close icon
page-title
American Sniper
American Sniper

Detaljer

 • Originaltitel: American Sniper
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

American Sniper 2014 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.4
12500Betyg
date2014
date2h 13m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |11 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |2 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |4 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |8 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se American Sniper gratis på Dreamfilm

Är du sugen på att se den actionspäckade filmen American Sniper från 2014? Nu kan du streama den gratis och lagligt på Dreamfilm!

American Sniper är baserad på den sanna historien om prickskytten Chris Kyle som tjänstgjorde i Irak. Filmen följer Kyle under hans fyra turer i Irak där han skyddade sina truppkamrater genom att eliminera hot med sin prickskytteförmåga.

Regissören Clint Eastwood har verkligen lyckats fånga spänningen och dramatiken från verkligheten i den här filmen. Skådespelaren Bradley Cooper gör också ett fantastiskt jobb i rollen som Chris Kyle.

Streama American Sniper gratis och lagligt

Vill du se den adrenalinfyllda actionthrillern American Sniper? Streama den nu på Dreamfilm utan att betala ett öre. Filmen går att se gratis och helt lagligt online.

Genom att streama American Sniper på Dreamfilm slipper du registrera konto eller ange betalningsuppgifter. Allt du behöver göra är att trycka på playknappen så kan du börja titta direkt.

American Sniper

Streama American Sniper (2014) svenskt tal

American Sniper från 2014 med Bradley Cooper i huvudrollen finns nu att streama online med svenskt tal på Dreamfilm. Se den Oscarsbelönade actionfilmen gratis!

Den här filmen är baserad på den sanna historien om prickskytten Chris Kyle som skyddade sina truppkamrater genom att döda fiender under Irakkriget. Med över 160 bekräftade dödsoffer är han USA:s mest dödliga prickskytt genom tiderna.

På Dreamfilm kan du streama American Sniper från 2014 fullständigt på svenska. Filmen är textad med korrekt och tydligt svenskt tal så att du kan följa handlingen och dialogen utan problem.

Oscarsvinnande film med Bradley Cooper

Skådespelaren Bradley Cooper hyllades för sin insats i rollen som Chris Kyle och nominerades till en Oscar för bästa manliga huvudroll. American Sniper vann även en Oscar för bästa ljudredigering.

Regissören Clint Eastwood har verkligen lyckats fånga spänningen och dramatiken från Kyle’s upplevelser. Stridsscenerna och skottdramerna är oerhört väl gjorda.

Titta på American Sniper online gratis

Actionfilmen American Sniper från 2014 med Bradley Cooper finns nu att titta på gratis online. Se den spännande och actionfyllda filmen om den legendariske prickskytten Chris Kyle!

Handlingen i American Sniper utspelar sig under Irakkriget där den skicklige skytten Chris Kyle sätts in för att skydda sina truppkamrater. Med sina träffsäkra skott räddar han många liv, men uppdragen tar också på hans psyke.

Vill du se den Oscarsbelönade actionthrillern om en av USA:s främsta krigshjältar? Titta på American Sniper gratis på Dreamfilm utan att behöva registrera konto eller betala.

Bradley Cooper gör ett fantastiskt jobb i rollen som Chris Kyle. Han förmedlar både tuffheten i striderna och de inre konflikter som Kyle brottas med.

Se American Sniper med svenska undertexter

På Dreamfilm kan du titta på American Sniper online med svenska undertexter (swesub) helt gratis. Filmen streamas i hög bild- och ljudkvalitet.

Genom att titta på American Sniper på Dreamfilm slipper du irriterande reklamavbrott. Du kan se hela filmen i ett svep från början till slut utan några störande annonser.

Helfilm American Sniper med svenska undertexter

Vill du se hela actionthrillern American Sniper med Bradley Cooper? Nu finns den att streama online i sin helhet med svenska undertexter på Dreamfilm.

American Sniper handlar om den legendariske prickskytten Chris Kyle som med sina dödliga skott skyddade sina kamrater under fyra turer i Irak. Filmen skildrar både de intensiva striderna och det psykiska trauma som uppdragen medförde.

