Äventyr i Drömlandet 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
754
Betyg
calendar2022
time1h 57m
En modig, föräldralös flicka tar hjälp av en jovial bandit för att resa genom Drömmarnas rike och hitta en pärla som kan uppfylla hennes högsta önskan.

Skådespelare

Actor Jason Momoa

Jason Momoa

Actor Kyle Chandler

Kyle Chandler

Actor Chris O'Dowd

Chris O'Dowd

Actor India de Beaufort

India de Beaufort

Actor Humberly González

Humberly González

Actor Ava Cheung

Ava Cheung

empty-image

Neville Edwards

Actor Weruche Opia

Weruche Opia

Officiell trailer

Se Äventyr i Drömlandet gratis online

Den nya fantasyfilmen Äventyr i Drömlandet (originaltitel Slumberland) med Jason Momoa släpptes den 18 november 2022 på bio och finns nu att streama gratis online på Dreamfilm. Filmen är baserad på serietidningen Little Nemo från 1920-talet och följer den unga Nemo som upptäcker den magiska drömvärlden Slumberland där allt verkar vara möjligt.

Äventyr i Drömlandet är en riktig feelgood-film fylld med magi, äventyr och roliga karaktärer som garanterat kommer att underhålla hela familjen. Med Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) i en av rollerna har filmen potential att bli en riktig publikfavorit och ett måste för fantasyfans.

För att streama Äventyr i Drömlandet gratis behöver du bara en enhet med internetuppkoppling. Filmen finns tillgänglig med svensk text på Dreamfilm redan nu, mindre än en månad efter biopremiären. Det är ett ypperligt tillfälle att se den här spännande fantasyberättelsen om vänskap och upptäckarglädje i en magisk drömvärld.

Äventyr i Drömlandet

Streama nya filmen Äventyr i Drömlandet

På Dreamfilm kan du nu streama den fantastiska nya familjefilmen Äventyr i Drömlandet som hade biopremiär så sent som i mitten av november 2022. Filmen är baserad på serieklassikern Little Nemo från 1920-talet men har fått ett modernt filmspråk som tilltalar både unga och gamla.

I huvudrollen som den unga hjälten Nemo ser vi den 13-åriga Marlow Barkley. Hon får sällskap av Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) som figurerar den excentriske resenären Flip. Tillsammans ger de sig ut på ett fantastiskt och fartfyllt äventyr genom drömmarnas rike där bokstavligen allting kan hända.

Med sitt fängslande bildspråk, kreativa världsskapande och roliga rollfigurer är Äventyr i Drömlandet på Dreamfilm en fullträff för fantasyfans i alla åldrar. Det är en feelgood-upplevelse utöver det vanliga som garanterat gör dig på bättre humör. Missa inte att streama den redan nu!

Titta på Äventyr i Drömlandet svenska DreamFilm

Den fantastiska nya familjefilmen Äventyr i Drömlandet går att titta på i sin helhet med svensk text på streamingtjänsten DreamFilm. Filmen bygger på serieklassikern Little Nemo från 1920-talet men allt från de coola karaktärerna, det snygga bildspråket och den underhållande historien känns hypermodernt.

Äventyr i Drömlandet handlar om den unga Nemo som en kväll upptäcker den magiska drömvärlden Slumberland där bokstavligen allt verkar vara möjligt. Med hjälp av den excentriske Flip ger sig Nemo ut på ett fartfyllt äventyr genom denna fantasifulla parallellvärld i jakten på en dyrbar ädelsten.

Den här underhållande och spännande drömfantasyn går alltså att titta på Dreamfilm i sin helhet redan nu. Äventyr i Drömlandet är en feelgood-upplevelse för hela familjen som garanterat gör dig på gott humör, så missa inte att kolla in den!

Äventyr i Drömlandet stream med svenska undertexter

Äventyr i Drömlandet är den nya familjefilmen baserad på seriefiguren Little Nemo som nu går att streama med svenska undertexter på Dreamfilm. Med Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) i en av rollerna som den excentriske drömresanden Flip utlovar den här fantasyfilmen att bli en riktig höjdare för både unga och gamla.

Filmen utspelar sig till stor del i den fantasifulla drömvärlden Slumberland dit den unga Nemo en natt kommer på besök. Där väntar magiska varelser, oväntade äventyr och en spännande jakt på en försvunnen ädelsten. Med hjälp av kufen Flip ger sig Nemo ut på en resa som kommer att förändra både drömriket och hennes eget liv för alltid.

