close icon
page-title
Apornas planet: (R)evolution
Apornas planet: (R)evolution

Detaljer

 • Originaltitel: Rise of the Planet of the Apes
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Dune Entertainment

Apornas planet: (R)evolution 2011 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.3
11256Betyg
date2011
date1h 45m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |13 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |4 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |4 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  stjärnaFält22

  |7 dage siden
  Betyget 7.3 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  Grater98

  |8 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  MilanTa

  |9 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se "Apornas planet: (R)evolution" på Dreamfilm - streama gratis

Är du redo att bevittna den episka kampen mellan människor och apor? Släpp loss din inre apornas vän och upplev "Apornas planet: (R)evolution" på Dreamfilm. Streama gratis den här intensiva actionfilmen från bekvämligheten av ditt eget hem. Ingen annan plats kommer att ge dig samma adrenalinkick som denna storslagen gratis film gör.

Med Dreamfilm kan du enkelt streama online "Apornas planet: (R)evolution" utan att betala en krona. Denna revolutionerande tjänst erbjuder streamingupplevelser av högsta kvalitet utan att du behöver lämna ditt vardagsrum. Låt inte tillfället att se denna mäktiga film på bio gå dig förbi - streama gratis den istället på Dreamfilm.

Oavsett om du är en långvarig fan av Planet of the Apes-serien eller en nybörjare i den här fantastiska världen, kommer "Apornas planet: (R)evolution" att fängsla dig från första scenen. Fördjupa dig i den här episka berättelsen om en värld där gränserna mellan människa och apa suddas ut, och en ny ordning tar form.

"Apornas planet: (R)evolution" är en mäktig gratis film som utforskar de djupare frågorna om vår existens och vår relation till naturen. Den kommer att få dig att ifrågasätta vår roll som härskare över planeten." - Kritikrecension

Låt inte tillfället att uppleva denna banbrytande film gå dig förbi. Streama gratis "Apornas planet: (R)evolution" på Dreamfilm idag och fördjupa dig i en värld där aporna tar över. Det är en upplevelse du inte kommer att vilja missa.

Apornas planet: (R)evolution

Streama Online Filmer som "Apornas planet: (R)evolution" utan kostnad

Om du är en riktig gratis filmälskare som njuter av intensiva actionfilmer med djup och mening, då är "Apornas planet: (R)evolution" en film du absolut inte får missa. Men varför nöja sig med bara den när du kan streama online många fler liknande filmer online utan kostnad? Med rätt streamingplattform kan du upptäcka en helt ny värld av fenomenala filmer utan att behöva spendera en krona.

Det finns gott om streamingsajter där du kan hitta filmer som "Apornas planet: (R)evolution" att streama gratis. Oavsett om det är klassiska actionrullar, moderna blockbusters eller independentfilmer med unik berättarkonst, finns det något för alla smaker. Låt inte priset hindra dig från att uppleva de mest episka gratis filmerna - låt streaming bli din biljett till en oändlig källa av underhållning.

 • Utforska olika gratis streamingsajter för att hitta skatter du kanske inte visste fanns
 • Låt dig förföras av storslagna actionscener och djuplodande berättelser
 • Upplev den ultimata filmupplevelsen utan att lämna ditt hem


Oavsett om du föredrar att streama gratis från din dator, surfplatta eller smartTV, finns det gott om möjligheter att uppleva "Apornas planet: (R)evolution" och många fler filmer av samma kaliber utan att spendera en krona. Låt inte pengar hindra dig från att uppleva de bästa filmerna - streama online dem istället gratis!

"En sann neya filmälskare letar alltid efter nya sätt att upptäcka mästerverk, oavsett budget. Streaming har öppnat dörren till en oändlig skatt av gratis filmer för alla att njuta av." – Filmkritiker

Gratis film Apornas planet: (R)evolution - Premiär 2011, action från Dune Entertainment III

Året var 2011 när en av de mest banbrytande och tankeväckande actionfilmerna släpptes - "Apornas planet: (R)evolution". Denna episka gratis film, producerad av det ansedda bolaget Dune Entertainment III, tog publikens andedräkt och förde in dem i en värld där gränserna mellan människor och apor suddades ut på ett revolutionerande sätt.

