close icon
page-title
About Time
About Time

Detaljer

 • Originaltitel: About Time
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Universal Pictures

About Time Stream Gratis • Svenska • Online

star7.9
8144Betyg
date2013
loader

About Time Recension

 • avatar

  Semister12

  |4 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |2 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

About Time Rollistan

About Time Trailer

Indholdsfortegnelse

Hur förändrar tidsresor protagonistens liv?

I den gripande filmen About Time får vi följa Tim, en ung man som upptäcker att han har förmågan att resa i tiden. Denna unika gåva förändrar hans liv på oväntade sätt och ger honom chansen att omforma sin framtid. Var kan man se About Time? Dreamfilms erbjuder möjligheten att streama denna hjärtevärmande berättelse online, men det finns även andra lagliga alternativ tillgängliga.

Tims resa från en osäker ung man till en självsäker vuxen är kärnan i filmen. Genom att utnyttja sin förmåga att resa bakåt i tiden, får han möjlighet att rätta till misstag och förbättra sina relationer. Men snart inser han att varje förändring i det förflutna kan ha oförutsedda konsekvenser för framtiden.

Från osäker till självsäker: En resa genom tiden

About Time Sverige visar på ett rörande sätt hur Tim använder sin gåva för att bygga självförtroende och hitta sin plats i världen. Varje tidsresa ger honom nya insikter och erfarenheter som hjälper honom att växa som person. Det är fascinerande att se hur han gradvis lär sig hantera livets utmaningar med större säkerhet och visdom.

För att titta på About Time och följa Tims utveckling, kan du välja mellan flera streamingtjänster. Dreamfilms är ett bra alternativ för att uppleva denna unika berättelse om personlig tillväxt och tidlös kärlek.

Kärlekens utmaningar i en värld av möjligheter

En central del av filmen är Tims sökande efter kärlek. Hans förmåga att resa i tiden ger honom oändliga möjligheter att försöka vinna sin drömkvinna, Mary. Men About Time Streama online visar att även med tidresans kraft är kärlek aldrig enkel. Tim måste lära sig att balansera sina önskningar med respekt för tidens naturliga flöde och acceptera att vissa saker inte kan eller bör ändras.

Denna aspekt av filmen ger tittaren mycket att fundera över. Vad skulle vi göra om vi hade makten att ändra vårt förflutna? Hur påverkar våra val de vi älskar? About Time gratis streama erbjuder en djup och tankeväckande upplevelse som stannar kvar långt efter att filmen är slut.

Image About Time film online

Vilka skådespelare ger liv åt denna rörande berättelse?

Framgången för About Time vilar till stor del på de talangfulla skådespelarnas axlar. Deras förmåga att förmedla de komplexa känslorna och relationerna i filmen gör den till en oförglömlig upplevelse. Om du vill se dessa fantastiska prestationer kan du enkelt streama About Time online via flera plattformar, inklusive Dreamfilms.

Domhnall Gleeson: Den charmiga tidsresenären

I huvudrollen som Tim finner vi den irländske skådespelaren Domhnall Gleeson. Hans porträtt av den godhjärtade men tafatta tidsresenären är både charmigt och trovärdigt. Gleesons förmåga att skildra Tims inre kamp och personliga tillväxt är imponerande. Han fångar perfekt karaktärens osäkerhet i början av filmen och visar sedan övertygande hur Tim växer i självförtroende och mognad genom sina tidsresor.

För att uppleva Gleesons nyanserade prestation i About Time, film gratis, överväg att besöka Dreamfilms eller andra lagliga streamingtjänster. Hans skildring av Tim är en av anledningarna till att denna film är värd att se om och om igen.

Rachel McAdams: Hjärtats kompass

Rachel McAdams spelar Mary, Tims stora kärlek, och hon gör det med sin sedvanliga charm och värme. McAdams har en naturlig förmåga att skapa trovärdiga och sympatiska karaktärer, och hennes porträtt av Mary är inget undantag. Hon ger liv åt en komplex kvinna som blir Tims ankare i en värld av ständig förändring.

