alt

Ambulance 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
1 925
Betyg
calendar2022
time2h 16m
Den dekorerade krigsveteranen Will Sharp är i desperat behov av pengar för att kunna betala för sin frus sjukvård och ber därför sin adoptivbror Danny - just den person som han vet att han inte borde be - om hjälp. Danny, en karismatisk yrkesbrottsling, erbjuder honom i stället att vara med på ett jobb: det största bankrånet i Los Angeles historia - 32 miljoner dollar. Eftersom hans frus liv står på spel kan Will inte säga nej. Men när deras flykt går spektakulärt fel, kapar de desperata bröderna en ambulans med en allvarligt sårad polis och akutsjukvårdaren Cam Thompson ombord. Under en höghastighetsjakt som aldrig verkar ta slut måste Will och Danny undvika ett massivt polisuppbåd, hålla sin gisslan vid liv och på något sätt försöka att inte döda varandra, alltmedan de utför den vansinnigaste flykt som Los Angeles någonsin har sett.

Skådespelare

Actor Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

Actor Garret Dillahunt

Garret Dillahunt

Actor Eiza González

Eiza González

Actor A Martinez

A Martinez

Actor Keir O'Donnell

Keir O'Donnell

Actor Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen II

Actor Colin Woodell

Colin Woodell

Actor Jesse Garcia

Jesse Garcia

Officiell trailer

Siehe auch

Titta Ambulance 2022 Gratis Online

Är du sugen på att se den nya actionfilmen Ambulance Dreamfilm från 2022 med Jake Gyllenhaal och Yahya Abdul-Mateen II i huvudrollerna? Nu har den äntligen släppts och går att streama helt gratis online för oss i Sverige!

Ambulance utspelar sig under loppet av en dag i Los Angeles och handlar om två bröder som rånar en ambulans för att rädda en av brödernas fru som är sjuk. Men snart har de polisen hack i häl och tvingas köra ambulansen i full fart genom stadens gator för att komma undan.

Regissören Michael Bay, mest känd för actionfilmer som Transformers och Bad Boys, garanterar att det här blir en riktig ritt från start till mål. Med Jake Gyllenhaal, en av Hollywoods mest hyllade skådespelare, och Yahya Abdul-Mateen II som brothrarna lovar Ambulance att leverera massor med spänning och action.

Så om du gillar fartfyllda thrillers i Michael Bays explosiva stil ska du absolut inte missa att streama Ambulance gratis på nätet. Vi guidar dig till de bästa strömningstjänsterna för att få se den senaste storsatsningen från Universal Pictures helt utan kostnad!

Ambulance

Streama Ambulance Svenska Dreamfilm

Den 16 mars hade actionthrillern Ambulance med Jake Gyllenhaal biopremiär, och nu finns den äntligen tillgänglig för alla filmfans att streamaAmbulance på Dreamfilm med svensk text helt gratis!

Ambulance utspelar sig under loppet av en enda dag i Los Angeles. Två bröder rånar en ambulans i ett desperat försök att betala för en livräddande operation till den enes fru. Men snabbt har de inte bara polisen efter sig, utan tvingas också köra i livsfarliga hastigheter genom stadens gator för att komma undan.

Ambulance är en av vårens absolut bästa action- och thrillerfilmer, och ett måste för alla fans av Michael Bay.

Nu kan du alltså streama Ambulance Dreamfilm med svensk text och se Jake Gyllenhaal glänsa i denna välspelade adrenalinkick. Missa inte att uppleva 2022 års mest explosiva film redan idag!

Se Ambulance Svensk Text Stream

Ambulance med Jake Gyllenhaal hade världspremiär på bio i mars, och är nu redo att streamas online med svensk text för hela Sveriges filmpublik!

I denna actionthriller från spänningsmästaren Michael Bay får vi följa två bröder som genomför ett vågat bankrån, men när det går snett måste de kapa en ambulans för att fly. Med polisen hack i häl och en skadad polisman ombord ger de sig ut på en livsfarlig biljakt genom Los Angeles gator.

Jake Gyllenhaal gör en fantastisk rollprestation som den mer sansade brodern som dras in i broderns desperata plan, och tillsammans levererar duon en film fylld med intensiv spänning och våghalsiga actionscener. Som vanligt med Michael Bay i registolen blir det många explosioner och hög puls!

Så streama Ambulance med svensk text redan idag för att uppleva vårens bästa actionfilm. Adrenalinet pumpar och tempot är minst sagt hutlöst från start till mål i denna storsatsning från Universal Pictures och Michael Bay.

