alt

Avförtrollad 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
967
Betyg
calendar2022
time1h 59m
Det har gått 15 år sedan Giselle och Robert gifte sig men livet i staden har gjort Giselle desillusionerad. De beslutar sig för att flytta sin växande familj till den sömniga förorten Monroeville, i jakten på ett mer sagolikt liv. Tyvärr blir det inte den snabba lösning Giselle hoppats på. Förortslivet kommer med en ny uppsättning regler som måste följas och en egen dominerande drottning i Malvina Monroe, som får Giselle att känna sig mer malplacerad än någonsin. I frustrationen över att det är så svårt att få leva lycklig i alla sina dagar, vänder hon sig till Andalasias magi och förvandlar av misstag hela den lilla förortsstaden till en saga i verkliga livet, vilket äventyrar hennes familjs framtida lycka. Nu hamnar Giselle i en kamp mot klockan för att upphäva förtrollningen och besluta sig för vad att leva lycklig i alla sina dagar betyder för henne och hennes familj. Vissa sekvenser av blinkande ljus kan påverka ljuskänsliga tittare.

Skådespelare

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor James Marsden

James Marsden

Actor Amy Adams

Amy Adams

Actor Patrick Dempsey

Patrick Dempsey

Actor Jayma Mays

Jayma Mays

Actor Maya Rudolph

Maya Rudolph

Actor Kolton Stewart

Kolton Stewart

Actor Ann Harada

Ann Harada

Officiell trailer

Siehe auch

Black Panther: Wakanda Forever

The School for Good and Evil

Avförtrollad Dreamfilm Gratis Online 2022

Är du redo att återvända till Andalasia? Efter 15 år får vi äntligen se uppföljaren till den älskade Disney-filmen Avförtrollad från 2007. Avförtrollad 2 hade premiär den 18 november 2022 och du kan nu streama Avförtrollad 2 gratis och helt lagligt på Dreamfilm!

I den här efterlängtade uppföljaren får vi återigen följa prinsessan Giselle, spelad av Amy Adams, och hennes make Robert, spelad av Patrick Dempsey. 15 år har gått sedan den första filmen och paret bor nu lyckligt i förorten tillsammans med sin dotter Morgan. Men när de bestämmer sig för att flytta från förorten in till storstaden uppstår nya problem för den förtrollade familjen.

Precis som i originalfilmen möter vi även Susan Sarandon i rollen som den onda drottning Narissa. Även denna gång är hon ute efter att förstöra Giselles lycka. Med hjälp av magi och sångnummer tar sig familjen an de nya utmaningarna i storstadsmiljön.

Streama Avförtrollad 2 gratis redan idag! Med svensk text och full HD-kvalitet på Dreamfilm hittar du den bästa upplevelsen. Missa inte chansen att se den här efterlängtade Disney-uppföljaren!

Avförtrollad

Streama Avförtrollad Svenska Dreamfilm HD

Älskade du Disney-klassikern Avförtrollad med Amy Adams och Patrick Dempsey? Nu har efterföljaren Avförtrollad 2 äntligen premiär och du kan streama Avförtrollad 2 svenska redan nu på Dreamfilm!

Den romantiska komedin från 2007 blev en stor succé med sin charmerande blandning av animerade figurer och riktiga skådespelare. I uppföljaren återvänder stjärnorna Amy Adams som prinsessan Giselle och Patrick Dempsey som Robert 15 år senare.Nu bor de i förorten med sin dotter Morgan, men beslutar sig för att flytta in till storstaden där nya äventyr väntar.

Precis som originalfilmen kombinerar uppföljaren magi och musikalinslag i en feelgood-historia för hela familjen. Se prinsessan Giselle tampas med livet i storstadsmiljön samtidigt som den elaka drottningen Narissa återigen är ute efter att sabotera för henne.

Missa inte chansen att streama Avförtrollad 2 svenska i full HD-kvalitet! På Dreamfilm hittar du den svenska versionen av Disneyfilmen för att få den bästa tittarupplevelsen. Klicka på play och njut av ännu ett magiskt äventyr med Giselle och Robert.

