close icon
page-title
Accident Man: Hitman's Holiday
Accident Man: Hitman's Holiday

Detaljer

 • Originaltitel: Accident Man: Hitman's Holiday
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Six Demon Films

Accident Man: Hitman's Holiday 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.5
142Betyg
date2022
date1h 36m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |13 timer siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |2 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |6 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |8 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta På Hela Filmen Nu Dreamfilm

Accident Man: Hitman's Holiday hade premiär den 14 oktober 2022 och är nu tillgänglig för streaming på Dreamfilm. Filmen är en actionthriller baserad på serietidningen med samma namn och följer den legendariske lönnmördaren Mike Fallon, spelad av Wesley Snipes.

I den här uppföljaren beger sig Mike iväg på semester till en tropisk ö, men det dröjer inte länge förrän han dras in i nya uppdrag och måste ta till våld för att lösa problemen. Med explosiva actionscener, hisnande stunts och Snipes karaktäristiska charm utlovar Accident Man 2 att leverera spänning och underhållning i världsklass.

Streama hela actionäventyret med svensk text nu på Dreamfilm. Filmen är gratis att titta på online och tillgänglig att se var och när som helst efter premiärdatumet.

Accident Man: Hitman's Holiday

Streama Actionfilmen Från 2022

Älskade du den första Accident Man-filmen? Då kommer du garanterat att uppskatta uppföljaren Accident Man: Hitman’s Holiday som hade biopremiär i oktober 2022.

I denna nya film tar sig den legendariske lönnmördaren Mike Fallon en välbehövlig semester, men det dröjer inte länge förrän problemen hittar honom och han dras in i nya, livsfarliga uppdrag. Med våldsamma actionscener filmad på plats i tropisk miljö utlovar Accident Man 2 att leverera ännu mer spänning och adrenalin.

Missa inte chansen att streama den här actionfilmen gratis online med svensk text på Dreamfilm. Se den legendariske Wesley Snipes göra vad han gör bäst i denna underhållande uppföljare till kultfilmen.

Se Accident Man Gratis Online

Accident Man: Hitman's Holiday är perfekt underhållning för fans av action och explosioner.

Är du sugen på att se en härlig actionfilm med massor av våld, explosioner och galna stunts? Då ska du streama Accident Man: Hitman’s Holiday som hade biopremiär tidigare i höst och nu är tillgänglig online med svensk text.

I denna uppföljare till kultfavoriten Accident Man ger sig huvudkaraktären Mike Fallon iväg på en välbehövlig semester, men det dröjer självklart inte länge innan problemen hittar honom och tvingar honom att återvända till sitt våldsamma yrke som lönnmördare.

Missa inte chansen att se Accident Man 2 gratis på nätet. Med Wesley Snipes ikoniska närvaro, hisnande actionscener och massor med svart humor utlovar filmen att leverera spänning och skratt från början till slut.

Ny Thriller Med Wesley Snipes

Älskar du Wesley Snipes filmer? Då kommer du garanterat att älska Accident Man: Hitman's Holiday, den underhållande uppföljaren till actionthrillern Accident Man från 2018. Snipes är tillbaka i rollen som den hänsynslöse lönnmördaren Mike Fallon - en sann mästare på sitt yrke.

Den här gången beger sig Mike på semester till en tropisk ö, fast besluten att koppla av och njuta av sol och bad. Men det skulle förstås inte vara en riktig Accident Man-film om inte problemen hittade Mike, och snart måste han ta till våld för att reda ut en rad livsfarliga situationer och intriganta mysterier.

Se Wesley Snipes leverera ännu en adrenalinfylld actionrulle med den typiskt torra humorn och de sluga replikerna som gjort honom till en publikfavorit. Streama Accident Man: Hitman's Holiday nu på Dreamfilm!

 • Premiär: 14 oktober 2022
 • Genre: Action, Thriller
 • Medverkande: Wesley Snipes, Scott Adkins m.fl.

Accident Man: Hitman's Holiday

Helfilm Med Svenska Undertexter

Accident Man: Hitman’s Holiday är en actionfylld thriller och uppföljare till kultklassikern Accident Man från 2018. Huvudrollsinnehavaren Wesley Snipes återvänder här som den legendariske lönnmördaren Mike Fallon, som den här gången hamnar i trubbel under en semester på en tropisk ö.

Filmen utlovar allehanda våldsamma uppgörelser, explosioner och imponerande stuntscener när Mike tvingas ta till våld för att reda ut en rad livsfarliga situationer under sin ”semester”. Med karaktäristisk, torr humor och slagfärdiga repliker är Snipes lysande i sin paradroll.

Missa inte chansen att se hela actionrullen Accident Man: Hitman’s Holiday med svenska undertexter på Dreamfilm. Filmen är gratis att streama online efter premiärdatum den 14 oktober 2022.

Streama Hitman's Holiday Direkt

Älskade du den första filmen om den hänsynslöse lönnmördaren Mike Fallon? Nu kommer uppföljaren Accident Man: Hitman's Holiday som utlovar minst lika mycket action, våld och svart humor som originalet från 2018.

Återigen får vi följa Mike, den här gången på en så kallad ”semester” som så klart inte är särskilt avkopplande. Yrkets faror följer snart ikapp och Mike dras in i en rad livsfarliga uppdrag fyllda med explosioner, slagsmål och spektakulära stuntscener.

Fans av action come inte vilja missa Wesley Snipes i högform i denna underhållande fortsättning på historien om den legendariske lönnmördaren. Streama Accident Man: Hitman’s Holiday nu på Dreamfilm!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 142

Dela