close icon
page-title
A Star Is Born
A Star Is Born

Detaljer

 • Originaltitel: A Star Is Born
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

A Star Is Born Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7.5
11392Betyg
date2018
date2h 16m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |6 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |1 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |1 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Xany Xaru

  |2 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |5 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |10 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se "A Star Is Born" Streama Drama 2018 Film Gratis

Hej filmälskare! Om du letar efter en storslagen och hjärtskakande filmupplevelse, behöver du inte leta längre. Den prisbelönta dramafilmen "A Star Is Born" från 2018 är nu tillgänglig för gratis streaming. Denna breathtaking Remake av den klassiska berättelsen om kärlek, passion och offring i filmbranschen kommer att fånga ditt hjärta från första sekunden.

Med Bradley Cooper och Lady Gaga i huvudrollerna, tar "A Star Is Born" dig med på en emotionell resa som utforskar de höga topparna och djupa dalarna i underhållningsvärlden. Cooper spelar den erfarne musikern Jackson Maine, medan Lady Gaga briljerar som den okända talangen Ally. När deras vägar korsas, utvecklas en elektrisk kemi som för evigt kommer att förändra deras liv.

Regisserad av Bradley Cooper själv, är "A Star Is Born" inte bara en kärlekshistoria utan också ett kraftfullt porträtt av ambitionens pris och de svåra valen som måste göras på vägen mot berömmelse. Med sin autentiska skildring av den musikaliska scenen och sin fängslande karaktärsdramatik, kommer den här filmen att hålla dig trollbunden från start till mål.

Detta är en film som verkligen tar dig på en känslomässig resa. Den skildrar kärlek, passion och offring på ett sådant öppet och rått sätt att du inte kan undvika att bli djupt berörd. - Peter Travers, Rolling Stone

Missa inte chansen att streama "A Star Is Born" gratis från bekvämligheten av ditt eget hem. Denna kritikerrosade film är ett måste för alla som älskar gripande drama, storslagen musik och fängslande skådespeleri. Det är en berättelse som kommer att stanna kvar hos dig länge efter att slutscenerna har rullat.

A Star Is Born

Streama Bästa Romantiska Musikfilmen 2018 "A Star Is Born"

Om du längtar efter en episk kärlekshistoria som slår an en ackord i ditt hjärta, är "A Star Is Born" från 2018 den perfekta filmen för dig. Denna moderna klassiker rymmer alla element som gör en romantisk musikfilm oslagbar - passion, drivkraft, offer och framför allt, osannolik kemi mellan huvudrollsinnehavarna.

Bradley Cooper och Lady Gaga bjuder på showstopping prestationer som par verkliga stjärnkors världar kolliderar. Deras kärleksaffär är lika äkta som deras musikaliska talanger, vilket skapar en uppslukande dynamik som är omöjlig att inte älska. Från deras första möte till de hjärtslitande slutscenerna, kommer deras kärlek att få dig att tro på den sanna meningen med romansen.

 • Storslagen skådespelarinsats av både Cooper och Gaga
 • Gripande kärlekshistoria som river i hjärterötterna
 • Fenomenalmusik och låttexter skrivna av Gaga själv
 • Realistiska insikter i den hårda underhållningsbranschen

För dig som älskar romantiska musikfilmer, streamingtjänster som erbjuder "A Star Is Born" bör vara målet för din nästa filmkväll. Förberedd att bli fullständigt förförd av denna storslagen kärlekshistoria som har allt; stjärnkvalitet, showstoppande sångnummer och en berättelse som talar rakt till ditt hjärta.

Dreamfilm "A Star Is Born" Drama Film Streamingtips

Är du en stor beundrare av riktigt bra dramafilmer? Då får du inte missa möjligheten att streama "A Star Is Born" på Dreamfilm. Denna kritikerrosade film från 2018 erbjuder en filmupplevelse i toppklass som kommer att hålla dig fångad från första till sista scenen.

