alt

Avengers: Infinity War 2018 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.3
28 568
Betyg
calendar2018
time2h 29m
The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar.

Skådespelare

Actor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Actor Vin Diesel

Vin Diesel

Actor Tom Holland

Tom Holland

Actor Ariana Greenblatt

Ariana Greenblatt

Actor Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Actor Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Actor Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Actor Bradley Cooper

Bradley Cooper

Officiell trailer

Siehe auch

Avengerserna 2018: Kampen om oändligheten

Avengers: Infinity War är den senaste filmen i Marvels enormt populära Avengers-serie. Med en ensemblecast full av superhjältar som Iron Man, Captain America och Thor, är detta utan tvekan en av de mest efterlängtade filmerna på länge.

I Avengers: Infinity War måste Avengerserna och deras allierade förena sina krafter för att besegra den mäktige skurken Thanos. Han söker de sex oändlighetsstenarna, som skulle ge honom nästintill obegränsad makt över universum om han lyckas samla dem. Våra hjältar måste stoppa honom innan det är försent.

Med över två timmar actionfylld underhållning och hisnande effekter är detta en film som bör streamas av alla Marvel-fans. Läs vidare för att ta reda på var du kan titta på den online.

Var kan man streama Avengers: Infinity War gratis?

Det finns några olika sätt att streama Avengers: Infinity War gratis online. Ett alternativ är Dreamfilm, som erbjuder gratis streaming av tusentals filmer, inklusive den senaste Avengers-filmen.

Ett annat alternativ är att använda en gratisprovperiod från streamingtjänster som Viaplay eller HBO Max. Genom att testa deras kostnadsfria tester under en begränsad period kan du streama Avengers: Infinity War utan kostnad.

Var kan man hyra eller köpa Avengers: Infinity War?

Om du föredrar att hyra eller köpa Avengers: Infinity War digitalt finns det flera alternativ:

 • YouTube - erbjuder filmhyra eller köp för att streama.
 • Amazon Prime Video - hyr eller säljer streamningrättigheter.
 • iTunes Store - hyr eller säljer film för download eller streaming.
 • Google Play Movies - erbjuder hyra eller köp för streaming.

Priserna varierar men räkna med omkring 39-59 kr för en digital hyrfilm och 99-149 kr för köp. Se bara till att du har en stabil internetanslutning för streaming utan buffer!

Avengers: Infinity War

Avengersernas slutstrid mot Thanos

Klimaxet i Infinity War är den episka slutstriden där Avengerserna och deras allierade slåss mot Thanos och hans armé. Det är en av de mest minnesvärda actionscenerna i filmhistorien.

Med hjälp av de oändlighetsstenar Thanos redan har samlat besegrar han nästan alla hjältar. Thor anländer dramatiskt i sista stund med en ny yxa, Stormbreaker. Även med den massiva kraften från yxan kan inte ens Thor stoppa Thanos när han skaffar den sista stenen och utför sitt ödesdigra fingerknäpp.

Jag är oundviklig, hör härute, och jag... är... oundviklig.

Halva universums befolkning utplånas med Thanos fingerknäpp. Våra hjältar misslyckas med att stoppa honom och måste nu hantera de förödande konsekvenserna. Avengers 4 måste ge oss svaren på hur de kan vända allt till rätta.

Scen efter texterna hintar Avengers 4

Glöm inte att stanna kvar efter texterna! Det finns en viktig scen mitt i creditsena som ger en liten hint om vad som komma skall i uppföljaren Avengers 4.

Vi får se Nick Fury och Maria Hill kämpa medan bilen de färdas i plötsligt kraschar. Hill försvinner med Thanos fingerknäpp, men Fury hinner skicka ett nödsamtal på en pager-liknande enhet innan han också pyser bort. En röd och blå stjärna visas på skärmen - symbolen för Captain Marvel!

Vad betyder detta? Vi får helt enkelt vänta på nästa Avengers-film för att få reda på det. Men med Captain Marvel introducerad till MCU väntar garanterat fler girl power-ögonblick!

De bästa scenerna i Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War är fylld med minnesvärda och ikoniska scener som alla fans bör se. Här är några utvalda favoriter:

 • Thors episka entré i Wakanda med den nya yxan Stormbreaker.
 • Spiderman räddas i sista sekunden av sitt spindlarsinne på skolbussen.
 • Scarlet Witch måste döda Vision för att förstöra Mind Stone.
 • Star Lord förlorar fattningen och slår Thanos när de nästan fått av handsken.

Alla dessa scener, och många fler, gör Avengers: Infinity War till en riktigt minnesvärd filmupplevelse. Även om Marvel-filmernas framtid är osäker efter vissa hjältars död i denna film kan vi inte vänta med spänning på att se vad Avengers 4 har i beredskap!

Varför är Avengers: Infinity War en hitfilm?

Avengers: Infinity War har blivit en av de mest framgångsrika filmerna genom tiderna och spräckt flera rekord på vägen. Här är några av anledningarna till varför denna film gjort sådant avtryck:

 • Över 10 års Marvel-filmer kulminerar i den här filmen vilket får fans att jubla.
 • Ett stjärnspäckat rollbesättning med alla favorithjältar förenade.
 • Ett hotfullt hot i Thanos, kanske Marvels bästa skurk hittills.
 • Hisnande action och häftiga specialeffekter hela vägen.
 • Chockartat cliffhanger-slut som ingen såg komma och som fick alla att gapa.

Streama film gratis redan ikväll och se varför Avengerserna 2018 är ett absolut måste för alla fans av superhjältefilmer. Trots några chockerande dödsfall av favoritkaraktärer är det en fantastisk film som gör att man längtar efter nästa del!

Avengers: Infinity War

Sammanfattning

I denna artikel får du veta var du kan streama den senaste Avengers-filmen gratis online. Vi tittar på alternativ som Dreamfilm och gratis provperioder från streamingtjänster. Vi går också igenom de bästa scenerna i Avengers: Infinity War och varför den blev en sådan hitfilm. Med skådespelare som Iron Man, Thor och Captain America och en skurk i världsklass med Thanos, är detta ett måste för alla Marvel-fans.

Oavsett om du föredrar att streama gratis via Dreamfilm eller testa Viaplays gratisperiod så finns det gott om alternativ för att se den episka showdown mellan Avengerserna och Thanos. Bara se till att inte missa den hemliga scenen efter texterna som ger en förhandsvisning på nästa Avengers-film! Streama de bästa filmerna redan ikväll.

Avengers: Infinity War lever verkligen upp till alla förväntningar och mer därtill. 10 år av Marvel-berättande kulminerar i denna adrenalinfyllda film fylld med häpnadsväckande fight-scener och cliffhangers. Även om vissa karaktärers öde är oväntat och tragiskt ger det bara mer bränsle åt elden inför del 4.

Oavsett om du streamar via Dreamfilm eller hyr filmen digitalt är Avengers: Infinity War ett absolut måste för alla superhjältefans. Till och med om du aldrig sett en enda Marvel-film tidigare kommer du garanterat att bli insnärjd och underhållen av denna storslagna ensemblefilm. Missa inte chansen att streama en av årtiondets bästa filmer redan ikväll!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 28568
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 8.3 inte övertygar dig om att titta på Avengers: Infinity War, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 8.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MuriVOD12

Avengers: Infinity War är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8.3 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 8.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 29m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukasso

En Avengers: Infinity War med ett betyg på 8.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Avengers: Infinity War Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8.3 bekräftar detta.
avatar

matixd

Avengers: Infinity War Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8.3 bekräftar bara detta.