillbaka med ny julklapp - gratis online

Nu har julens bästa överraskning anlänt - Baby-bossen är tillbaka i en helt ny film perfekt för hela familjen! Baby-bossen: Julbonus har precis haft premiär och går att streama gratis med svenskt talDreamfilm.

I den här juliga uppföljaren får vi följa med när Baby-bossen ger sig ut på jakt efter årets julklapp - en magisk hyvel som kan förverkliga alla hans drömmar. Men som vanligt blir ingenting enkelt när världens coolaste baby är inblandad. Med hjälp av storebror Tim blir det ett yrväder av galna upptåg och busiga påhitt innan julafton äntligen är här.

Precis som i de tidigare filmerna är Baby-bossen: Julbonus proppad med skratt, fartfylld action och en massa hjärta. Perfekt underhållning hela familjen kommer älska! Missa inte detta gratis stream-tillfälle att se årets roligaste julfilm online med svenskt talDreamfilm.

Skrattfest för stora och små på Dreamfilm

Letar du efter en rolig och fartfylld familjefilm att se i juletid? Då ska du inte missa den nya animerade komedin Baby-bossen: Julbonus, nu tillgänglig att streama helt gratisDreamfilm.

Filmen för oss åter till den coolaste babyn vi alla älskar att hata - Baby-bossen. Den här gången är det jul och Baby-bossen har bara en önskan: att få den magiska hyveln som kan uppfylla alla hans drömmar. Med hjälp av busiga påhitt och några snöbollar på vägen försöker han få tag på hyveln till varje pris. Storebror Tim finns med för att se till att julfriden till slut infinner sig i deras hem.

Baby-bossen: Julbonus bjuder på galen humor, spännande äventyr och massor av hjärta - en perfekt mix för hela familjen. Både barn och vuxna kommer garanterat att skratta högt åt Baby-bossens galna upptåg. Missa inte denna skrattfest till film som går att streama gratis onlinesvenskaDreamfilm.

Baby-bossen: Julbonus

Se Baby-bossen fira jul med humor och värme

Älskade Baby-bossen är här med en helt ny julfilm fylld av bus, upptåg och massor av värme! Baby-bossen: Julbonus har nu haft premiär och finns tillgänglig för streamingDreamfilm. Perfekt underhållning för hela familjen under juletider.

Handlingen kretsar kring Baby-bossen och hans julönskan om att få tag på en magisk hyvel som kan ge honom allt han drömmer om. Med smarta knep och lite hjälp från storebror Tim ger sig Baby-bossen ut på jakt efter hyveln för att kunna få en perfekt julafton. Men som vanligt blir inget enkelt när världens coolaste baby är inblandad.

Precis som i de tidigare filmerna visar Baby-bossen prov på både busig humor och massor av hjärta. Perfekt feelgood-underhållning för hela familjen att njuta av i juletid. Missa inte denna charmiga julklapp till film med svenskt tal som går att streama online helt gratisDreamfilm.

Upplev magi och pirriga upptåg i årets julklapp

Nu har årets roligaste julklapp anlänt! Den älskade karaktären Baby-bossen är här med ännu ett fartfyllt äventyr i julens tecken. Baby-bossen: Julbonus har nu haft premiär och går att streama helt gratisDreamfilm.

Handlingen kretsar kring Baby-bossen och hans önskan om den perfekta julklappen - en magisk hyvel som kan uppfylla alla hans drömmar. Med hjälp av busiga påhitt och brorsan Tim ger sig Baby-bossen ut på jakt efter hyveln och massor av galna upptåg utbryter. Men när julafton väl är här inser Baby-bossen att den bästa julklappen är att fira tillsammans med sin älskade storebror.

Precis som i de tidigare filmerna bjuds det på varm humor, spännande äventyr och massor av hjärta. En underhållande julfilm för hela familjen att streama gratis med svenskt talDreamfilm. Missa inte den magiska julklappen det här året!

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 279
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Baby-bossen: Julbonus med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Baby-bossen: Julbonus. Betyget 6.8 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 0h 47m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 0h 47m
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.