alt

About Time 2013 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
8 086
Betyg
calendar2013
time2h 03m
När en godhjärtad, men tafatt, ung advokat får veta av sin far att alla män i hans familj kan resa i tiden, beslutar han sig för att försöka använda tidsresorna för att hitta "den rätta", uppvakta henne och starta en familj.

Skådespelare

Actor Margot Robbie

Margot Robbie

Actor Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Actor Tom Hollander

Tom Hollander

Actor Rachel McAdams

Rachel McAdams

Actor Bill Nighy

Bill Nighy

Actor Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson

Actor Lindsay Duncan

Lindsay Duncan

Actor Lydia Wilson

Lydia Wilson

Officiell trailer

Om Tidernas Gång 2013 Bästa Filmen Streama Gratis

Välkommen till en underbar filmupplevelse med den brittiska romantiska komedin "Om Tidernas Gång" från 2013. Denna charmiga film har snabbt blivit en favorit bland filmälskare över hela Sverige och det är inte svårt att förstå varför. Med sin unika handling och underbara rollbesättning har "Om Tidernas Gång" helt enkelt allt som behövs för en oförglömlig filmkväll.

Vad sägs om att streama den här fantastiska filmen helt gratis på dreamfilmsw.se? Det är en av de bästa platserna för att titta på About Time online på svenska. Oavsett om du är en dedikerad filmfantast eller bara letar efter en mysig och underhållande film att njuta av, kommer "Om Tidernas Gång" garanterat att leverera.

Med sin perfekta blandning av humor, romantik och livsfilosofi, kommer den här filmen att ta dig på en oförglömlig resa genom tid och rum. Följ med den charmige och godhjärtade advokaten Tim Lake när han upptäcker sin familjs unika gåva att resa i tiden och använder den för att hitta kärleken och bygga ett liv han bara kunnat drömma om.

Så snygga till dig med dina godsaker, slå dig ner bekvämt i soffan och streama "Om Tidernas Gång" gratis på dreamfilmsw.se. Det är den perfekta filmen att njuta av med nära och kära, eller varför inte bara unna dig själv en härlig filmkväll?

About Time

Om Tidernas Gång Dreamfilms Helt Gratis Streama

Som en dedikerad filmälskare vet du att det inte alltid är lätt att hitta bra och tillförlitliga platser att streama filmer gratis på svenska. Men när det gäller "Om Tidernas Gång" kan du andas ut - dreamfilmsw.se har dig täckt. Denna populära streamingtjänst erbjuder filmen helt gratis och i högkvalitativ upplösning, så att du kan njuta av varje detalj och varje skratt till fullo.

Dreamfilmsw.se är verkligen en favoritdestination för många filmälskare i Sverige tack vare dess breda utbud av filmer och TV-serier, användarvänliga gränssnitt och pålitliga streaming. Oavsett om du letar efter de senaste blockbustersuccéerna eller klassiska älskade filmer, har dreamfilmsw.se något för alla smaker.

 • Streama About Time online gratis på dreamfilmsw.se för en oförglömlig filmupplevelse.
 • Ingen registrering eller betalning krävs - bara några klick bort från en fantastisk filmkväll.
 • Njut av den högkvalitativa streaming och det stora utbudet av andra filmer på samma plats.

Så varför inte göra det till en vardagskväll att streama "Om Tidernas Gång" helt gratis på dreamfilmsw.se? Det är den perfekta kombinationen av bekvämlighet, underhållning och värde som kommer att göra din filmupplevelse komplett.

Om Tidernas Gång 2013 Filmen på Svenska Streama Online

Det finns inget bättre sätt att uppleva "Om Tidernas Gång" än genom att streama filmen online på svenska. Denna charmiga och humoristiska film bevarar all sin magi och charm när den visas på det svenska språket, vilket gör det till en verkligt minnesvärd upplevelse.

På dreamfilmsw.se kan du streama "Om Tidernas Gång" på svenska med högkvalitativ ljud- och bildåtergivning, vilket ger dig en helt immersiv upplevelse. Oavsett om du tittar på din TV, laptop eller mobilenhet, kommer du att känna varje skratt, varje tår och varje hjärtvärmande ögonblick som om du sitter på biografen.