Streama Äventyr i Drömlandet på Dreamfilm så får du se denna fartfyllda och roliga fantasyberättelse om vänskap, mod och upptäckarglädje. Filmens vackra bildspråk och kreativa världsskapande imponerar och kommer garanterat att roa hela familjen.

Äventyr i Drömlandet

Slumberland med svenskt tal streama gratis

Den fantastiska nya fantasyfilmen Slumberland, som på svenska heter Äventyr i Drömlandet, går nu att streama gratis med svenskt tal på Dreamfilm. Filmen är baserad på tecknade serien Little Nemo från 1920-talet och utspelar sig till stor del i drömmarnas rike där bokstavligen vad som helst kan hända.

I Slumberland får vi följa den unga flickan Nemo som en natt upptäcker den förunderliga världen dit hon kan ta sig i sina drömmar. Med hjälp av drömresenären Flip ger hon sig ut på ett fartfyllt äventyr genom den fantasifulla parallellvärlden i jakten på en försvunnen ädelsten.

Med sitt fängslande bildspråk och kreativa världsskapande är Slumberland på Dreamfilm en spännande feelgood-film för hela familjen, säger regissören Francis Lawrence.

Missa inte att streama den svensktalade filmen Slumberland gratis redan nu för en fartfylld och rolig upplevelse utöver det vanliga!

Fantasyfilmen Äventyr i Drömlandet utgiven 18 november

Den efterlängtade nya fantasyfilmen Äventyr i Drömlandet (originaltitel Slumberland) med bland andra Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) i en av rollerna hade biopremiär så sent som den 18 november 2022. Bara några veckor efter biopremiären går den nu att streama helt gratis i sin helhet med svenskt tal på Dreamfilm.

Äventyr i Drömlandet utspelar sig i stor utsträckning i drömmarnas fantastiska rike Slumberland, dit den unga Nemo en natt kommer på besök. Där väntar magiska varelser, oväntade äventyr och en spännande jakt på en försvunnen juvel. Tillsammans med drömresanden Flip ger sig Nemo ut på en odysse genom denna fantasifulla värld som för alltid kommer att förändra hennes liv.

Med sitt kreativa bildspråk, roliga karaktärer och fartfyllda historia så är Äventyr i Drömlandet på Dreamfilm en riktig höjdare för fantasyälskare i alla åldrar. Det är en spännande och varm feelgood-upplevelse som garanterat gör dig på bättre humör.

Sammanfattning

Den nya fantasyfilmen Äventyr i Drömlandet hade biopremiär den 18 november 2022 och går nu att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen utspelar sig till stor del i den magiska drömvärlden Slumberland där den unga Nemo och hennes nye vän Flip ger sig ut på ett fartfyllt äventyr fylld med oväntade vändningar. Med sitt vackra bildspråk, spännande story och roliga karaktärer är Äventyr i Drömlandet en feelgood-upplevelse för hela familjen som garanterat gör dig på bättre humör.

Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) spelar drömresanden Flip medan Marlow Barkley gestaltar huvudrollen som Nemo i denna fantasyfilm baserad på serieklassikern Little Nemo. Tillsammans upptäcker de den fantastiska världen Slumberland dit Nemo kan ta sig i sina drömmar. Där väntar både magiska varelser och en spännande jakt på en försvunnen juvel som hotar hela drömriket.

Missa inte att streama den här fartfyllda och roliga fantasyberättelsen om vänskap, mod och upptäckarglädje helt gratis på Dreamfilm. Äventyr i Drömlandet är perfect feelgood för hela familjen med ett fängslande bildspråk och kreativt världsskapande som garanterat gör dig på bättre humör. Titta på den redan idag!

På Dreamfilm kan du alltså nu streama den nya fantasyfilmen Äventyr i Drömlandet gratis med svensk text, mindre än en månad efter dess biopremiär. Det är ett utmärkt tillfälle att se Jason Momoa och Marlow Barkley i ett magiskt äventyr fylld med oväntade vändningar, roliga karaktärer och massor av feelgood-känslor.

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 754
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att Äventyr i Drömlandet är ett måste för fans av Komedi.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Äventyr i Drömlandet med ett 7.4 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.4 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 7.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 57m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att Äventyr i Drömlandet är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Äventyr i Drömlandet med ett betyg på 7.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.4 betyg är en säker sak.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.