close icon
page-title
3096 dagar
3096 dagar

Detaljer

 • Originaltitel: 3096 Tage
 • Originalspråk: Tyska
 • Produktionsland: Tyskland
 • Regissör: Constantin Film

3096 dagar Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star7.4
849Betyg
date2013
date1h 51m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |6 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  Xany Xaru

  |2 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |7 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |12 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Indholdsfortegnelse

3096 dagar Dreamfilm streama online gratis

3096 dagar är en dramatisk film från 2013 som nu går att streama gratisDreamfilm. Filmen baseras på den sanna historien om Natascha Kampusch som hölls inspärrad i över 8 år. Med skådespelare som Antonia Campbell-Hughes och Thure Lindhardt följer vi hennes fasansfulla fångenskap och kamp för överlevnad.

Filmen hade premiär 2013 och fick ett blandat mottagande. Många tyckte att den gav en kraftfull skildring av det fruktansvärda trauma Kampusch gick igenom. Andra ansåg att filmen exploaterade hennes lidande. Oavsett tycke är 3096 dagar ett drama värt att streama gratis för att hedra Kampuschs mod och styrka.

3096 dagar

Titta på 3096 dagar Dreamfilm swesub gratis

Dreamfilm kan du titta på 3096 dagar med swesub helt gratis. Filmen finns tillgänglig i full längd och hög kvalitet. Streama den enkelt på valfri enhet med internetuppkoppling.

3096 dagar berättar Natascha Kampuschs chockerande historia under de åtta år hon hölls inspärrad som tonåring. Filmen skildrar grymheterna och förnedringen hon utsattes för, men också hennes envisa kamp för att behålla förståndet och hoppet om att en dag bli fri.

Streama 3096 dagar från Dreamfilm nu

Vill du se den uppmärksammade filmen 3096 dagar? Den går att streama från Dreamfilm redan nu, helt gratis och med swesub. Filmen är baserad på den sanna historien om österrikiskan Natascha Kampusch som hölls fången i över åtta år innan hon lyckades fly.

I filmen gestaltas Natascha av Antonia Campbell-Hughes. Vi får följa med på hennes fasansfulla resa från kidnappningen som 10-åring till den chockerande flykten som vuxen kvinna. Ett omskakande drama som manar till eftertanke kring frihet, mänsklig ondska och envis överlevnadsinstinkt.

Se 3096 dagar svenska online gratis

Dramat 3096 dagar går att se svenska online helt gratisDreamfilm. Filmen bygger på den sanna historien om österrikiskan Natascha Kampusch som hölls fången i ett litet, mörkt rum i över 8 år. Efter många års planering lyckas hon fly, men kan hon återanpassa sig till livet i frihet?

I huvudrollen ser vi Antonia Campbell-Hughes som ger ett starkt porträtt av Natascha. Vi får följa hennes liv som tillfångatagen tonåring och senare vuxen kvinna, präglat av brutal behandling, desperata flyktförsök och envis kamp för att behålla förståndet. Ett chockerande drama värt att streama.

3096 dagar

3096 dagar gratis film Sverige

Den hyllade filmen 3096 dagar går nu att se helt gratisDreamfilm för tittare i Sverige. Filmen bygger på den chockerande sanna historien om Natascha Kampusch som hölls fången i 8 år av en psykopat.

Med starka skådespelarinsatser och noggrann research skildrar filmen hennes fruktansvärda tillvaro och kamp för överlevnad. Ett omskakande, men viktigt drama som visar hur mycket en människa kan uthärda för att hävda sin mänsklighet. Streama denna gripande film redan idag.

3096 dagar svenska gratis på film

Dramat 3096 dagar går att streama gratis på film med svenska textDreamfilm. Filmen bygger på den sanna historien om österrikiskan Natascha Kampusch som hölls inspärrad som tonåring i över 8 år.

I rollen som Natascha ser vi Antonia Campbell-Hughes. Hon ger ett kraftfullt porträtt av Kampuschs fasansfulla vardag präglad av förnedring, våld och ständig kamp för överlevnad. Men också hennes envisa hopp om att en dag återfå friheten. Ett starkt drama som manar till eftertanke.

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 849

Dela