close icon
page-title
Alice i Underlandet
Alice i Underlandet

Detaljer

 • Originaltitel: Alice in Wonderland
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Alice i Underlandet 2010 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.6
13538Betyg
date2010
date1h 48m

Kommenter

 • avatar

  Flixer

  |11 timer siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |3 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |4 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |10 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  stjärnaFält22

  |10 dage siden
  Betyget 6.6 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Alice i Underlandet Sverige

Alice i Underlandet är en spektakulär äventyrsfilm som har blivit älskad av svenska biobesökare. Denna fantastiska berättelse tar oss med på en oförglömlig resa genom den märkliga och underbara världen Underlandet. För den som inte sett filmen än, är det en helt unik upplevelse som du inte vill missa.

I Alice i Underlandet får vi följa den modiga 19-åriga Alice när hon återvänder till den förunderliga plats hon besökte som barn. Med sin nyfikenhet och sitt äventyrliga sinne kastas hon rakt in i en värld fylld av bisarra karaktärer, oväntade utmaningar och en hänförande magi. Svenska filmälskare har helt enkelt fallit pladask för denna fantastiska saga.

Vare sig du är ung eller gammal, kommer Alice i Underlandet att förtrolla dig med sin visuella prakt och sin underhållande historia. Det är en film som får din fantasi att flöda och som tar dig med på en oförglömlig resa. Om du ännu inte har sett denna moderna klassiker på bio, är det verkligen något du bör uppleva på den stora duken.

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet Streama online

För många filmälskare är möjligheten att streama Alice i Underlandet online en dröm som blivit verklighet. Denna mästerliga äventyrsfilm kan nu njutas bekvämt hemifrån, när och hur många gånger du vill. Med bara några få klick kan du uppleva den magiska världen Underlandet i all sin prakt.

Att streama Alice i Underlandet online är inte bara bekvämt, utan ger dig också en helt ny upplevelse av filmen. Du kan pausa, spola tillbaka och se om de mest spektakulära scenerna om och om igen. Dessutom kan du njuta av den fantastiska bilden och ljudkvaliteten som bara de bästa streamingtjänsterna kan erbjuda.

Oavsett om du vill se Alice i Underlandet för första gången eller återuppleva den underbara berättelsen, är möjligheten att streama online ett utmärkt alternativ. Med enkel åtkomst och flexibilitet, kan du låta äventyret ta dig med varje gång du vill. Så slå dig ner bekvämt, streama Alice i Underlandet online och förbered dig på en oförglömlig resa.

Alice i Underlandet Gratis streama

För alla filmälskare som letar efter ett gratis sätt att uppleva äventyret Alice i Underlandet, finns det goda nyheter. Många populära streamingtjänster erbjuder nu möjligheten att streama denna fantasifyllda film helt gratis. Det är en chans att dyka ner i den magiska världen Underlandet utan att behöva spendera en krona.

Att streama Alice i Underlandet gratis innebär att du kan njuta av den visuellt slående och fantasifyllda berättelsen i bekvämligheten av ditt eget hem. Ingen ansträngning eller kostnad behövs för att följa med Alice på hennes äventyr genom detta fantastiska landskap. Det är en möjlighet att fly vardagen och låta dig förtryllas av denna moderna klassiker.

Oavsett om du är en långvarig fan eller upptäcker Alice i Underlandet för första gången, är gratis streaming ett utmärkt alternativ. Du kan dyka ner i berättelsen när du vill, pausa och återuppta efter behag. Att streama filmen gratis ger dig full flexibilitet att njuta av detta mästerverk precis som du önskar.

Titta på Alice i Underlandet

Att titta på Alice i Underlandet är en upplevelse som ingen filmälskare bör missa. Denna visuellt slående och fantasifyllda berättelse tar dig med på en oförglömlig resa genom den märkliga och underbara världen Underlandet. Att se filmen på den stora duken eller streama den hemma är ett äventyr i sig.

När du tittar på Alice i Underlandet kommer du att förtryllas av den enastående animationen, de bisarra karaktärerna och den spännande handlingen. Du kommer att häpnas över den fantastiska uppenbarelse som Underlandet är, och hur Alice modigt utforskar denna värld fylld av både fara och magi.

Oavsett din ålder eller smak, kommer Alice i Underlandet att fängsla dig från första stund. Dess underhållande berättelse, fängslande visuella effekter och oförglömliga karaktärer gör den till en film som alla bör uppleva åtminstone en gång. Så samla vänner och familj, och ge dig ut på detta fantastiska äventyr genom att titta på Alice i Underlandet.

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet dreamfilms

För alla som letar efter ett bekvämt och tillförlitligt sätt att se den oförglömliga filmen Alice i Underlandet, är dreamfilms.se det perfekta valet. Denna populära streamingtjänst erbjuder inte bara hög kvalitet och smidig uppspelning, utan också en bred utbud av innehåll, inklusive denna fantasifyllda klassiker.

På dreamfilms.se kan du streama Alice i Underlandet när som helst och var som helst, direkt till din dator, surfplatta eller smarttelefon. Oavsett om du vill se filmen för första gången eller uppleva den magiska berättelsen igen, kommer denna plattform att ge dig en enastående upplevelse.

Utöver sin bekvämlighet, erbjuder dreamfilms.se även utmärkt bild- och ljudkvalitet, vilket gör att du kan njuta av Alice i Underlandets visuella storslagenhet i all sin prakt. Med en användarvänlig gränssnitt och pålitlig streamingteknik kan du dyka ner i detta fantastiska äventyr utan några avbrott eller störningar.

Var kan jag se Alice i Underlandet

Om du letar efter var du kan se den fantastiska filmen Alice i Underlandet, finns det flera utmärkta alternativ. Denna moderna klassiker är tillgänglig på en mängd olika streamingtjänster, så du kan njuta av äventyret bekvämt hemifrån.

Ett av de bästa ställena att se Alice i Underlandet är på dreamfilms.se. Denna populära streamingtjänst erbjuder filmen i högkvalitativ bild och ljud, så att du kan uppleva den visuellt slående berättelsen i all sin prakt. Dessutom ger dreamfilms.se dig möjligheten att streama filmen när som helst och var som helst, direkt till din dator, surfplatta eller smarttelefon.

Utöver dreamfilms.se finns det flera andra streamingtjänster som erbjuder Alice i Underlandet. Oavsett vilken tjänst du väljer, kommer du att kunna njuta av denna fantasifyllda film när du vill och hur många gånger du vill. Med så många alternativ att välja mellan, finns det ingen anledning att missa detta visuellt slående äventyr.

Sammanfattning

Alice i Underlandet är en visuellt storslagen och fantasifylld äventyrsfilm som har förtrollat både unga och gamla. Denna moderna klassiker bjuder in dig att följa den modiga Alice på en oförglömlig resa genom den märkliga och underbara världen Underlandet. Oavsett om du vill se Alice i Underlandet Sverige på bio eller streama den online gratis på tjänster som dreamfilms, kommer du att förtryllas av dess enastående animation, bisarra karaktärer och spännande handling. Filmen erbjuder en unik upplevelse som du inte vill missa. Så samla vänner och familj, streama Alice i Underlandet och förbered dig på ett äventyr bortom din vildaste fantasi.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 13538

Dela