Var kan jag se About Time och njuta av McAdams lysande prestation? Dreamfilms är ett utmärkt val, men kom ihåg att det finns flera lagliga alternativ tillgängliga. Oavsett var du väljer att titta, kommer McAdams och Gleesons kemi på skärmen att fängsla dig från början till slut.

Vem är hjärnan bakom denna unika kärlekshistoria?

Bakom About Time står den legendariske manusförfattaren och regissören Richard Curtis. Hans förmåga att skapa hjärtevärmande och tankeväckande berättelser har gjort honom till en av de mest respekterade filmskaparna inom romantisk komedi. För att uppleva Curtis senaste mästerverk kan du enkelt streama About Time på Dreamfilms eller andra lagliga plattformar.

Richard Curtis: Mästaren av romantiska komedier

Curtis har en enastående förmåga att blanda humor med djupa känslor, och About Time är inget undantag. Hans skickliga hantverk syns i varje scen, från de roliga situationerna till de mer eftertänksamma ögonblicken. Filmen About Time visar prov på Curtis förmåga att skapa karaktärer som känns äkta och relaterbar, samtidigt som han utforskar stora teman som kärlek, familj och tidens gång.

Om du är nyfiken på att se hur Curtis väver samman dessa element i About Time, finns filmen tillgänglig för streaming på flera plattformar. Dreamfilms erbjuder en utmärkt möjlighet att titta på About Time och upptäcka varför Curtis anses vara en mästare inom genren.

Från "Notting Hill" till tidlös kärlek

Richard Curtis karriär sträcker sig långt bortom About Time. Han har skrivit manus till några av de mest älskade romantiska komedierna genom tiderna, inklusive "Notting Hill" och "Love Actually". I About Time ser vi hur Curtis utvecklar sitt hantverk ytterligare genom att införa ett element av science fiction i form av tidsresor.

Denna unika blandning av romantik och fantasi gör About Time till en fängslande upplevelse. Var kan man se About Time och uppleva Curtis senaste verk? Dreamfilms är ett utmärkt alternativ för att streama filmen och upptäcka hur Curtis fortsätter att utveckla genren.

Var kan man se About Time 2013 stream gratis?

För alla som är nyfikna på att se denna tidlösa berättelse finns det flera alternativ tillgängliga. Även om About Time gratis streama kan låta lockande, är det viktigt att välja lagliga alternativ som stödjer filmskaparna och säkerställer en högkvalitativ visningsupplevelse.

Lagliga alternativ för att uppleva filmen online

Det finns flera lagliga plattformar där du kan titta på About Time. Dreamfilms är en populär tjänst som erbjuder filmen i sitt bibliotek. Andra alternativ inkluderar välkända streamingtjänster och digitala uthyrningsplattformar. Genom att välja ett lagligt alternativ säkerställer du inte bara en bra tittarupplevelse, utan stödjer också filmindustrin och möjliggör skapandet av fler kvalitetsfilmer i framtiden.

När kommer About Time till din favoritplattform? Kolla regelbundet på Dreamfilms och andra streamingtjänster för att se när filmen blir tillgänglig i deras utbud. Många plattformar erbjuder möjligheten att lägga till filmer på din watchlist, så du får en notifikation när de blir tillgängliga.

Varför det är värt att betala för kvalitetsinnehåll

Även om tanken på About Time film gratis kan vara lockande, finns det många fördelar med att välja betalda, lagliga alternativ. Dessa inkluderar:

 • Högre bildkvalitet och ljudupplevelse
 • Möjlighet att stödja filmskapare och skådespelare
 • Tillgång till extramaterial och bakom kulisserna-innehåll
 • Säker och reklamfri tittarupplevelse

Genom att välja en tjänst som Dreamfilms för att se About Time bidrar du till att säkerställa att fler kvalitetsfilmer kan skapas i framtiden. Dessutom får du en bättre och mer pålitlig tittarupplevelse, vilket gör det möjligt att fullt ut uppskatta den fantastiska berättelsen och de enastående skådespelarprestationerna i About Time.

Lignende filmer til About Time

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 8144

Dela