Ant-Man and the Wasp: Quantumania 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
4 467
Betyg
calendar2023
time2h 05m
Superhjältevännerna Scott Lang och Hope van Dyne återvänder som Ant-Man och Wasp. De två, tillsammans med Hopes föräldrar Janet van Dyne och Hank Pym samt Scotts dotter Cassie Lang, hamnar i kvantvärlden, där de träffar märkliga varelser och ger sig ut på ett äventyr som tvingar dem att tänja på gränserna för vad de trodde var möjligt.

Skådespelare

Actor Paul Rudd

Paul Rudd

Actor Owen Wilson

Owen Wilson

Actor Evangeline Lilly

Evangeline Lilly

Actor Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Actor Kathryn Newton

Kathryn Newton

Actor Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer

Actor David Dastmalchian

David Dastmalchian

Actor Bill Murray

Bill Murray

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på Ant-Man and the Wasp: Quantumania gratis online

Den efterlängtade uppföljaren till Ant-Man-filmerna har äntligen haft premiär! Ant-Man and the Wasp: Quantumania släpptes den 15 februari och kan nu streamas gratis online. Filmen är den tredje delen i Ant-Man-serien från Marvel Studios, med Paul Rudd och Evangeline Lilly i huvudrollerna som superhjältarna Ant-Man och Wasp.

I Quantumania hamnar Scott Lang och hans dotter Cassie i kvantriket, en märklig värld där de möter nya och farliga fiender. Skurken Kang the Conqueror, spelad av Jonathan Majors, hotar att förstöra både kvantriket och vår verklighet. Det är upp till Ant-Man och Wasp att stoppa honom innan det är för sent.

Med sin blandning av action, humor och äventyr är Quantumania enligt kritikerna en av de bästa Marvel-filmerna på länge. Effekterna och skådespelarinsatserna har hyllats, och flera kritiker menar att detta är den roligaste och mest spännande Ant-Man-filmen hittills. Missa inte chansen att streama den gratis online!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Strömma Ant-Man and the Wasp: Quantumania svenska undertexter

Om du föredrar att titta på engelska men vill ha lite hjälp med dialogen rekommenderar vi att streama Ant-Man and the Wasp: Quantumania med svenska undertexter. Det finns flera streamingtjänster som erbjuder filmen med undertext gratis online.

Att streama film med undertext är ett smidigt sätt att träna din engelska. Du får både det talade språket och text som stöd samtidigt. Dessutom slipper du riskera att missa viktiga dialoger eller skämt eftersom du kan läsa med i texten.

Med svensk text blir upplevelsen av Quantumania ännu bättre då du kan fokusera helt på actionscenerna och skådespeleriet istället för att behöva läsa undertexten

Om du hellre vill ha filmen helt på svenska går det såklart också bra. De flesta streamingtjänster erbjuder valet mellan svensk dubbning eller svensk text. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du streama Ant-Man 3 gratis och lagligt online!

Se Ant-Man and the Wasp: Quantumania med svensk text

Är du mer bekväm med att titta på film med svenskt tal? Då rekommenderar vi att du streamar Ant-Man and the Wasp: Quantumania med svensk text. På så sätt kan du njuta av den nya Marvel-filmen helt utan att behöva läsa undertext samtidigt.

Med svensk text blir upplevelsen av Quantumania ännu bättre då du kan fokusera helt på actionscenerna och skådespeleriet istället för att behöva läsa undertexten. Du missar inga viktiga repliker eller roliga skämt heller eftersom all dialog är dubbad till svenska.

 • Svensk text gör det smidigare att följa handlingen
 • Inga distraktioner från action och effekter
 • Du hör skådespelarnas röster tydligt

Så njut av äventyret i kvantriket tillsammans med Ant-Man, Wasp och Kang the Conqueror helt på svenska! Streama Quantumania med svensk text redan idag.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania streama film gratis 15.02.2023

Den 15 februari 2023 är det äntligen dags för Marvel-fans att få se den efterlängtade uppföljaren till Ant-Man-filmerna. Ant-Man and the Wasp: Quantumania har nu premiär och släpps samtidigt på bio och till stream online.

Tack vare streaming kan du se den tredje Ant-Man-filmen helt gratis direkt på premiärdagen. Du behöver alltså inte gå till biografen eller vänta på att köpa eller hyra filmen.

Med streaming har du friheten att se Marvels senaste äventyr precis när du vill, helt utan extra kostnad

Utöver gratis streaming får du som tittare många andra fördelar. Du kan pausa och spola tillbaka om du missar något. Du kan också välja mellan svenskt tal eller text, eller titta med engelskt originaltal. Och du kan streama Ant-Man 3 på valfri enhet - mobil, surfplatta, dator eller TV.

Så skjut upp alla andra planer den 15 februari och streama Quantumania gratis online istället. Det är dags att följa med tillbaka till kvantriket!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania swesub dreamfilm gratis

Är du sugen på att se den nya Ant-Man-filmen men föredrar engelskt tal med svensk text? Då tipsar vi om att streama Ant-Man and the Wasp: Quantumania med swesub på Dreamfilm. Här kan du se Paul Rudds tredje film som superhjälten Ant-Man helt gratis med svenska undertexter.

Fördelen med Dreamfilm är att streamingtjänsten är gratis och tillgänglig för alla. Du behöver inte skapa något konto eller ange kortuppgifter för att börja titta.

Utöver Ant-Man 3 hittar du tusentals andra filmer och serier med swesub på Dreamfilm. Allt från de senaste Marvel- och actionfilmerna till komedier, drama och thrillers. Perfekt underhållning för både filmentusiaster och seriebingers!

Missa inte chansen att uppleva äventyret i kvantriket med Ant-Man och Wasp helt gratis online

Så poppa popcorn, luta dig tillbaka i soffan och njut av superhjältespektaklet i Ant-Man and the Wasp: Quantumania med swesub på Dreamfilm. Det finns ingen bättre start på helgen!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania gratis ström på nätet

Den senaste Marvel-filmen med Paul Rudd i huvudrollen som superhjälten Ant-Man har nu haft premiär. Ant-Man and the Wasp: Quantumania kan ses gratis online på flera streamingtjänster redan nu.

Tack vare legal streaming slipper du vänta månader på att filmen ska släppas på DVD eller köpa en dyr biobiljett. Istället kan du streama Ant-Man 3 helt utan extra kostnad direkt från soffan.

Att strömma film gratis online är smidigt, enkelt och bekvämt. Du väljer bara film, startar uppspelningen och kan börja titta med en gång. Inga besvär med nedladdningar eller insticksprogram.

 • Gratis streaming
 • Titta var och när du vill
 • Fungerar på de flesta enheter

Följ med Ant-Man och Wasp in i kvantriket på ett galet actionfyllt äventyr! Strömma Quantumania helt gratis redan idag.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 4467
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på Ant-Man and the Wasp: Quantumania, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 05m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 05m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukasso

En Ant-Man and the Wasp: Quantumania med ett betyg på 6.4 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KarTofel

Betyget 6.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Ant-Man and the Wasp: Quantumania med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Titel med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!