close icon
page-title
365 Dagar
365 Dagar

Detaljer

 • Originaltitel: 365 dni
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: Ekipa

365 Dagar Stream Gratis • Svenska • Online

star7.1
8727Betyg
date2020
loader

Recension

 • avatar

  Semister12

  |10 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |10 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?

Indholdsfortegnelse

Vad handlar filmen om?

365 Dagar är en gripande och kontroversiell erotisk thriller som utforskar gränserna mellan kärlek, besatthet och tvång. Filmen, baserad på Blanka Lipińskas bästsäljande roman, följer Laura Biel, en ung polsk kvinna som blir kidnappad av Massimo Torricelli, en mäktig siciliansk maffiaboss. Massimo ger Laura ett ultimatum: hon har 365 dagar på sig att bli kär i honom, annars släpper han henne fri.

Denna okonventionella premiss lägger grunden för en intensiv och passionerad berättelse som utforskar teman som makt, kontroll och sexuell frigörelse. Medan Laura kämpar med sin situation och sina växande känslor för sin kidnappare, tar filmen tittarna med på en emotionell berg-och-dalbana fylld av spänning, romantik och explicita scener.

Vem är huvudpersonerna?

I centrum av 365 Dagar står två komplexa och karismatiska karaktärer:

 • Laura Biel: En stark och självständig polsk försäljningschef som längtar efter passion och spänning i sitt liv. Lauras resa från fånge till en kvinna som utforskar sina djupaste begär är filmens emotionella kärna.
 • Massimo Torricelli: Den mäktige och mystiske sicilianske maffiabossen som blir besatt av Laura. Trots sina kriminella kopplingar och kontrollbehov visar Massimo också glimtar av sårbarhet och äkta känslor.

Dessa karaktärer skapar en dynamisk och laddad relation som driver filmens handling framåt och håller publiken på helspänn. Deras komplicerade förhållande utmanar tittarnas uppfattningar om kärlek, samtycke och passion.

Hur utvecklas relationen mellan protagonisterna?

Relationen mellan Laura och Massimo i 365 Dagar är allt annat än konventionell. Den börjar med ett tvång men utvecklas gradvis till något mer komplext. Inledningsvis är Laura rädd och arg, fast besluten att motstå Massimos närmanden. Men allteftersom tiden går börjar hon se bortom hans hårda yta och upptäcka en mer sårbar sida av honom.

Filmens utveckling av deras förhållande är både fascinerande och kontroversiell. Medan Laura börjar känna en växande attraktion till Massimo, väcker det frågor om Stockholmssyndromet och maktdynamik i relationer. Deras passion är intensiv och explicit skildrad, vilket har gjort att många jämför filmen med andra erotiska produktioner som "Fifty Shades of Grey".

För den som är nyfiken på att se hur denna komplexa relation utvecklas, finns 365 Dagar tillgänglig för streaming på flera plattformar. En populär sajt där man kan titta på filmen är dreamfilmsw, som erbjuder ett brett utbud av filmer och serier. Det är ett bra alternativ för de som vill se 365 Dagar online, men kom ihåg att det också finns andra lagliga streamingtjänster att välja mellan.

365 Dagar

Vilka är skådespelarna bakom de ledande rollerna?

365 Dagar har blivit en internationell sensation tack vare de övertygande prestationerna från huvudrollsinnehavarna. Anna-Maria Sieklucka, en relativt okänd polsk skådespelerska, gör en imponerande filmdebut som Laura Biel. Hennes porträtt av Laura är både känsligt och kraftfullt, och fångar karaktärens inre kamp och gradvisa transformation.

Massimo Torricelli spelas av den italienske skådespelaren och modellen Michele Morrone. Hans karismatiska och intensiva framträdande har gjort honom till en över natten-sensation och en internationell hjärtthrob. Morrones tolkning av Massimo balanserar skickligt mellan hotfull intensitet och dold sårbarhet.

Hur presterade ensemblen i sina respektive roller?