Med Bradley Cooper och Lady Gaga i huvudrollerna, utforskar "A Star Is Born" de mörka och ljusa sidorna av berömmelsetouren genom en hjärtskakande historia om kärlek, ambition och offer. Cooper spelar den nedåtgående musikikonen Jackson Maine, medan Gaga briljerar som den okända talangen Ally som han upptäcker. Deras förbindelse blir starten på en känslomässig resa som kommer att sätta ditt hjärta i gungning.

Bradley Cooper har skapat en filmiska upplevelse som verkligen fångar essensen av vad det innebär att vara en artist på toppnivå. Det är ett mästerverk av rått drama och hjärtsvidgande musik. - Joe Morgenstern, Wall Street Journal

Förutom de överväldigande huvudprestationerna, imponerar "A Star Is Born" också med en fantastisk soundtrack komponerad av Lady Gaga själv. Musiken blir en slags extra karaktär som hjälper till att fördjupa filmens redan djupt rörande narrativ. Så förberedd dig för en helgjuten upplevelse som verkligen slår an riktigt starka känslosträngar.

Om du streamar på Dreamfilm, kan du dessutom njuta av toppkvalitet när det gäller bildåtergivning och ljudprestanda. Det är den perfekta plattformen för att uppleva "A Star Is Born" hela vägen på dina egna villkor. Så ta en paus från vardagens stress, ladda ner Dreamfilm och låt den här gripande filmen ta dig på en oförglömlig resa.

Se Lady Gaga och Bradley Cooper i "A Star Is Born" Filmer på Bio

Filmälskare, kom ihåg när "A Star Is Born" hade biopremiär 2018? Den enorma hypen kring denna remake ledda av Bradley Cooper och Lady Gaga tog världen med storm. Och det med all rätt - filmen visade sig vara ett äkta mästerverk av hjärterörande drama, showstopping musik och ikoniska skådespelarinsatser.

 • Biopremiär: 5 oktober 2018
 • Regissör: Bradley Cooper
 • Huvudroller: Bradley Cooper och Lady Gaga
 • Musik: Lady Gaga
 • Produktionsbolag: Warner Bros. Pictures

Om du för tillfället streamingtittade på hemmaplan, är det dags att överväga att uppleva "A Star Is Born" på det stora biodukslärenget. I slutändan är den här filmen helt enkelt gjord för att njutas i biosalong med sitt episka ljud och sin visuella prakt. Den omslutande bioupplevelsen kommer att dra dig djupare in i denna känsloladdade berättelsens värld.

Glöm inte bort Cooper och Gagas elektrifierande skådisinsatser i kombination med Gagas fantastiska musik. Från de gripande scenerna där Jackson och Ally möts för första gången, till deras omvälvande kärleksaffär och deras kämpe för berömmelse - den här filmen har scen efter scen som helt enkelt förtjänar att ses på den stora duken.

Cooper och Gaga försvarar berättelsens dramatiska och musikaliska dimensioner med samma ständiga närvaro och okuvliga intensitet som de stora stjärnorna för 50 eller 75 år sedan. - A. O. Scott, New York Times

Så om du fortfarande inte har sett "A Star Is Born" på bio, tveka inte att gripa chansen. Den utgör helt enkelt en filmupplevelse av de mest ikoniska och oförglömliga slag. Tjuvsöt dig in på närmaste biograf, skaffa lite popcorn och låt de fantastiska rollprestationerna och det gripande musikaliska dramat omfamna dig i storformat.

A Star Is Born

Släpp Loss Passionen - "A Star Is Born" Streamas nu Gratis

Filmvänner, presenteras för en chans du inte får missa! Den hyllade dramafilmen "A Star Is Born" räknas nu som en av 2023s bästa filmer och den finns tillgänglig för gratis streaming. Streama denna modern klassiker från 2018 på Dreamfilm och låt dig svepas bort av Bradley Coopers och Lady Gagas ikoniska insatser. Deras sammankoppling är elektrisk, musiken är enastående och kärlekshistorien river i hjärtat. Vare sig du föredrar att streama filmer på datorn eller njuta av dem på bio, kommer "A Star Is Born" garanterat att leverera en oslagbar helhetskänsla. Släpp loss passionen och följ denna gripande kärleksresa - streama bästa filmen 2023 idag!

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 11392

Dela