alt

Avengers: Endgame 2019 • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.3
24 373
Betyg
calendar2019
time3h 01m
En resa som började för tio år sedan har lett till denna final. Medan The Avengers återhämtar sig efter en stor förlust så försöker dom komma på en plan om hur dom ska kunna besegra Thanos en gång för alla och kanske kunna återställa allt till rätta…

Skådespelare

Actor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Actor Vin Diesel

Vin Diesel

Actor Tom Holland

Tom Holland

Actor Hayley Atwell

Hayley Atwell

Actor Chris Pratt

Chris Pratt

Actor Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Actor Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Actor Brie Larson

Brie Larson

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Avengers återförenas efter förödande förlust

Efter de förödande händelserna i Avengers: Infinity War så är världen i ruiner. Halva universums befolkning har utplånats av den skoningslöse skurken Thanos efter att han lyckats samla ihop alla sex Infinity Stenarna. Jordens mäktigaste hjältar Avengers besegrades och splittrades, många dog eller försvann spårlöst efter Thanos fingerknäppning. Men nu är det dags för Avengers att samlas och enas för att försöka vända den förödande utgången och hämnas alla liv som offrades. Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hawkeye och Hulk förenar sina krafter i ett sista desperat försök att besegra Thanos en gång för alla. Kampen om universums öde tar sin början i den episka superhjältefilmen Avengers: Endgame.

Efter katastrofen i föregångaren Infinity War så är förutsättningarna mer desperata än någonsin för Jordens mäktigaste hjältar. Thanos har förgörat hälften av allt liv i universum och tagit sig ett välbehövligt vilande. Avengers har splittrats och förlorat många vänner och allierade. Men nu är det dags att samla ihop resterna och slå tillbaka. Tony Stark / Iron Man är strandsatt i rymden tillsammans med Nebula. Captain America och Black Widow försöker hålla ihop det som finns kvar av världen efter Thanos förödande fingerknäppning. Thor skyller alla förluster på sig själv och har gett upp hoppet. Hawkeye / Ronin härjar vilt efter att ha förlorat sin familj. Hulk vägrar att visa sig efter nederlaget mot Thanos. Kan Jordens mäktigaste hjältar enas och samla kraft för ett sista desperat motangrepp?

Avengers: Endgame

Stark, Captain America och Thor leder kampen mot Thanos

Även om oddsen verkar omöjliga att vända, så vägrar Avengers att ge upp. Till slut börjar de närma sig en desperat plan för att försöka störta Thanos en gång för alla. Med Tony Stark / Iron Man och Captain America som ledare börjar truppen formeras för ett sista motangrepp. Även den deprimerade Thor ansluter sig till kampen, fast besluten att hämnas sin dödade bror Loki och alla asgardier som föll offer för Thanos massaker. Tillsammans leder de Avengers mot den största utmaningen någonsin, i vetskapen att allt står på spel.

Efter alla förluster och prövningar har Avengers slitits isär, både känslomässigt och fysiskt. Men för att ha en chans mot Thanos så måste de lägga alla motsättningar åt sidan och enas. Iron Man och Captain America har varit oense sedan Captain America: Civil War, men nu måste de samarbeta för att rädda världen. Även Black Widow, War Machine, Rocket Raccoon, Nebula och Ant-Man ansluter sig till kampen. Men kommer det räcka för att besegra universums mäktigaste skurk?

Oväntade vändningar och hjältemod i slutstriden

I den adrenalinfyllda tredje akten av Avengers: Endgame så når den episka uppgörelsen med Thanos sin klimax. Efter många vändningar och överraskningar ska universums öde avgöras en gång för alla. Kommer Avengers desperata plan att lyckas? Kommer de kunna hämnas alla dödade och återställa balansen i universum? Eller kommer Thanos att cementera sitt grymma arv och lämna världen i ruiner?

I den avgörande striden visar Avengers sitt sanna hjältemod. Trots att oddsen är hopplösa så ger de allt i kampen för att rädda miljarder oskyldiga liv. Iron Man, Captain America och Thor visar varför de är legender och inspirera sina kamrater att offra allt. Oväntade bundsförvanter dyker upp och girar slaget. Men kommer det räcka för att besegra Thanos och hans oövervinnerliga kraft?

Utan att avslöja för mycket så kan man säga att finalen i Avengers: Endgame kommer att bli minnesvärd. Få har skådat en så episk showdown mellan gott och ont på vita duken. Vem som kommer att segra återstår att se när filmen har premiär.

Tidresan är sista chansen att återställa ordningen

En viktig del i Avengers desperata plan att besegra Thanos är att använda tidsresor. Genom att åka tillbaka i tiden hoppas de kunna återskapa Infinity Stenarna och använda dem för att återställa allt liv som Thanos utplånade. Det är en vansklig plan, men kanske den enda möjligheten att vända den förödande utgången.

Att mästra tidsresor är inget lätt uppdrag, och det finns stora risker. Minsta misstag kan splittra själva tidslinjen och orsaka oåterkallelig skada. Men Avengers inser att de måste ta risken för att ha en chans att besegra Thanos. Med hjälp av Ant-Man och Tony Starks / Iron Mans genialitet försöker de genomföra det omöjliga - att vrida tillbaka tiden och återskapa Infinity Stenarna.

Avengers: Endgame

Alla offren hämnas i episk uppgörelse

Avengers: Endgame är kulmen på över 20 Marvel-filmer och över 10 års berättande. Det hela började med Iron Man 2008 och har sedan byggts på med filmer som Thor, Captain America och Guardians of the Galaxy. Nu sammanstrålar alla trådar i en episk uppgörelse där jordens mäktigaste hjältar förenas för att rädda miljarder oskyldiga liv.

I Endgame hämnas alla offer som Thanos orsakat under sitt grymma fälttåg genom galaxen. Iron Man vill hämnas Spider-Man. Thor vill hämnas sin bror Loki och folket från Asgard. Captain America vill hämnas Bucky Barnes och alla Avengers. Det hela kulminerar i en minnesvärd strid där skurkarna får sota för sina illdåd. Kom ihåg att ta med popcorn!

 • Överraskande vändningar och chockartade cliffhangers
 • Enastående actionscener och specialeffekter

Kan de besegra universums mäktigaste fiende?

Efter många motgångar och prövningar så har Avengers chansen att en gång för alla besegra den fruktade skurken Thanos. Men frågan är om deras desperata plan kommer att fungera? Kommer de lyckas överlista Thanos och återställa allt som förstördes? Eller kommer Thanos att befästa sitt mörka arv och cementera segern från Infinity War?

Även om oddsen verkar omöjliga så ger Avengers allt i den episka uppgörelsen. Alla offer ska hämnas och rättvisa skipas. Men Thanos är universums mäktigaste skurk och kommer inte gå att besegra lätt. Iron Man, Thor, Captain America och resten av Avengers lär få kämpa hårt för att rädda miljarder liv från undergång. Vem som till slut kommer att segra får vi se när Avengers: Endgame har biopremiär den 24 april!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 24373
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 8.3 inte övertygar dig om att titta på Avengers: Endgame, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MuriVOD12

Avengers: Endgame är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8.3 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Avengers: Endgame med medelbetyget 8.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 8.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 3h 01m
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 8.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

superMice

Avengers: Endgame Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8.3 bekräftar detta.
avatar

matixd

Avengers: Endgame Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8.3 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Avengers: Endgame med medelbetyget 8.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Avengers: Endgame Betyget 8.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Sagan om ringen - härskarringen

Black Panther: Wakanda Forever

Indiana Jones and the Dial of Destiny