Förutom huvudrollsinnehavarna levererar 365 Dagars ensemble starka insatser som bidrar till filmens övergripande atmosfär och berättelse. Magdalena Lamparska ger ett minnesvärt stöd som Lauras bästa vän Olga, som tillför humor och perspektiv till berättelsen. Otar Saralidze spelar Domenico, Massimos högerhand, med en blandning av lojalitet och komplexitet.

Ensemblens samspel skapar en trovärdig värld runt huvudkaraktärerna, vilket förstärker filmens intensitet och dramatik. Deras prestationer bidrar till att göra 365 Dagar till mer än bara en erotisk thriller - det är en utforskning av komplexa relationer och personliga transformationer.

För den som vill se dessa skådespelare i aktion, finns 365 Dagar Sverige tillgänglig på flera streamingtjänster. Dreamfilmsw är en populär plattform där man kan titta på filmen, men det finns också andra alternativ för de som vill streama 365 Dagar online. Oavsett var du väljer att se den, är skådespelarnas prestationer en av de främsta anledningarna att ge denna kontroversiella film en chans.

Hur skiljer sig filmen från boken?

365 Dagar, baserad på Blanka Lipińskas bästsäljande roman, har gjort en anmärkningsvärd resa från bok till film. Medan den grundläggande handlingen förblir densamma, finns det flera intressanta skillnader mellan de två medierna som är värda att utforska för fans av både boken och filmen.

En av de mest påtagliga skillnaderna ligger i karaktärsutvecklingen. Filmen tenderar att fokusera mer på den fysiska attraktionen och passionen mellan Laura och Massimo, medan boken ger läsarna en djupare inblick i karaktärernas tankar och känslor. Detta gör att filmversionen kan uppfattas som mer ytlig, men också mer visuellt slående och intensiv.

Vilka scener från romanen utelämnades?

För att anpassa berättelsen till filmformatet var regissörerna tvungna att göra vissa val gällande vilka scener som skulle inkluderas och vilka som skulle utelämnas. Några av de mer detaljerade bakgrundshistorierna och sidokaraktärernas utveckling som finns i boken fick mindre utrymme i filmen. Detta inkluderar exempelvis djupare utforskningar av Lauras förhållande med sin fästman Martin och mer ingående beskrivningar av Massimos maffiaverksamhet.

Trots dessa förändringar lyckas filmen fånga essensen av Lipińskas roman och har blivit en sensation för dem som vill titta på 365 Dagar. För den som är nyfiken på att se hur adaptionen har genomförts, erbjuder dreamfilmsw en utmärkt plattform för att streama filmen online. Det är värt att notera att det finns flera lagliga alternativ för att se 365 Dagar Sverige, så välj den tjänst som passar dig bäst.

Var kan man se 365 Dagar 2020 stream gratis?

För filmälskare som är ivriga att se denna kontroversiella produktion finns det flera alternativ tillgängliga. Medan många söker efter möjligheter att gratis streama 365 Dagar, är det viktigt att komma ihåg att stödja filmskapare genom lagliga kanaler säkerställer att vi fortsätter få se spännande och utmanande filmer i framtiden.

En populär plattform för att se filmen är dreamfilmsw, som erbjuder ett brett utbud av filmer och serier. Här kan du enkelt hitta och titta på 365 Dagar i hög kvalitet. Det är dock värt att notera att detta inte är den enda platsen där filmen finns tillgänglig.

Finns filmen tillgänglig på någon streamingtjänst?

Ja, 365 Dagar finns tillgänglig på flera etablerade streamingtjänster. Beroende på din geografiska plats och prenumerationer kan du hitta filmen på plattformar som Netflix, Amazon Prime Video eller HBO Max. Dessa tjänster erbjuder ofta en gratis provperiod, vilket kan vara ett bra sätt att se filmen utan extra kostnad om du är en ny användare.

För dem som föredrar att hyra eller köpa filmen digitalt finns alternativ som iTunes, Google Play och Viaplay. Dessa tjänster låter dig se 365 Dagar online när det passar dig, ofta till en rimlig kostnad. Oavsett vilken metod du väljer för att se filmen, är det viktigt att välja en laglig källa för att stödja filmindustrin och säkerställa den bästa möjliga tittarupplevelsen.

Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 8727

Dela