alt

A Quiet Place Part II 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.5
5 972
Betyg
calendar2021
time1h 37m
Efter de dödliga händelserna i hemmet måste familjen Abbott nu möta farorna i omvärlden när de fortsätter sin kamp för överlevnad i tysthet. När de blir tvingade att ge sig ut i det okända, inser de snabbt att varelserna som reagerar på ljud inte är det enda hotet som lurar bortom sandstigen.

Skådespelare

Actor Noah Jupe

Noah Jupe

Actor Scoot McNairy

Scoot McNairy

Actor Cillian Murphy

Cillian Murphy

Actor Emily Blunt

Emily Blunt

Actor Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

Actor John Krasinski

John Krasinski

Actor Okieriete Onaodowan

Okieriete Onaodowan

Actor Wayne Duvall

Wayne Duvall

Officiell trailer

Siehe auch

Streama "A Quiet Place Part II" (2021) i bra kvalitet här

Har du längtat efter en riktigt skrämmande och spännande filmupplevelse? Vänta inte längre, för den efterlängtade "A Quiet Place Part II" från 2021 är äntligen här! Denna gåshudskramlande uppföljare från skräckmästarna på Paramount har fått biobesökare att sitta på törnar. Nu kan du streama den i bra kvalitet hemifrån och uppleva den ensam eller med vänner.

I en värld där den minsta ljudet kan innebära en förödande attack från de skrämmande monstrena, följer vi den modiga familjen Abbott när de tvingas lämna sitt trygga hem. De måste navigera genom den nu ödelagda världen i en desperat jakt på säkerhet och kanske till och med hopp. Med "A Quiet Place Part II" garanteras du en häftig upplevelsefilm späckad med bländande skräckscener.

Men varför vänta? Streama "A Quiet Place Part II" direkt på din favoritplattform och se en av de bästa filmerna 2023 i bekvämligheten av ditt eget hem. Förbered dig på en filmkväll du sent kommer att glömma. Med enastående skådespelarinsatser och mästerlig regi kommer den här skräckfilmen att hålla dig på gränsen till stolen.

"A Quiet Place Part II" är en skräckmästerverk som inte bara bygger på originalets framgång utan överträffar den med råge." - Film Recensioner

Vare sig du älskar skräckfilmer eller bara vill ha en riktig adrenalinkick, är "A Quiet Place Part II" den perfekta filmen för dig. Njut av all action och spänning medan du streama film hemifrån, när och var du vill. Ta med vänner eller familj och upplev den gemensamma tjusningen av att hålla andan under de mest intensiva scenerna. Det här är underhållning i världsklass!

A Quiet Place Part II

"A Quiet Place Part II": Bästa skräckfilmen från 2021

När det gäller moderna skräckmästerverk, finns det ingen tvekan om att "A Quiet Place Part II" sticker ut som en av de bästa skräckfilmerna från 2021. Denna storslagna uppföljare till den mycket uppskattade originalen har fångat publikens hjärtan och själar med sin innovativa berättelse och högkvalitativa produktion.

 • Regissören John Krasinski tog skräckgenren till nya höjder med intelligent storytelling och häpnadsväckande visuella effekter.
 • Ensemblen av talangfulla skådespelare, inklusive Emily Blunt, Millicent Simmonds och Cillian Murphy, levererade övertygande och känslomässigt laddade insatser.
 • Filmens ljuddesign var verkligen unik och bidrog till den överhängande känslan av skräck och osäkerhet.

Men "A Quiet Place Part II" är mer än bara en skräckfilm - den är en kraftfull kommentar om mod, överlevnad och familjebanden som håller oss samman även i de mörkaste tider. Krasinski lyckades skapa en intensiv och otäck värld utan att kompromissa med känslomässigt djup och betydelse.

Kritiker världen över har hyllat den briljanta kombinationen av spänning, action och hjärta som "A Quiet Place Part II" erbjuder. Många har kallat den för ett mästerverk inom genren, ett verk som kommer att bli ihågkommet i många år framöver. Så om du letade efter den perfekta skräckfilmen att streama hemma, behöver du inte leta längre - "A Quiet Place Part II" levererar en oemotståndlig och oförgätlig upplevelse som får dig att darra av nöje.

"En briljant skräckupplevelse som stannar kvar länge efter att filmens slut. 'A Quiet Place Part II' höjer ribban för vad en modern skräckfilm kan åstadkomma." - Filmkritiker månadsvis

Se "A Quiet Place Part II" på Dreamfilm gratis på nätet

För alla streamingensentusiaster där ute, har vi goda nyheter! Den hyllade skräckfilmen "A Quiet Place Part II" finns tillgänglig att streama gratis på den populära plattformen Dreamfilm. Så varför vänta? Logga in på Dreamfilm och bered dig på en rejäl skräckupplevelse hemifrån.

