alt

Asteroid City 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.5
1 369
Betyg
calendar2023
time1h 45m
I en fiktiv amerikansk ökenstad cirka 1955 blir agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens (anordnad för att sammanföra studenter och föräldrar från hela landet för gemenskap och vetenskaplig tävlan) spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.

Skådespelare

Actor Tom Hanks

Tom Hanks

Actor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Actor Willem Dafoe

Willem Dafoe

Actor Margot Robbie

Margot Robbie

Actor Bryan Cranston

Bryan Cranston

Actor Jeffrey Wright

Jeffrey Wright

Actor Jason Schwartzman

Jason Schwartzman

Actor Adrien Brody

Adrien Brody

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Asteroid Stad Dreamfilm

Är du redo att streama den senaste komedin från Wes Anderson? Hans nya film Asteroid Stad har precis haft premiär och är nu tillgänglig att titta på gratis online. Filmen utspelar sig i ett futuristiskt samhälle i rymden och följer ett excentriskt gäng karaktärer som bor i Asteroid Stad.

Med sina typiska visuella stil och excentriska rollfigurer lovar Andersons nya film att bli lika underhållande och annorlunda som hans tidigare verk. Streama Asteroid Stad gratis redan idag!

Asteroid City

Titta Asteroid Stad gratis

Inte bara kan du titta på den nya komedin från Wes Anderson gratis, filmen har också svensk text. Så om du föredrar att se filmer med svenska undertexter behöver du inte vänta på en svensk bio-premiär.

Streama Asteroid Stad gratis online redan idag! Andersons senaste mästerverk utlovar hisnande visuella effekter, roliga karaktärer och en annorlunda sci-fi värld att uppleva.

Streama nya komedin Asteroid Stad

Wes Anderson är känd för sina excentriska komedier med udda rollfigurer och vackra bildkompositioner. Hans senaste film utlovar att leverera precis det och mer därtill. I Asteroid Stad får vi följa ett gäng färgstarka karaktärer som bor i en futuristisk rymdstad.

Med sina typiska visuella stil och excentriska rollfigurer lovar Andersons nya film att bli lika underhållande och annorlunda som hans tidigare verk.

Karaktärerna, spelade av bland andra Scarlett Johannson och Tom Hanks, dras in i olika äventyr och missöden i den udda värld de lever i. Streama den fantastiska nya komedin och följ med på resan!

Swesub Asteroid Stad från American Empirical

Den amerikanska produktionsbolaget American Empirical ligger bakom Wes Andersons nyaste mästerverk. De har tidigare producerat flera av hans mest kända filmer som Grand Budapest Hotel och Isle of Dogs.

Asteroid Stad är Andersons första film som utspelar sig i ett science fiction-universum men med hans signaturstil närvarande. Swesub betyder att du kan streama filmen med svenska undertexter redan nu!

 • Excentriska karaktärer
 • Fantastiska visuella effekter
 • Rolig och annorlunda story

Det är bara några av anledningarna till att du bör streama den här filmen idag. Skratta, gråta och imponeras - upplev Asteroid Stad!

Asteroid City

Se Asteroid Stad från 2023 online

Wes Andersons senaste film släpptes förra året, 2023, och har nu premiär för streaming. Efter att ha vunnit priser på flera olika filmfestivaler är den redo att ses av fans över hela världen.

Äntligen kan du se Asteroid Stad online och uppleva det futuristiska samhället, de färgstarka karaktärerna och den roliga handlingen. Det är dags att lämna jorden för en stund och streama Andersons rymdäventyr!

Karaktärerna, spelade av bland andra Scarlett Johannson och Tom Hanks, dras in i olika äventyr och missöden i den udda värld de lever i.

Med skådespelare som Bill Murray, Tilda Swinton och Adrien Brody blir det garanterat inte tråkigt. Sätt på filmen och följ med duo äventyr idag!

Njut av Wes Andersons nya film

Wes Anderson har gjort sig känd för sina visuellt slående och roliga indiefilmer. Hans senaste verk, komedin Asteroid Stad, fortsätter i samma stil och utlovar att bli en riktigt underhållande filmupplevelse.

Samla familj eller vänner och njut av den här fantastiska rymdfilmen. Följ de excentriska invånarna i Asteroid Stad när de dras in i oväntade händelser och äventyr i den futuristiska värld de lever i.

Det finns mycket att upptäcka och skratta åt i den här filmen. Så om du gillade Andersons tidigare verk som Grand Budapest Hotel och Rushmore ska du inte missa hans senaste mästerverk. Streama Asteroid Stad online redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1369
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.5 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Asteroid City med betyget 6.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Asteroid City är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.5 bekräftar detta.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 45m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 45m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Komedi.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.5 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

MovieFilmer

Asteroid City Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.5 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Willy Wonka och chokoladfabriken

Flykten från kycklingfabriken