Med sin originaltitel "Rise of the Planet of the Apes" visste publiken att de var i för något extraordinärt. Från de första scenerna dras du in i en intensiv handling fylld med adrenalinkickar, men också med djupa frågeställningar om vår plats i den naturliga ordningen. Denna gratis film är inte bara en actionrysare, utan en tankeväckande reflektion över vår relation till andra arter och vår roll som härskare över planeten.

Dune Entertainment III, känd för sina högkvalitativa produktioner, slog verkligen huvudet på spiken med "Apornas planet: (R)evolution". Produktionsbolaget visade sin skicklighet genom att skapa en visuellt slående värld som får dig att ifrågasätta vad som är verkligt och vad som är fiktion. Denna action gratis film är ett mästerverk som utforskar de djupare lagren av vår existens samtidigt som den bjuder på ren underhållning.

 • Premiär 2011 - en milstolpe för action gratis filmer
 • Producerad av Dune Entertainment III - kända för kvalitet
 • Originaltiteln "Rise of the Planet of the Apes" - en hint om vad som väntar


Oavsett om du såg "Apornas planet: (R)evolution" när den kom ut eller om du missade den fantastiska premiären 2011, finns det inget bättre tillfälle än nu att uppleva denna actionklassiker. Fördjupa dig i den här unika filmupplevelsen och låt dig svepas med i den revolutionerande världen som Dune Entertainment III har skapat.

Titta på andra av de bästa filmerna 2023 på bio eller streama filmer

När du väl har upplevt den episka "Apornas planet: (R)evolution" kanske du undrar vad mer 2023 har att erbjuda för en neya filmälskare som du. Oroa dig inte, för det här året lovar att bli rikt på fantastiska filmer värda att ses på biograferna eller att strömmas hemifrån.

Om du föredrar den klassiska bioupplevelsen med den stora duken och surroundljudet, finns det gott om gratis filmer att se fram emot. Från storslagna äventyrsfilmer till tankeväckande draman och allt däremellan, kommer 2023 att bli ett år fyllt med mästerverk på vita duken. Håll utkik efter de största filmerna och boka dina biljetter i förväg för att inte missa en enda premiär.

För dig som föredrar bekvämligheten av att streama online filmer hemifrån, kommer 2023 också att bjuda på en uppsjö av fantastiska titlar. Med ökande antal gratis streama plattformar finns det ett ständigt flöde av nya filmer att upptäcka, allt från independentproduktioner till storbudgetfilmer. Oavsett om du föredrar action, drama, komedi eller någon annan genre, kommer du att hitta något som passar din smak.

"Gratis Filmåret 2023 lovar att bli ett av de bästa på länge. Oavsett om du väljer att uppleva magin på bio eller hemifrån, kommer det att finnas gott om filmer värda att se." - Filmkritiker

Vare sig du väljer att se de bästa filmerna 2023 på bio eller streama online dem hemma, väntar en oförglömlig filmupplevelse. Låt din passion för film ta över och njut av de mästerverk som detta år har att erbjuda. Från den episka "Apornas planet: (R)evolution" till många andra kommande storslagen filmer, kommer 2023 att bli ett år att minnas för alla filmälskare.

Apornas planet: (R)evolution

Upplev de bästa filmerna 2023 - streama online eller se dem på bio!

Hej där gratis filmälskare! Är du redo att dyka rakt in i en värld fylld av episka äventyr, hjärtskakande dramar och adrenalinfyllda actionscener? Oavsett om du föredrar att streama online film från bekvämligheten av ditt eget hem eller att uppleva den stora bioduken, kommer 2023 att bli ett år du sent kommer att glömma. Från att streama gratis på Dreamfilm till att njuta av de bästa filmerna på bio, finns det något för alla smaker. Låt oss utforska vilka fantastiska filmupplevelser som väntar dig under detta kommande år!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 11256

Dela