Titta På Avförtrollad Svenska Sverige

Drömmer du om äkta Disney-magi? Då ska du inte missa chansen att titta på Avförtrollad 2 svenska nu när uppföljaren till succéfilmen från 2007 äntligen har premiär. På Dreamfilm kan du streama Avförtrollad 2 gratis med svensk text.

I den första Avförtrollad-filmen fick vi följa prinsessan Giselle när hon transporterades från tecknad film till verkligheten i New York. Nu har 15 år gått och Giselle, spelad av Amy Adams, bor lyckligt i förorten med sin make Robert och dotter Morgan.

Men när familjen bestämmer sig för att flytta in till storstaden vänder lyckan och magiska missöden sker. Samtidigt är den elaka drottningen Narissa fast besluten om att förstöra för Giselle som vanligt.

Med catchiga sångnummer och charmig humor är Avförtrollad 2 perfekt familjeunderhållning för både barn och vuxna. Sätt på filmen redan ikväll och titta på Avförtrollad 2 svenska gratis på Dreamfilm. Njut av Disneys magi direkt hem i tv-soffan!

Avförtrollad Swesub Stream Gratis

Älskar du Disneyfilmer? Då ska du inte missa chansen att streama Avförtrollad 2 gratis med swesub! Den efterlängtade uppföljaren till succén från 2007 har nu äntligen premiär.

I den första Avförtrollad-filmen följde vi prinsessan Giselle som transporterades från tecknad film till New Yorks riktiga storstadspuls. I uppföljaren återvänder Amy Adams i rollen som Giselle, nu gift och boende i förorten med make och dotter.

När familjen bestämmer sig för att flytta in till storstaden igen möts de av nya utmaningar och magiska missöden. Samtidigt lurar den elaka drottningen Narissa i vassen med nya elaka planer för att sabotera för Giselle.

Upplev fortsättningen på Disneys moderna klassiker och streama Avförtrollad 2 gratis med swesub på Dreamfilm. Här kan du se den svensktextade uppföljaren i full längd och hög kvalitet. Perfekt familjeunderhållning!

Avförtrollad

Se Avförtrollad Dreamfilm HD Gratis

Är du redo för mer Disney-magi? succéfilmen Avförtrollad från 2007 får nu äntligen en efterlängtad uppföljare, och du kan se Avförtrollad 2 gratis på Dreamfilm!

I den första filmen följde vi prinsessan Giselle när hon transporterades från tecknad film till New Yorks riktiga storstadspuls. Nu återvänder skådespelarna Amy Adams och Patrick Dempsey i sina roller som Giselle och Robert.

15 år har gått och paret bor nu i förorten med sin dotter Morgan. Men när de bestämmer sig för att flytta tillbaka till storstan väntar nya magiska äventyr, och den elaka drottningen Narissa är fast besluten att sabotera för dem.

Uppföljaren lovar musikalinslag, humor och Disney-magi när Giselle möter livets utmaningar i storstadsmiljön. Missa inte chansen att se Avförtrollad 2 gratis i HD-kvalitet på Dreamfilm. Perfekt familjeunderhållning hela familjen kommer att älska!

Avförtrollad Helfilm Svenska Dreamfilm Gratis

Den är äntligen här! Efter 15 långa år får vi nu äntligen se uppföljaren till Disneys älskade film Avförtrollad från 2007. Nu kan du se Avförtrollad 2 helfilm med svensk text helt gratis på Dreamfilm.

I den första filmen följde vi prinsessan Giselle, spelad av Amy Adams, när hon transporterades från tecknad film till New Yorks riktiga storstadspuls. Nu är hon gift med Robert och bor i förorten med sin dotter Morgan.

Men när familjen bestämmer sig för att flytta in till storstaden igen väntar nya utmaningar. Samtidigt smider den elaka drottningen Narissa planer för att återigen sabotera för Giselle.

Med musik, humor och massor av härlig Disney-känsla är Avförtrollad 2 perfekt familjeunderhållning. Missa inte chansen att se Avförtrollad 2 helfilm helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Klicka på play och njut av filmen!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 967
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Avförtrollad med betyget 6.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 59m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 59m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Avförtrollad med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Avförtrollad Titel med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Storken Richard och den mystiska juvelen

Willy Wonka och chokoladfabriken