A Man Called Otto 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.8
2 157
Betyg
calendar2022
time2h 06m
Otto Anderson är en grinig änkeman vars enda glädje kommer från att kritisera och döma sina upprörda grannar. När en ny familj flyttar in, möter han en värdig motståndare i kvicktänkta och höggravida Marisol, vilket leder till en oväntad vänskap som kommer att vända upp och ner på hans värld.

Skådespelare

Actor Tom Hanks

Tom Hanks

Actor Rachel Keller

Rachel Keller

Actor Manuel Garcia-Rulfo

Manuel Garcia-Rulfo

Actor Joe Fishel

Joe Fishel

Actor Mariana Treviño

Mariana Treviño

Actor Juanita Jennings

Juanita Jennings

Actor Cameron Britton

Cameron Britton

Actor Spenser Granese

Spenser Granese

Officiell trailer

Siehe auch

En man som heter Otto Dreamfilm

Den efterlängtade feelgood-komedin En man som heter Otto har äntligen premiär på bio och går att streama gratis online redan nu! Med skådespelaren Tom Hanks i huvudrollen utlovar filmen att bli årets mest omtalade feelgood-film att se.

Filmen är baserad på den svenska bästsäljaren En man som heter Ove och handlar om den buttere pensionären Otto som blir oväntat vän med sina nya grannar. Humorn och känslorna sitter garanterat i från start till mål i den här svenska Dreamfilmen.

En varm och rolig historia om oväntad vänskap med garanterad feelgood-faktor!

Missa inte chansen att streama den svenska succéboken live action redan nu! Luta dig tillbaka och njut av charmtrollet Tom Hanks som den buttere granne vi alla älskar att hata.

A Man Called Otto

Se den gratis online 2023

Är du sugen på att se årets mest hyllade feelgood redan ikväll? Det har aldrig varit enklare att streama film gratis online. En man som heter Otto finns nu att se helt utan kostnad på Dreamfilm.

Tom Hanks gör uno av sina bästa roller genom tiderna i den här charmerande historien om oväntad vänskap. Utöver Hanks syns även Mariana Treviño och Rachel Keller i rollistan.

Missa inte chansen att se succéfilmen som alla pratar om redan ikväll! Regissören Marc Foster har lyckats fånga både skratten och tårarna i denna rörande historia baserad på Fredrik Backmans bästsäljande roman.

 • Feelgood i världsklass på Dreamfilm
 • Ingen registrering krävs för att streama gratis

Streama nu och njut av kvällens bästa underhållning. En man som heter Otto utlovar garanterad feelgood för hela familjen.

Strömma komedin från Sverige

En man som heter Otto är baserad på succéromanen med samma namn av Fredrik Backman. Boken blev en internationell bästsäljare och nu har Hollywood gjort film på historien med Tom Hanks i huvudrollen som den buttere pensionären Otto.

Filmen är sprudlande fylld med både skratt och tårar. Humorn sitter i redan från start när vi lär känna Otto som är allt annat än förtjust i sina nya grannar. Men så utvecklas sakta men säkert en oväntad vänskap och Otto mjukas upp.

Rachel Keller gör ett fint jobb i rollen som Marisol, Ottos nya granne som lyckas ta sig förbi hans buttera fasad. Även Mariana Treviño imponerar i rollen som Ottos före detta granne som hjälper Marisol att komma Otto in på livet.

Regissören Marc Forster har verkligen lyckats fånga den svenska känslan i filmen och miljöerna känns som hämtade från Sverige. Perfekt feelgood att streama gratis online!

Helfilm med Tom Hanks svenska

Succéromanen En man som heter Ove har sålts i över 4 miljoner exemplar världen över och hyllats för sin unika blend av humor och melankoli. Nu har Hollywood gjort film på Fredrik Backmans bästsäljare med Tom Hanks i huvudrollen.

Tom Hanks visar återigen prov på sin bredd som skådespelare i rollen som den buttere pensionären Otto. Med precision för komedi lyckas han balansera melankolin och humorn på ett fint sätt som berör.

En av Tom Hanks absolut bästa roller genom karriären!

Utöver Hanks syns bland andra Mariana Treviño och Rachel Keller på rollistan i denna feelgood-komedi från Sverige. Trots att handlingen utspelar sig i USA andas filmen svensk charm med välkända miljöer och humor.

Nu kan du streama En man som heter Otto med svenskt tal och se hela filmen gratis online. Perfekt bioupplevelse för hela familjen på kvällen!

A Man Called Otto

Upplev feelgood på bio nu

Komikern och författaren Fredrik Backman slog igenom stort med sin debutroman En man som heter Ove. Boken blev en internationell succé och har sålt i över 4 miljoner exemplar globalt.

Nu har Hollywood gjort film på den rörande berättelsen om vänskap och om att finna meningen med livet. I huvudrollen som den buttre pensionären Otto ser vi Tom Hanks som återigen bevisar sin exceptionella förmåga att balansera komedi och drama.

Regissören Marc Forster är mannen bakom succéer som Finding Neverland och nya En man som heter Otto. Med känsliga penseldrag målar han upp en film fylld av både skratt och tårar - perfekt feelgood helt enkelt!

Upplev den hyllade komedifilmen med Tom Hanks redan ikväll genom att streama på Dreamfilm. Behöver inte ens registrera dig för att se hela filmen gratis.

Streama nyaste filmen från 2022

2022 blev året då svenska succéboken En man som heter Ove äntligen blev Hollywoodfilm med Tom Hanks i huvudrollen. Nu kan du streama nyhetstiteln som alla pratar om redan nu på Dreamfilm.

En man som heter Otto har biomepremiär 28 december 2022 och finns nu att se i sin helhet gratis online. Den rörande historien om vänskap över generationsgränserna har blivit årets mest omtalade feelgoodfilm.

Utöver Tom Hanks består rollistan av Mariana Treviño, Rachel Keller och Manuel Garcia-Rulfo. Manuset är skrivet av David Magee som tidigare stått bakom filmer som Life of Pi och Finding Neverland.

Regissören Marc Forster har verkligen lyckats överföra den magiska stämningen från boken till vita duken. Missa inte den här chansen att vara först med att streama årets mest hajpade feelgood redan nu!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2157
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.8 inte övertygar dig om att titta på A Man Called Otto, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.8 antyder att A Man Called Otto är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

A Man Called Otto är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.8 bekräftar detta.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.8 tyder på att A Man Called Otto är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En A Man Called Otto med ett betyg på 7.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

FilmTitel

A Man Called Otto Titel med ett betyg på 7.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!