close icon
page-title
A Deadly Mistake
A Deadly Mistake

Detaljer

 • Originaltitel: A Deadly Mistake
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Reel One Entertainment

A Deadly Mistake 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.9
22Betyg
date2023
date1h 25m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |2 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |4 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Xany Xaru

  |6 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

En dödlig misstag Dreamfilm

Är du redo för en spännande thriller fylld med mysterier? Den nya filmen En dödlig misstag hade premiär den 23 januari och du kan nu streama den gratis onlineDreamfilm med svensk text. Filmen utspelar sig år 2023 och följer detektiven Anna när hon försöker lösa ett besvärligt mordfall. Allt eftersom ledtrådarna hopas blottläggs mörka hemligheter och Anna dras in i en farlig värld fylld med svek och illusioner.

I huvudrollerna ser vi den Oscarsnominerade skådespelerskan Jessica Lang som den envisa Anna och den Golden Globe-vinnande skådespelaren Michael Douglas som hennes försupne mentor. Tillsammans tar de sig an en livsfarlig uppgift - att hitta den skyldige bakom mordet innan fler oskyldiga dör. Men kan de lita på varandra? Och kommer de att lyckas lösa fallet i tid?

Strömma gratis online nu

En dödlig misstag finns nu att streama gratis onlineDreamfilm med svensk text. Filmen släpptes den 23 januari och är en spännande thriller perfekt för alla som gillar mysterier och mordgåtor. I filmen följer vi detektiven Anna som dras in i en farlig härva av svek då hon försöker lösa ett besvärligt mordfall. Samtidigt tickar klockan obönhörligt mot en punkt där fler oskyldiga riskerar att dö.

Med skådespelare som Jessica Lang och Michael Douglas utlovar filmen både dramatik och storslagen skådespelarkonst. Så slå dig ner i soffan, plocka fram popcornen och börja streama En dödlig misstag redan idag. Det är garanterat en filmupplevelse du inte vill missa!

Se thriller svensk text 2023

Är du redo för årets bästa thriller? Den nya filmen En dödlig misstag utspelar sig 2023 och är en spännande historia fylld med mordgåtor, svek och illusioner. Dreamfilm erbjuder nu filmen med svensk text så att du kan följa varenda vändning i den intrikata handlingen.

I centrum står den namnkunniga detektiven Anna som får i uppdrag att lösa ett komplicerat mordfall. Ju fler ledtrådar Anna hittar desto djupare dras hon in i en mörk härva där ingenting är vad det verkar vara. Samtidigt tickar klockan allt snabbare mot en punkt då oskyldiga riskerar att mista livet. Kan Anna lösa mysteriet i tid? Och vem i hennes omgivning kan hon egentligen lita på?

Med sensationella skådespelarinsatser av Jessica Lang och Michael Douglas utlovar filmen både spänning och dramatik i världsklass.

Spännande mordgåta Dreamfilm

En dödlig misstagDreamfilm är en spännande deckare fylld med djupa hemligheter, svekfulla vändningar och livsfarliga mysterier. I centrum står den legendariska detektiven Anna som dras in i ett komplicerat mordfall där inget är vad det verkar vara. Ju fler ledtrådar Anna plockar upp desto klarare blir det att en iskall mördare snart kommer att slå till igen. Men kan Anna lista ut vem den skyldige är i tid för att rädda oskyldiga liv?

Filmen utlovar både vassa hjärnor och adrenalinstinna actionscener när Annas jakt på sanningen för henne genom mörka gränder och livsfarliga situationer. Men det kanske värsta hotet döljer sig närmare än Anna anar. För vem av hennes närmaste vänner och kollegor kan hon egentligen lita på?

 • Spännande mordgåta med överraskande vändningar
 • Stjärnspäckad rollista med Jessica Lang och Michael Douglas
 • Perfekt för alla som gillar thrillers och mysterier

Kan du lösa gåtan före det är försent?

I den spännande thrillern En dödlig misstagDreamfilm kastas tittaren rakt in i jakten på en hänsynslös seriemördare. Detektiven Anna har bara några timmar på sig att hitta den skyldige innan denne slår till igen. Men kan du lista ut vem mördaren är snabbare än Anna?

Filmen erbjuder tittaren en rad ledtrådar, mystiska händelser och oväntade vändningar. Allt eftersom mordgåtans bitar faller på plats blir det allt tydligare att en kallblodig psykopat gömmer sig i Annas närhet. Men vems sida står egentligen Annas kollegor och vänner på? Och kommer Anna att hinna stoppa mördaren innan det är försent?

Missa inte årets spännande deckare där varje minut är livsavgörande. Kan du lösa gåtan före detektiven Anna?

Vad händer med de skyldiga?

Thrillern En dödlig misstagDreamfilm för tittaren på en adrenalinfylld ritt fylld med falskspel, livsfarliga situationer och oväntade twists. I centrum står den skickliga detektiven Anna som jagar en hänsynslös seriemördare med klockan tickandes mot sitt öde. Men vad händer med de skyldiga när sanningen väl kommer fram?

Efter ett ras av explosiva avslöjanden och chockerande vändningar ställs Annas värld på ända. Plötsligt är ingenting som det verkade och Anna tvingas ifrågasätta allt och alla omkring sig. Vem är vän och vem är fiende? Och kommer Anna att hinna stoppa de skyldiga innan de slår till igen?

Missa inte denna adrenalinstinna thriller som utlovar att hålla dig på halster ända in i det sista. Titta på En dödlig misstag redan idag på Dreamfilm.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 22

Dela