alt

Änglar och demoner 2009 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
6 483
Betyg
calendar2009
time2h 18m
Robert Langdon, Harvard professor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende – den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än han någonsin kunnat förutsäga.

Skådespelare

Actor Tom Hanks

Tom Hanks

Actor Alfred Molina

Alfred Molina

Actor Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Actor Ewan McGregor

Ewan McGregor

Actor Dale Pavinski

Dale Pavinski

Actor Ciara Bravo

Ciara Bravo

Actor Armin Mueller-Stahl

Armin Mueller-Stahl

Actor Endre Hules

Endre Hules

Officiell trailer

Titta Änglar och demoner gratis online

Änglar och demoner är en spännande thriller från 2009 med Tom Hanks i huvudrollen. Filmen är baserad på Dan Browns populära bok med samma namn. Nu kan du titta Änglar och demoner gratis onlineDreamfilm helt utan kostnad.

Handlingen kretsar kring symbolforskaren Robert Langdon som dras in i en härva av religiösa konspirationsteorier när påven kidnappas och fyra kardinaler mördas i Vatikanstaten. Tillsammans med Vatikanpolisen Vittoria Vetra försöker Langdon lösa gåtan och stoppa en katastrof.

Änglar och demoner är en underhållande thriller från 2009 med skådespelare som Tom Hanks, Ewan McGregor och Ayelet Zurer. Filmen regisserades av Ron Howard.

Genom att streama Änglar och demoner gratis på Dreamfilm kan du uppleva den spännande historien helt utan kostnad. Titta på filmen online var och när du vill!

Änglar och demoner

Strömma Änglar och demoner (2009) svenska

Vill du se den Oscarsbelönade skådespelaren Tom Hanks i en av sina mest populära thriller-roller? Då ska du strömma Änglar och demoner från 2009 på Dreamfilm.

Filmen är baserad på Dan Browns bästsäljande bok och utspelar sig i Vatikanstaten där symbolforskaren Robert Langdon dras in i en härva av religiösa konspirationsteorier.

Nu kan du strömma Änglar och demoner (2009) med svensk text helt gratis online. Upplev den spännande thrillern bekvämt hemifrån via Dreamfilms streamingtjänst.

Strömma Änglar och demoner gratis på svenska och följ med på äventyret i Vatikanstaten!

Tom Hanks gör en fantastisk insats i rollen som Robert Langdon och har sällskap av skådespelare som Ewan McGregor och Ayelet Zurer på filmduken.

Änglar och demoner stream gratis Dreamfilm

Som ett komplement till boken Änglar och demoner släpptes 2009 en film med samma namn. Filmen regisserades av Ron Howard och har Tom Hanks i huvudrollen som Robert Langdon.

Nu kan du uppleva den spännande thrillern genom att streama Änglar och demoner gratis på Dreamfilm. Filmen finns tillgänglig med svensk text och går att titta på online helt utan kostnad.

Dreamfilms streamingtjänst gör det enkelt att se populära filmer som Änglar och demoner via dator, surfplatta eller mobil. Registrera ett gratiskonto och börja streama direkt!

Se Änglar och demoner (2009) på svenska

Änglar och demoner från 2009 är en spännande film baserad på Dan Browns bästsäljande bok. I thrillern dras symbolforskaren Robert Langdon in i religiösa konspirationsteorier i Vatikanstaten.

Nu har du möjlighet att se Änglar och demoner på svenska helt gratis online via Dreamfilms streamingtjänst. Filmen finns tillgänglig med svensk text och går att titta på när du vill.

Huvudrollen som Robert Langdon spelas av den Oscarsbelönade skådespelaren Tom Hanks. I övriga roller ser vi bland annat Ewan McGregor och Ayelet Zurer.

 • Spännande thriller från 2009
 • Baserad på Dan Browns populära bok
 • Tom Hanks i huvudrollen

Missa inte chansen att se Änglar och demoner gratis online. Registrera ett konto på Dreamfilm och börja streama direkt!

Änglar och demoner

Änglar och demoner med svensk text Dreamfilm

Dreamfilms streamingtjänst gör det enkelt att se populära filmer online, som till exempel thrillern Änglar och demoner från 2009. Filmen går att streama gratis med svensk text.

Handlingen utspelar sig i Vatikanstaten där symbolforskaren Robert Langdon dras in i religiösa konspirationsteorier efter att påven kidnappats. Tom Hanks gör en minnesvärd insats i huvudrollen.

För att streama Änglar och demoner online med svensk text behöver du skapa ett gratiskonto på Dreamfilm. Sedan kan du börja titta direkt via dator, surfplatta eller mobil!

Upplev spänningen i Änglar och demoner gratis online med svensk text!

Förutom Tom Hanks medverkar även skådespelare som Ewan McGregor och Ayelet Zurer. Regissör är Ron Howard.

Missa inte denna spännande thriller - börja streama Änglar och demoner redan idag!

Gratis streaming av Änglar och demoner 2009

Änglar och demoner är en amerikansk thriller från 2009 baserad på Dan Browns populära bok med samma namn. Nu kan du få tillgång till gratis streaming av Änglar och demoner online!

Filmen utspelar sig i Vatikanstaten där symbolforskaren Robert Langdon, spelad av Tom Hanks, dras in i en härva av religiösa konspirationsteorier.

Dreamfilms streamingtjänst gör det möjligt att se Änglar och demoner gratis online. Filmen går att streama med svensk text till dator, surfplatta och mobil.

Förutom Tom Hanks består rollistan av kända skådespelare som Ewan McGregor och Ayelet Zurer. Änglar och demoner regisserades av Ron Howard.

Registrera ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm och börja streama den spännande thrillern redan idag!

Sammanfattning

I den här artikeln får du veta hur du kan streama thrillern Änglar och demoner från 2009 med Tom Hanks helt gratis på Dreamfilm. Filmen går att titta på online med svensk text vilket gör det enkelt att följa handlingen.

Änglar och demoner utspelar sig i Vatikanstaten där symbolforskaren Robert Langdon dras in i religiösa konspirationsteorier. Tom Hanks gör en fantastisk insats i huvudrollen tillsammans med skådespelare som Ewan McGregor och Ayelet Zurer.

Genom Dreamfilms streamingtjänst kan du streama Änglar och demoner gratis och se den spännande thrillern från 2009 via dator, surfplatta eller mobil. Filmen släpptes den 13 maj 2009 och bygger på Dan Browns populära bok.

Registrera ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm så kan du börja njuta av Änglar och demoner och andra filmer direkt. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll!

10 liknande filmer:

 1. Slash/Back
 2. Todos los nombres de Dios
 3. Expend4bles
 4. The Equalizer 3
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Deep Fear
 7. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
 8. Thanksgiving
 9. Dead for a Dollar
 10. The Beekeeper
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6483
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.7 antyder att Änglar och demoner är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Änglar och demoner. Betyget 6.7 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Änglar och demoner med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Thriller , se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 18m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!

Produktioner av liknande genrer

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One