close icon
page-title
Avere vent'anni
Avere vent'anni

Detaljer

 • Originaltitel: Avere vent'anni
 • Originalspråk: Italienska
 • Produktionsland: Italien
 • Regissör: International Daunia Film

Avere vent'anni 1978 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.9
69Betyg
date1978
date1h 34m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |6 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |6 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |11 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |13 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Indholdsfortegnelse

Avere vent'anni Dreamfilm gratis online

Avere vent'anni är en komedifilm från 1978 som nu går att streama gratis online på Dreamfilm. Filmen regisserades av Francesca Archibugi och har blivit något av en kultklassiker genom åren. Med skådespelare som Giuliano Gemma och Eleonora Giorgi utlovar den underhållning för både gammal och ung.

Handlingen kretsar kring de unga vännerna Tommaso och Fiore som lever livets glada dagar i Rom på 1970-talet. De umgås, festar, älskar och har kul utan att bry sig så mycket om framtiden. Men snart nog måste de inse att de är tvungna att växa upp och ta itu med vardagens bestyr.

Kritikerna hyllade Avere vent'anni för dess äkta och osentimentala skildring av ungdomstiden. Streama filmen gratis med svensk text på Dreamfilm så får du se varför den fortfarande är så populär!

Avere vent'anni

Streama Avere vent'anni svenska Dreamfilm

Är du sugen på att streama en riktigt bra italiensk 70-talsfilm? Då ska du kolla in Avere vent'anni som nu går att se med svenska undertexter på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig i Rom på 1970-talet och följer vännerna Tommaso och Fiore några år efter gymnasiet. De lever livets glada dagar, festar, dricker och har sex. Men med tiden inser de att de måste börja ta ansvar och bestämma sig för vad de vill göra med livet.

Avere vent'anni är en humoristisk, ärlig och rörande film om vänskap, kärlek och det svåra steget in i vuxenvärlden. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll!

Se Avere vent'anni subtitle swesub Dreamfilm

Den italienska komedin Avere vent'anni från 1978 går nu att streama på Dreamfilm med svenska undertexter (swesub). Filmen utspelar sig i Rom och skildrar två vänners uppväxtresa efter studenten.

Tommaso och Fiore lever ett bekymmerslöst liv fylld av fester och tilfälliga romansar. Men med tiden mognar de och börjar fundera på framtiden. Vad vill de egentligen göra med livet? Och hur ska de kunna försörja sig?

Med skådespelare som Giuliano Gemma och Eleonora Giorgi är Avere vent'anni en rolig och rörande film om vänskap och vuxenblivande. Missa inte att se den gratis online med svensk text på Dreamfilm!

Avere vent'anni svensk text Dreamfilm stream

Den prisbelönta regissören Francesca Archibugi gjorde succé med sin filmdebut Avere vent'anni 1978. Komedin som utspelar sig i ett soligt Rom på 70-talet finns nu att streama på Dreamfilm med svensk text.

I centrum står vännerna Tommaso och Fiore som lever ett sorglöst liv fylld av fester och flyktiga romanser. Men snart nog måste de inse att studietiden är över och att de måste börja ta ansvar som vuxna. Vad vill de egentligen göra med sina liv?

Med humor och värme skildrar Avere vent'anni den eviga konflikten mellan ungdomens frihet och vuxenlivets krav. En film som garanterat får dig att skratta och gråta!

Avere vent'anni

Titta Avere vent'anni film gratis Sverige

Är du sugen på att titta på en riktigt bra italiensk film helt gratis? Då ska du kolla in den kritikerrosade komedin Avere vent'anni från 1978 som nu finns att streama online på Dreamfilm.

Handlingen utspelar sig i ett soligt och pulserande Rom på 70-talet. Vi får följa vännerna Tommaso och Fiore några år efter gymnasiet då de lever ett sorglöst liv fylld av fester och kärleksaffärer.

Men med åren börjar de inse att de måste växa upp och ta tag i sina liv. Avere vent'anni är en rolig, rörande och nostalgisk film om vänskap och vuxenblivande som är väl värd att streamas!

Avere vent'anni 1978 års film Dreamfilm streama

Den italienska filmen Avere vent'anni från 1978 med Giuliano Gemma och Eleonora Giorgi finns nu att streama på Dreamfilm. Det är regissören Francesca Archibugis hyllade filmdebut som skildrar två vänners uppväxtresa i det glada 70-tals-Rom.

Efter studenten lever Tommaso och Fiore ett sorglöst liv fylld av fester, damer och alkohol. Men med åren börjar framtidsplaner och ansvar taga allt mer plats. En nostalgisk och humoristisk film om den eviga konflikten mellan frihet och vuxenblivandet.

Missa inte att streama denna kultförklarade film från 1978 med svensk text på Dreamfilm. Perfekt filmkvällsunderhållning för både ung och gammal!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 69

Dela