På Dreamfilm kan du streama American Sniper gratis i full längd med svensk text. Upplev den adrenalinfyllda actionfilmen om en av USA:s mest kontroversiella krigshjältar!

 • Inspelad på autentiska platser för ökad realism
 • Fantastiska stridsscener och skottdramer

Oscarsvinnande film om Chris Kyle

American Sniper vann en Oscar 2015 för bästa ljudredigering. Bradley Cooper hyllades också för sin insats i huvudrollen och nominerades för bästa manliga skådespelare.

Regissören Clint Eastwood lyckas verkligen förmedla intensiteten och dramatiken från Chris Kyles upplevelser. Det är en stark film som ger perspektiv på hur det är att tjäna sitt land i krig.

American Sniper

American Sniper stream gratis 25.12.2014

Den Oscarsvinnande actionfilmen American Sniper har biopremiär 25 december 2014 men finns redan nu att streama gratis online på Dreamfilm!

American Sniper är baserad på den sanna historien om prickskytten Chris Kyle som med sina dödande insatser blev en legend under Irakkriget. Bradley Cooper gör ett fantastiskt jobb i huvudrollen som den kontroversielle krigshjälten.

Vill du se den spännande actionthrillern om en av USA:s mest skickliga och fruktade skyttar? Streama American Sniper gratis redan idag!

Stridsscenerna och skottdramerna i American Sniper är oerhört väl gjorda. Det känns som att man är mitt i krigets häxkittel.

Helfilm med svensk text gratis online

På Dreamfilm kan du se hela actionfilmen American Sniper från första minuten till sista helt gratis. Filmen streamas online i sin fulla längd med svensk text.

Upplev den adrenalinfyllda thrillern om prickskytten Chris Kyle som försvarade sina truppkamrater med dödliga skott under fyra turer i Irak. Titta gratis på den spännande filmen som vann Oscar för bästa ljudredigering 2015.

Se Clint Eastwoods American Sniper från 2014

Den legendariske regissören Clint Eastwood står bakom actionthrillern American Sniper från 2014 med Bradley Cooper i huvudrollen. Se Eastwoods Oscarsvinnande film gratis online!

Filmen är baserad på Chris Kyles självbiografi och skildrar hans upplevelser som prickskytt under Irakkriget. Med över 160 dokumenterade dödsoffer anses Kyle vara den dödligaste prickskytten i USA:s historia.

Clint Eastwood lyckas verkligen förmedla intensiteten från Chris Kyles vardag som krypskytt. Stridsscenerna känns oväntat realistiska och håller hög klass.

Se filmen som hyllades med 6 Oscarsnomineringar

American Sniper nominerades för 6 stycken Oscars, bland annat för bästa film, bästa manliga skådespelare och bästa manus. Bradley Cooper prisades för sin insats i titelrollen som den fruktade prickskytten.

Genom att streama filmen gratis på Dreamfilm kan du själv uppleva Clint Eastwoods adrenalinfyllda actionrulle om en av USAs mest kontroversiella krigshjältar.

Sammanfattning

I den här artikeln kan du läsa om hur du kan streama actionfilmen American Sniper från 2014 gratis online. Filmen finns tillgänglig i sin helhet med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

American Sniper är baserad på den sanna historien om den legendariske amerikanske prickskytten Chris Kyle som tjänstgjorde i Irak. Huvudrollen som Kyle spelas av Bradley Cooper som hyllades för sin insats med en Oscarsnominering.

Regissören Clint Eastwood lyckas fånga intensiteten och dramatiken från Kyle’s upplevelser genom välfilmade stridsscener och adrenalinfyllda skottdramer. Filmen vann en Oscar för bästa ljudredigering.

Genom att streama American Sniper gratis på Dreamfilm kan du själv uppleva den spännande actionthrillern om en av USA:s mest kontroversiella krigshjältar. Filmen hade biopremiär 25 december 2014 och finns nu tillgänglig online i sin helhet med svensk text.

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 12500

Dela