alt

Asterix & Obelix: I Drakens rike 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating4.9
823
Betyg
calendar2023
time1h 52m
Kejsarinnan av Drakens rike har just fängslats efter en statskupp som uppviglades av Ding Tsin Qin, en förrädisk prins. Med hjälp av en fenicisk köpman och sin trogna livvakt Sny Ting flyr kejsarinnans enda dotter, prinsessan Tju Si, till Gallien. Hon måste be om hjälp av de två tappra krigsveteranerna Asterix och Obelix, utrustade med övermänsklig styrka tack vare sin magiska dryck. De två oskiljaktiga hjältarna följer med prinsessan för att rädda hennes mamma och befria hennes land. Därmed börjar en stor resa och ett ännu större äventyr. Men Caesar och hans mäktiga armé, som törstar efter en ny erövring, är också på väg mot Drakens rike ...

Skådespelare

Actor Vincent Cassel

Vincent Cassel

Actor Marion Cotillard

Marion Cotillard

Actor Guillaume Canet

Guillaume Canet

Actor Leanna Chea

Leanna Chea

Actor Pierre Richard

Pierre Richard

Actor Franck Gastambide

Franck Gastambide

Actor Audrey Lamy

Audrey Lamy

Actor Issa Doumbia

Issa Doumbia

Officiell trailer

Siehe auch

Astérix & Obélix - uppdrag Kleopatra

John Wick: Assassin's Code (Extra)

Asterix & Obelix på DreamFilm gratis

Den nya Asterix & Obelix-filmen finns nu att streama helt gratis på DreamFilm! Det senaste äventyret för de galna gallerna släpptes den 1 februari 2023 och kan nu ses online av alla fans. I den här roliga komedin ger sig Asterix och Obelix ut på ett nytt uppdrag för att rädda Gallien.

Filmen är baserad på serien skapad av René Goscinny och Albert Uderzo och den här gången utforskar vi det mäktiga Kinesiska kejsardömet. Kejsaren av Kina har blivit avsatt av en förrädisk prinsessa och Asterix och Obelix ger sig av för att hjälpa honom återta tronen. Som vanligt blir det en del galna situationer och humor när de outtröttliga gallerna ger sig in i ännu ett vansinnigt äventyr.

Skådespelarna Guillaume Briat, Gilles Lellouche och Vincent Cassel är tillbaka i sina välkända roller som Obelix, Asterix och Julius Caesar. Om du gillade de tidigare filmerna lär du garanterat gilla den här också. Titta på Asterix & Obelix: L'Empire du Milieu gratis på DreamFilm nu!

Streama ny komedi online

Den franska komedin hade biopremiär tidigare i år men går nu att streama online helt gratis för alla svenska tittare. Skratta dig igenom ännu ett roligt galliskt äventyr med dina favorithjältar Asterix och Obelix!

Filmen är producerad av bolaget Les Éditions Albert René som ligger bakom alla tidigare filmer om Asterix och Obelix. De har verkligen lyckats fånga seriens humor och galna äventyr i filmformat.

Asterix & Obelix: I Drakens rike

Se komedifilmen Asterix & Obelix från 01.02

Den 1 februari 2023 hade den efterlängtade uppföljaren Asterix & Obelix: L’Empire du Milieu äntligen biopremiär. Nu har den hunnit till streamingtjänsterna och går att se helt gratis på DreamFilm.

Streama filmen online och följ med duoen till Kina där de ska hjälpa kejsaren vinna tillbaka sin tron från den elaka prinsessan Fu-Yi. Förvänta dig galna upptåg och roliga förvecklingar i klassisk Asterix-anda.

”En riktigt underhållande och rolig film för hela familjen”

Komedin är perfekt för en mysig filmkväll med vännerna eller hela familjen. Det finns garanterat skratt för både stora och små i den 115 minuter långa filmen.

Titta på Asterix & Obelix L'Empire du Milieu

Den franskproducerade filmen har titeln Asterix & Obelix: L’Empire du Milieu på originalspråk. På svenska heter den Asterix & Obelix: I Drakens rike.

Oavsett vilket språk du föredrar kan du nu titta på filmen gratis online med svensk text på DreamFilm. Strömma den direkt i din telefon, surfplatta eller via Chromecast till TV:n.

Upplev ännu ett komiskt äventyr i Kina tillsammans med de odödliga gallerna Asterix och Obelix. De reser till andra sidan jorden för att hjälpa Kinas kejsare vinna tillbaka sin tron från den elaka prinsessan Fu-Yi.

 • Roliga förvecklingar i klassisk humoristisk stil
 • Perfekt familjeunderhållning på 115 minuter

Ny film - Asterix & Obelix svenska gratis

Den färgstarka eventyrskomedin Asterix & Obelix: I Drakens rike finns nu att se helt gratis med svensk text på DreamFilm. Filmen hade biopremiär tidigare under 2023 och har nu äntligen kommit till streaming.

Streama online och följ med duoen Asterix och Obelix på ännu ett vansinnigt uppdrag för att rädda Kinas kejsare. Som vanligt blir det många roliga situationer och oväntade vändningar längs vägen i denna underhållande familjefilm.

”En riktigt skojig film fylld med galet tempo och galna upptåg”

Om du gillade de tidigare filmerna om Asterix och Obelix lär du garanterat uppskatta den här också. Perfekt för en mysig och skrattfylld kväll framför skärmen!

Asterix & Obelix: I Drakens rike

Komedi från Les Éditions Albert René streamas

Asterix & Obelix: L’Empire du Milieu är producerad av det franska bolaget Les Éditions Albert René som ligger bakom alla tidigare filmer och serier om de ikoniska gallerna.

Deras senaste komedi bjuder återigen på galet tempo, oväntade vändningar och massor av humor. Allt som fans älskar med Asterix och Obelix finns där i överflöd.

Streama den gratis på DreamFilm och njut av nästan 2 timmars underhållning fylld med skratt. Perfekt film att unna sig själv en myskväll framför TV:n eller surfplattan!

Sammanfattning

Den nya Asterix & Obelix-filmen har nu har premiär på bio och finns dessutom att streama gratis på DreamFilm med svensk text. I den 115 minuter långa komedin ger sig duoen iväg till Kina för att hjälpa landets kejsare vinna tillbaka sin tron från den elaka prinsessan Fu-Yi.

Filmen hade biopremiär den 1 februari 2023 och bjuder på klassisk humor och galna upptåg i ren Asterix-anda. Häng med på äventyret och streama online för att se Asterix och Obelix tampas med kinesiska traditioner och förvecklingar på sin färd genom landet.

Som förväntat blir det en hel del roliga och oväntade situationer när de två odödliga gallerna ger sig ut på sitt uppdrag att återinsätta Kinas rättmätige kejsare. Perfekt underhållning för en myskväll med familj eller vänner!

producers av filmen är Les Éditions Albert René som ligger bakom alla tidigare filmer och serier om de älskade gallerna. Deras senaste verk levererar återigen skratt och action i överflöd. Titta på Asterix & Obelix: L’Empire du Milieu gratis på DreamFilm.

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 5 Anzahl der Stimmen: 823
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 4.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 4.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 4.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 52m
avatar

mukasso

En Asterix & Obelix: I Drakens rike med ett betyg på 4.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 4.9 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 4.9 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KarTofel

Betyget 4.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 4.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

matixd

Asterix & Obelix: I Drakens rike Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 4.9 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street

Flykten från kycklingfabriken

Minioner: Berättelsen om Gru

Storken Richard och den mystiska juvelen