close icon
page-title
Askungen
Askungen

Detaljer

 • Originaltitel: Cinderella
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Productions

Askungen 1950 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7
6476Betyg
date1950
date1h 14m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |4 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |5 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |6 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |7 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  ganDi1243

  |10 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |11 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |11 dage siden
  är den här sidan legit?

Indholdsfortegnelse

Askungen Dreamfilm 1950

Den klassiska Disney-filmen Askungen från 1950 är nu tillgänglig att streama gratis online på Dreamfilm. Filmen är baserad på det välkända sagorna om Askungen och hennes resa från förtryckt piga till prinsessa. Med sina vackra animationer och sånger som "En dröm är en önskan" är Askungen en riktig favorit som nu kan ses av en hel ny generation.

På Dreamfilm kan du streama Askungen gratis och se hela filmen online i hög kvalitet. Både gamla fans av Disney och nya tittare kommer garanterat att älska denna klassiska saga om hopp, kärlek och att våga tro på sina drömmar. Med swesub går det utmärkt att se filmen från Sverige.

Askungen

Se Hela Askungen Online Gratis

Nu finns äntligen möjligheten att se hela Askungen online gratis på Dreamfilm. Denna odödliga klassiker från 1950 med Disneys magiska animation är garanterad underhållning för både barn och vuxna.

Askungen lever ett trist liv som piga i sitt eget hem, ständigt trakasserad av sin elaka styvmor och styvsystrar. Men när kungens son ger en bal för att hitta en brud förvandlas Askungens liv över en natt. Med hjälp av sin snälla fe-gudmor får hon chansen att gå på balen, men bara till midnatt!

Streama Askungen Med Swesub

På Dreamfilm kan du enkelt streama Askungen med swesub, så att du kan se denna älskade klassiker med svensk text. Askungens resa från piga till prinsessa blir magisk med Disneys fantastiska tecknade filmer och ikoniska sånger.

När Askungen möter prinsen på balen är det kärlek vid första ögonkastet. Men när klockan slår tolv måste hon skynda sig därifrån, och tappar sin glasklack på trappan. Prinsen hittar skon och söker överallt efter flickan den passar för. Kan han hitta Askungen och ge henne den lyckliga slut som hon förtjänar?

Titta På Askungen Från Sverige

Disneys fantastiska klassiker Askungen går nu att titta på från Sverige på Dreamfilm. Streama den gratis online med swesub för en nostalgisk och underhållande filmupplevelse.

Askungens onda styvmor och -systrar kan inte hindra henne från att få uppleva magin på balen, tack vare hennes fe-gudmor. Men det blir en dramatisk flykt när klockan slår tolv och Askungen måste hinna hem innan trollformeln upphör.

Kan prinsen hitta henne igen med hjälp av den glasklack hon tappade? Se den romantiska upplösningen i denna älskade saga genom att titta på Askungen från Sverige på Dreamfilm.

Askungen

Se Den Klassiska Askungen Filmen

Askungen är en riktig Disney-klassiker från 1950 som alla bör se. Nu kan du se den klassiska Askungen filmen gratis online på Dreamfilm.

Upplev den magiska historien om Askungen, hennes elaka styvfamilj och den ödesdigra balen där hon träffar prinsen och dansar tills midnatt. Med humor, romantik och catchiga sånger som "En dröm är en önskan" är detta en DISNEY-klassiker man sent glömmer.

Om du älskar gamla Disneyfilmer och skafferier får du inte missa chansen att se den klassiska Askungen filmen från 1950. Streama den gratis online på Dreamfilm och njut av magin igen!

Askungen Från 1950 Streamas Nu

Den allra första Askungen-filmen från Walt Disney streamas nu på Dreamfilm. Se denna animerade klassiker från 1950 gratis online, med svensk text.

Askungen är en tidlös saga om hopp, kärlek och att våga tro på sig själv. Upplev magin igen när Askungen förvandlas från piga till prinsessa – om än bara för en kväll – och dansar med prinsen på balen.

Men när klockan slår tolv måste hon fly hals över huvud från slottet. Kan prinsen hitta henne igen och göra henne till prinsessa för alltid? Se svaret genom att streama Disneys Askungen från 1950 på Dreamfilm redan idag!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6476

Dela