alt

Aşk Taktikleri 2 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
107
Betyg
calendar2023
time1h 38m

Skådespelare

Actor Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız

Actor Melisa Döngel

Melisa Döngel

Actor Demet Özdemir

Demet Özdemir

Actor Bora Akkaş

Bora Akkaş

Actor İpek Tuzcuoğlu

İpek Tuzcuoğlu

Actor Atakan Çelik

Atakan Çelik

empty-image

Ceyhun Mengiroğlu

Actor Kerem Atabeyoğlu

Kerem Atabeyoğlu

Officiell trailer

Siehe auch

Se Aşk Taktikleri 2 DreamFilm online 2023

Aşk Taktikleri 2 är den efterlängtade uppföljaren till komedin Aşk Taktikleri från 2021. Filmen hade premiär den 14 juli 2023 och kan nu streamas gratis online med svenskt tal på DreamFilm.

I Aşk Taktikleri 2 får vi återigen följa kärlekscoachen Ezo som med sina taktiker och knep försöker få singlar att hitta kärleken. Precis som i första filmen utlovar Aşk Taktikleri 2 massor av romantik och skratt. Perfekt underhållning för en mysig filkväll!

Missa inte chansen att se Aşk Taktikleri 2 gratis på DreamFilm med svenskt tal Swesub. Filmen är en romantisk komedi som garanterat kommer att underhålla publiken. Med en speltid på 2 timmar har du gott om tid att njuta av Ezos datingäventyr.

Hur streamar man Aşk Taktikleri 2 gratis online?

Det är enkelt att streama Aşk Taktikleri 2 svenska gratis på DreamFilm. Du behöver inte ens registrera dig för att titta.

Gör så här för att se filmen gratis:

 1. Gå till Dreamfilms hemsida
 2. Sök efter "Aşk Taktikleri 2" i sökfältet
 3. Välj filmversionen med svenskt tal (Swesub)
 4. Tryck på spela upp och njut av filmen!

Allt som krävs är en internetuppkoppling. Streama komedifilmen var och när du vill!

Aşk Taktikleri 2

Titta på Aşk Taktikleri 2 DreamFilm Swesub full film

Den 14 juli 2023 är äntligen dagen då Aşk Taktikleri 2 har biopremiär, och filmen går självklart att se gratis online samma dag som den har premiär.

Aşk Taktikleri 2 DreamFilm har blivit en av sommarens mest efterlängtade komedifilmer. Den första filmen i serien blev en stor publiksuccé, och förväntningarna på uppföljaren är skyhöga.

I rollerna återkommer Şevket Çoruh som kärlekscoachen Ezo och Asli Enver som den olyckliga singeln Didem. Tillsammans lovar duon massor av romantik och skratt i den nya filmen.

Missa inte att titta på hela Aşk Taktikleri 2 gratis på DreamFilm! Med svenskt tal kan du skratta med redan på premiärdagen. Det enda du behöver är ett DreamFilm-konto.

Vad handlar Aşk Taktikleri 2 om?

Aşk Taktikleri 2 utspelar sig ett halvår efter händelserna i den första filmen. Kärlekscoachen Ezo har nu en egen byrå som hjälper människor med kärleksproblem. Bland kunderna märks även gamla bekanta som Didem och Cemal.

När Ezo själv råkar ut för problem i sitt förhållande sätts hans kärleksfilosofi på prov. Kan han rädda sin egen romans medan han hjälper andra med deras kärleksliv?

Streama Aşk Taktikleri 2 gratis på DreamFilm för att se om Ezo klarar sitt livs hittills största relationstest!

Streama Aşk Taktikleri 2 gratis på svenska 14.07.2023

Den romantiska komedin Aşk Taktikleri 2 har äntligen premiär på bio i Turkiet den 14 juli 2023. Samtidigt går det att streama Aşk Taktikleri 2 svenska gratis online på DreamFilm!

Aşk Taktikleri 2 är den perfekta feelgood-filmen att se på bio en sommarkväll eller hemma i soffan. Med garanterat skratt, romantik och en charmig rollista utlovar den stor underhållning.

I huvudrollen som kärleksexperten Ezo ser vi återigen Şevket Çoruh. Han gör rollen med bravur och har en naturlig komeditiming som får karaktären att växa.

Vid hans sida syns Asli Enver som den olyckligt kära Didem. Tillsammans bjuder duon på massvis med skratt och en och annan tår i ögat.

Se den romantiska uppföljaren Aşk Taktikleri 2 på bio eller hemma på DreamFilm redan 14 juli! Med svensk text går komedin att streama gratis online.

Se Aşk Taktikleri 2 svenska DreamFilm gratis online

Den turkiska publiksuccén Aşk Taktikleri från 2021 får nu en efterlängtad uppföljare! Komedifilmen Aşk Taktikleri 2 har biopremiär den 14 juli 2023.

Samtidigt som filmen har turkisk kinopremiär går den även att se gratis på DreamFilm med svenskt tal. Det är utmärkt nyheter för alla fans av den första filmen.

Aşk Taktikleri 2 DreamFilm bjuder på mer galna dejtingtaktiker, romantik och skratt. I rollerna ser vi Şevket Çoruh som kärlekscoachen Ezo och Asli Enver som Didem.

Missa inte att streama Aşk Taktikleri 2 gratis online på DreamFilm från och med premiärdagen den 14 juli! Med svensk textning kan du njuta av den hysteriskt roliga uppföljaren.

Varför är Aşk Taktikleri 2 så hyllad?

Den första filmen Aşk Taktikleri blev en jättehit i Turkiet och hyllades för sin varma humor och charmiga skådespelare.

Kritiker lovordar framförallt Şevket Çoruhs prestaration i huvudrollen som kärlekscoachen Ezo. Han tillför en naturlig komisk timing till rollfiguren som publiken älskar.

Även Asli Enver charmar i rollen som den klantiga singeln Didem. Hennes och Şevket Çoruhs skådespelarkemi lyfter verkligen filmen.

Med denna succé i ryggen utlovar Aşk Taktikleri 2 att bli minst lika underhållande. Se den på DreamFilm från 14 juli!

Aşk Taktikleri 2

Var kan jag se Aşk Taktikleri 2 svenska 2023 gratis?

Den 14 juli 2023 är det äntligen dags för premiär av Aşk Taktikleri 2 - en av årets mest emotsedda komedier. Filmen går att se gratis och helt lagligt online redan på premiärdagen!

Aşk Taktikleri 2 streamas på DreamFilm med svenskt tal samtidigt som den har biopremiär i Turkiet. Det är utmärkta nyheter för fans av den första filmen.

För att streama komedin helt gratis behöver du skapa ett konto på DreamFilms streamingtjänst. Sedan kan du njuta av Aşk Taktikleri 2 var du än befinner dig, så länge du har internetuppkoppling.

Missa inte chansen att vara först med att se uppföljaren till succén Aşk Taktikleri! Med DreamFilm kan du streama den svenska versionen gratis från premiärdagen.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 107
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Aşk Taktikleri 2 med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7 antyder att Aşk Taktikleri 2 är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7 för Aşk Taktikleri 2bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Aşk Taktikleri 2 är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.
avatar

mathew

Om du gillar den här Komedi , se till att kolla in title. Betyget 7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 38m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 38m
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.