Men det bästa med att streama filmen online på svenska är bekvämligheten. Du kan njuta av den här underbart roliga och rörande historien när som helst och var som helst, utan att behöva oroa dig för biograftider eller slösaktiga hyror. Bara slå dig ner, logga in på dreamfilmsw.se och låt underhållningen börja.

 • Streama About Time online på svenska för en genuint autentisk och oförglömlig filmupplevelse.
 • Njut av högkvalitativ streaming och flytande svenska undertexter på dreamfilmsw.se.
 • Tillgänglig när som helst, var som helst - perfekt för en avkopplande filmkväll hemma.

Så varför vänta? Streama "Om Tidernas Gång" online på svenska på dreamfilmsw.se och låt den här fantastiska filmen ta dig på en resa genom tid, kärlek och familj som du sent kommer att glömma.

Rollbesättning för Om Tidernas Gång Filmen från 2013

En av de största anledningarna till att "Om Tidernas Gång" har blivit en sådan älskad film är den fantastiska rollbesättningen som ger liv åt dessa underbara karaktärer. Ledd av den enastående Domhnall Gleeson och den härliga Rachel McAdams, är det här en rollbesättning som verkligen skiner.

Gleeson spelar den godhjärtade och lite klumpiga advokaten Tim Lake med en sådan charm och äkthet att det är omöjligt att inte älska honom. Hans prestation fångar perfekt den osäkra, men beslutsamma unga mannen som försöker navigera genom livets utmaningar och hitta sin väg till kärleken. McAdams, å andra sidan, är helt enkelt strålande som Mary, den vackra och intelligenta kvinnan som kommer att stjäla Tims hjärta. Hon balanserar skönhet och hjärna på ett sätt som lämnar alla åskådare förtrollade.

Men det är inte bara de två huvudrollsinnehavarna som gör den här rollbesättningen så speciell. Bill Nighy är helt enkelt briljant som Tims excentriske men kärleksfulla far, som avslöjar den unika tidsresegåvan för sin son. Och Lydia Wilson, Richard Cordery och Joshua McGuire ger alla oförglömliga insatser i sina respektive roller.

Det är verkligen en rollbesättning som andas liv i varje scen och ger en extra gnista till den redan underbara historien. Så när du streamar "Om Tidernas Gång" på dreamfilmsw.se, förbered dig på att bli helt förförd av dessa talangfulla skådespelares prestation.

About Time

Sammanfattning: En Oförglömlig Filmupplevelse med Om Tidernas Gång

Om du letar efter en helt underbar filmupplevelse som du kommer att älska, behöver du inte leta längre än den brittiska romantiska komedin "Om Tidernas Gång". Denna charmiga film från 2013 har snabbt blivit en favorit bland filmälskare i Sverige och det är lätt att förstå varför. Med sin unika historia, härliga rollbesättning och perfekta blandning av humor, romantik och livsfilosofi, har "Om Tidernas Gång" allt du kan önska dig. Streama denna oförglömliga film gratis på dreamfilmsw.se för en avkopplande filmkväll fylld med skratt, tårar och värme. Oavsett om du tittar på About Time Sverige online eller njuter av den helt gratis streama, kommer du att älska varje sekund av denna underbara filmupplevelse.

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 8086
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

matixd

About Time Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.9 bekräftar bara detta.
avatar

ThrillerTove

Varför kan inte fler filmer vara som About Time? 🤔
avatar

KomediKalle

About Time visar att film fortfarande kan överraska oss
avatar

SnuttisSerier

Jag kan inte få nog av About Time, helt beroendeframkallande
avatar

FantasyFille

About Time tar film till en helt ny nivå, imponerande!
avatar

VildaViktor

About Time visar att enkla koncept kan vara supergripande
avatar

HistoriaHugo

För en mysig filmkväll, välj About Time utan tvekan
avatar

Xany Xaru

Karaktärsutvecklingen i About Time är imponerande
avatar

ÄlsklingLudde

Älskar hur About Time leker med genrer, så kreativt