alt

A Good Day to Die Hard 2013 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.3
6 146
Betyg
calendar2013
time1h 38m
John McClane är tillbaka och även den här gången hamnar den hårdnackade New York-polisen på fel plats vid fel tillfälle, efter att ha rest till Moskva för att hjälpa sin son Jack . John och Jack har inte ett helt okomplicerat far- och son-förhållande, och det faktum att Jack är minst lika envis som sin pappa förenklar inte saken. Men med Moskvas undre värld efter sig och med tiden emot sig för att stoppa ett krigsutbrott, måste de trots detta samarbeta och två McClanes visar sig vara en svårslagen kombination…

Skådespelare

Actor Mary Elizabeth Winstead

Mary Elizabeth Winstead

Actor Cole Hauser

Cole Hauser

Actor Bruce Willis

Bruce Willis

Actor Jai Courtney

Jai Courtney

Actor Amaury Nolasco

Amaury Nolasco

Actor Megalyn Echikunwoke

Megalyn Echikunwoke

Actor Melissa Tang

Melissa Tang

Actor Yuliya Snigir

Yuliya Snigir

Officiell trailer

Siehe auch

Hansel & Gretel: Witch Hunters

 • Skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm
 • Sök efter "Die Hard 5" i sökfältet
 • Klicka på filmen och välj "Streama nu"
 • Välj svenskt tal i videospelaren
 • Njut av filmen i fullängd och bra kvalitet!

Die Hard 5 går alltså att streama online helt utan kostnad på Dreamfilm. Perfekt för alla fans av actionfilmer! Kom ihåg att skaffa ett konto innan du börjar streama.

Var kan jag se Die Hard 5 med svensk text

Den femte delen i den populära Die Hard-serien med Bruce Willis hade biopremiär 2013 och blev snabbt en stor favorit bland actionfans. Nu kan du enkelt streama Die Hard 5 online med svensk text helt gratis på streamingtjänsten Dreamfilm.

Dreamfilm har ett stort utbud av nya och gamla filmer, allt från Hollywood-blockbusters till indiefilmer och dolda pärlor. Bland annat kan du streama Die Hard 5 i fullängd och med svensk textning. Perfekt för dig som älskar adrenalinfyllda actionfilmer men inte vill betala dyra pengar för att se dem!

För att streama Die Hard 5 på Dreamfilm behöver du skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du njuta av filmen så många gånger du vill. Kom ihåg att aktivera svensk text i videospelaren.

A Good Day to Die Hard

Die Hard 5 svenska subtitles gratis online

Är du sugen på att se den femte delen i Bruce Willis ikoniska actionserie Die Hard? På streamingtjänsten Dreamfilm kan du streama Die Hard 5 gratis online med svenska undertexter i hög kvalitet.

Die Hard 5 fortsätter historien om den tuffe polisen John McClane som denna gång tvingas åka till Moskva för att rädda sin son. Som vanligt bjuds det på adrenalinstinna actionscener och våldsamma explosioner när McClane tar sig an en grupp skurkar. Perfekt underhållning för fans av action och spänning!

För att aktivera svensk text på Dreamfilm behöver du skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan klickar du bara på ”svenska” i videospelarens inställningar. Enkelt och smidigt! Die Hard 5 streamas sedan i fullängd och med svenska undertexter. Toppenkvalitet helt gratis!

Strömma Die Hard 5 - spännande action utan kostnad!

Die Hard 5 swefilmer streama gratis

Är du ett fan av actionfilmer med fart, fläkt och explosioner? Då ska du streama den femte delen i Bruce Willis adrenalinfyllda Die Hard-serie på Swefilmer. Här kan du se Die Hard 5 i fullängd och helt gratis online.

I Die Hard 5 återvänder Bruce Willis i rollen som den tuffe polisen John McClane, som denna gång tvingas till Moskva för att rädda sin son. Som vanligt levererar filmen spännande actionsekvenser när McClane måste stoppa en grupp terrorister från att genomföra en attack.

Genom att skapa ett konto på Swefilmer kan du streama Die Hard 5 med svenskt tal helt utan kostnad. Perfekt för dig som älskaraction men inte vill lägga pengar på att hyra filmen. Swefilmer har dessutom ett stort utbud av filmer i bra kvalitet. Så vänta inte längre utan streama igång redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 6146
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.3 antyder att A Good Day to Die Hard är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se A Good Day to Die Hard. Betyget 5.3 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter A Good Day to Die Hard. Betyget 5.3 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 38m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 38m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.3 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

A Good Day to Die Hard Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.3 bekräftar detta.
avatar

matixd

A Good Day to Die Hard Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 5.3 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

A Good Day to Die Hard Betyget 5.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Transformers: Rise of the Beasts

Sagan om ringen - härskarringen