På Dreamfilm kan du streama "A Quiet Place Part II" i bra kvalitet utan att behöva betala en krona. Plattformen erbjuder en smidig upplevelse med minimal reklam som stör din filmtittning. Allt du behöver göra är att skapa ett konto (gratis förstås) och sedan kan du omedelbart börja streama den här gåshudskramlande filmen.

 • Ingen prenumerationsavgift, inga gömmor - bara gratis streama film när du vill.
 • Dreamfilm har ett enormt bibliotek med nya filmer samt äldre klassiker.
 • Med sina användarvänliga gränssnitt är det enkelt att navigera och hitta precis vad du letar efter.

Tack vare möjligheten att streama "A Quiet Place Part II" gratis på Dreamfilm, kan du spara dina hårt förtjänade pengar och istället använda dem på popcorn, godis och andra tillbehör för en riktig biokväll hemma. Ta med vännerna, täck för fönstren och förbered er på en isande upplevelse fylld av spänning och oväntade vändningar.

Oavsett om du är en inbiten skräckfantast eller bara letar efter lite adrenalinkickar, kommer "A Quiet Place Part II" garanterat att leverera. Och med det praktiska alternativet att streama film gratis på Dreamfilm, finns ingen anledning att inte ge den här kritikerrosade filmen en chans. Streama den nu och förbered dig på en oförglömlig kväll fylld av skräck och underhållning!

Recension: "A Quiet Place Part II" – en rafflande fortsättning

Efter den enorma framgången med den originella "A Quiet Place" från 2018, var förväntningarna skyhöga för uppföljaren "A Quiet Place Part II". Och mot alla odds lyckades denna film inte bara möta de stora förväntningarna, utan till och med överträffa dem. Detta är en skräckfilm som tar publiken på en intensiv och oförglömlig resa fylld med spänning, hjärta och stor underhållning.

Regissören John Krasinski, som även skrev manus och medverkade i den första filmen, visar återigen sin mästerliga förmåga att skapa en otäck och hotfull värld där den minsta ljudet kan innebära en grym död. Med sin förkärlek för visuell storytelling och en unik ljuddesign, dras vi omedelbart in i den här apokalyptiska verkligheten.

Men "A Quiet Place Part II" är mer än bara en vanlig skräckfilm. Vid sin kärna är det en kraftfull berättelse om att överleva de mörkaste tiderna och hur familjeband kan ge oss styrka även i de mest desperata situationer. Emily Blunt, Millicent Simmonds och Cillian Murphy levererar övertygande insatser som fångar publikens medkänsla och investerar oss i deras karaktärers öden.

Från de intensiva actionsekvenserna till de mer stillsamma mellanspelen, håller "A Quiet Place Part II" en enastående balans mellan skräck och mänsklighet. Det är en film som kommer att få dig att hålla andan i spänning en minut och sedan vara överväldigad av starka känslor nästa. Krasinski bevisar verkligen att han är en mästare på att skapa effektiv och tankeväckande skräckunderhållning.

För de av er som fortfarande inte har sett "A Quiet Place Part II", råder jag er att streama den så snart som möjligt. Oavsett om du är en skräckentusiast eller bara en konnässör av välgjord film, kommer denna uppföljares kvaliteter att imponera. Se den själv eller med vänner och upplev magin när en riktigt bra skräckfilm griper tag i dig och inte släpper taget förrän de sista krediterna rullar. Detta är filmskapande i toppklass inom genren!

A Quiet Place Part II

Streama den gåshudskramlande "A Quiet Place Part II" nu

Hej filmfantaster! Är ni redo för en skräckupplevelse utöver det vanliga? Den kritikerrosade "A Quiet Place Part II" tar skräckgenren till nya höjder och är definitivt en av de bästa filmerna 2023. Vare sig du är en inbiten skräckfantast eller bara söker efter en adrenalinkick, kommer den här filmen att leverera stort. Streama den nu på Dreamfilm i bra kvalitet och streama film gratis från bekvämligheten av ditt eget hem. Med sin mästerliga ljuddesign och hjärtrörande handling om att överleva de mörkaste stunderna, är "A Quiet Place Part II" en upplevelse du inte vill missa. Så vad väntar du på? Häng med på den spännande resan och upplev en av årets mest hyllade filmer på bio genom att streama den direkt till din dator eller TV!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 5972
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.5 tyder på att A Quiet Place Part II är ett måste för fans av Skräck.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som A Quiet Place Part II med betyget 7.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.5 för A Quiet Place Part IIbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter A Quiet Place Part II. Betyget 7.5 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 37m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukasso

En A Quiet Place Part II med ett betyg på 7.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.5 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MovieFilmer

A Quiet Place Part II Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.5 antyder att du kommer att bli nöjd.