Ambulance Stream Sverige Swesub

Är du sugen på att se Jake Gyllenhaal i årets wildeste actionrulle? Nu har succéfilmen Ambulance från blockbuster-expertisen Michael Bay släppts på strömning för hela Sverige med svensk text!

Filmen utspelar sig under en enda kaotisk dag i Los Angeles när två bröder som genomför ett bankrån måste kapa en ambulans för att fly undan polisen. I den stulna ambulansen har de en skottskadad polis som gisslan, och snart är de inblandade i en våghalsig biljakt med flera polisbilar och helikoptrar efter sig.

Med Michael Bays signum av explosioner, höga hastigheter och cliffhanger-action når Ambulance nya höjder av spännande underhållning. Och med Jake Gyllenhaal i en av huvudrollerna levererar han en intensiv prestation som den mer sansade brodern Will Sharp.

Så missa inte att streama Ambulance Dreamfilm redan idag! Denna adrenalinfyllda actionrulle med Jake Gyllenhaal garanterar att få pulsen att pumpa.

Ambulance

Gratis Ambulance Helfilm På Dreamfilm

Ambulance med bland andra Jake Gyllenhaal är 2022 års mest explosiva actionfilm gjord av ingen mindre än Michael "Bad Boys" Bay. Nu kan du se hela filmen gratis online med svensk text på strömningstjänsten Dreamfilm!

 • Intensiv actionthriller med Jake Gyllenhaal
 • Spännande biljakter och explosioner
 • Michael Bays hittills bästa film?

Ambulance utspelar sig under ett dygn i Los Angeles när två bröder kapar en ambulans efter ett misslyckat bankrån. Men snart har de inte bara polisen efter sig, och tvingas ut på en livsfarlig biljakt med en skadad polisman som gisslan i baksätet.

Med pulsökande actionscener och ett svindlande tempo är Ambulance en ritt från start till mål

Missa inte att se Jake Gyllenhaal glänsa i denna actionthriller när du kan streama hela Ambulance-filmen gratis och lagligt på nätet! Garanterat den bästa spänningsfilmen hittills 2022.

Streama Ambulance 2022 Swefilmer

Är du redo för årets villaste biljakt på film? succéregissören Michael Bays senaste actionrulle Ambulance med Jake Gyllenhaal har nu premiär på bio och går att streama Ambulance online för alla filmentusiaster i Sverige.

I denna spänningsfyllda thriller får vi följa två bröder som efter ett misslyckat bankrån måste kapa en ambulans för att fly från polisen. Men i ambulansen ligger en skadad polisman, och snart inleds en intensiv biljakt genom Los Angeles gator med flera polisbilar och helikoptrar i hälarna.

Med Michael Bay bakom kameran utlovas det en rad våghalsiga stunts, explosioner och en puls som aldrig går ner. Och med actionstjärnan Jake Gyllenhaal på rollistan blir Ambulance ett absolut måste för thrillersugna biobesökare.

Så tveka inte att streama Ambulance Swefilmer och upplev filmårets hittills mest adrenalinfyllda ritt tillsammans med Jake Gyllenhaal!

Sammanfattning

I denna artikel guidar vi dig till hur du kan streama Ambulance gratis online med svensk text. Filmen hade biopremiär 16.03.2022 och är nu tillgänglig att se helt lagligt på nätet för oss tittare i Sverige.

Ambulance är en explosiv actionthriller från den välkända regissören Michael Bay, och utspelar sig under ett kaotiskt dygn i Los Angeles. Två bröder som genomför ett bankrån måste kapa en ambulans för att fly undan polisen, och hamnar snart i en våghalsig biljakt genom stadens gator.

Med skådespelare som Jake Gyllenhaal i en av roller ger Ambulance goda förutsättningar att leverera spänning och action i världsklass. Och med Michael Bay bakom kameran utlovas det gott om explosioner och vild körning hela vägen från start till mål.

Så om du gillar fartfyllda thrillers i stil med Bad Boys och Transformers är Ambulance ett absolut måste att streama online gratis nu när den finns tillgänglig på Dreamfilm och Swefilmer med svensk text.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1925
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

Patricktexas

Ambulance med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 16m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Ambulance med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

MovieFilmer

Ambulance Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

SciFiSigge

Effekterna i Ambulance är bara wow, riktigt imponerande
avatar

VildaViktor

Ambulance visar att enkla koncept kan vara supergripande
avatar

PärlanPelle

Inte vad jag förväntade mig från Ambulance, lite besviken