alt

3096 dagar 2013 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
839
Betyg
calendar2013
time1h 51m
År 1998 kidnappades tioåriga Natascha Kampusch mitt på ljusa dagen i Wien. I åtta år hölls hon fången i ett trångt källarutrymme, innan hon slutligen lyckades fly. Det här är den gripande och sanna historien om hennes 3096 dagar i fångenskap.

Skådespelare

Actor Antonia Campbell-Hughes

Antonia Campbell-Hughes

Actor Trine Dyrholm

Trine Dyrholm

Actor Thure Lindhardt

Thure Lindhardt

Actor Ellen Schwiers

Ellen Schwiers

Actor Amelia Pidgeon

Amelia Pidgeon

Actor Thomas Loibl

Thomas Loibl

Actor Michael Grimm

Michael Grimm

Actor Erni Mangold

Erni Mangold

Siehe auch

3096 dagar Dreamfilm streama online gratis

3096 dagar är en dramatisk film från 2013 som nu går att streama gratisDreamfilm. Filmen baseras på den sanna historien om Natascha Kampusch som hölls inspärrad i över 8 år. Med skådespelare som Antonia Campbell-Hughes och Thure Lindhardt följer vi hennes fasansfulla fångenskap och kamp för överlevnad.

Filmen hade premiär 2013 och fick ett blandat mottagande. Många tyckte att den gav en kraftfull skildring av det fruktansvärda trauma Kampusch gick igenom. Andra ansåg att filmen exploaterade hennes lidande. Oavsett tycke är 3096 dagar ett drama värt att streama gratis för att hedra Kampuschs mod och styrka.

3096 dagar

Titta på 3096 dagar Dreamfilm swesub gratis

Dreamfilm kan du titta på 3096 dagar med swesub helt gratis. Filmen finns tillgänglig i full längd och hög kvalitet. Streama den enkelt på valfri enhet med internetuppkoppling.

3096 dagar berättar Natascha Kampuschs chockerande historia under de åtta år hon hölls inspärrad som tonåring. Filmen skildrar grymheterna och förnedringen hon utsattes för, men också hennes envisa kamp för att behålla förståndet och hoppet om att en dag bli fri.

Streama 3096 dagar från Dreamfilm nu

Vill du se den uppmärksammade filmen 3096 dagar? Den går att streama från Dreamfilm redan nu, helt gratis och med swesub. Filmen är baserad på den sanna historien om österrikiskan Natascha Kampusch som hölls fången i över åtta år innan hon lyckades fly.

I filmen gestaltas Natascha av Antonia Campbell-Hughes. Vi får följa med på hennes fasansfulla resa från kidnappningen som 10-åring till den chockerande flykten som vuxen kvinna. Ett omskakande drama som manar till eftertanke kring frihet, mänsklig ondska och envis överlevnadsinstinkt.

Se 3096 dagar svenska online gratis

Dramat 3096 dagar går att se svenska online helt gratisDreamfilm. Filmen bygger på den sanna historien om österrikiskan Natascha Kampusch som hölls fången i ett litet, mörkt rum i över 8 år. Efter många års planering lyckas hon fly, men kan hon återanpassa sig till livet i frihet?

I huvudrollen ser vi Antonia Campbell-Hughes som ger ett starkt porträtt av Natascha. Vi får följa hennes liv som tillfångatagen tonåring och senare vuxen kvinna, präglat av brutal behandling, desperata flyktförsök och envis kamp för att behålla förståndet. Ett chockerande drama värt att streama.

3096 dagar

3096 dagar gratis film Sverige

Den hyllade filmen 3096 dagar går nu att se helt gratisDreamfilm för tittare i Sverige. Filmen bygger på den chockerande sanna historien om Natascha Kampusch som hölls fången i 8 år av en psykopat.

Med starka skådespelarinsatser och noggrann research skildrar filmen hennes fruktansvärda tillvaro och kamp för överlevnad. Ett omskakande, men viktigt drama som visar hur mycket en människa kan uthärda för att hävda sin mänsklighet. Streama denna gripande film redan idag.

3096 dagar svenska gratis på film

Dramat 3096 dagar går att streama gratis på film med svenska textDreamfilm. Filmen bygger på den sanna historien om österrikiskan Natascha Kampusch som hölls inspärrad som tonåring i över 8 år.

I rollen som Natascha ser vi Antonia Campbell-Hughes. Hon ger ett kraftfullt porträtt av Kampuschs fasansfulla vardag präglad av förnedring, våld och ständig kamp för överlevnad. Men också hennes envisa hopp om att en dag återfå friheten. Ett starkt drama som manar till eftertanke.

10 liknande filmer:

  1. Kitbull
  2. Snöns brödraskap
  3. The Holdovers
  4. Saltburn
  5. Fifty Shades of Grey
  6. Interstellar
  7. Gran Turismo
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Titanic
  10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 839
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

mathew

Om du gillar den här Drama , se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

3096 dagar med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.4 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MovieFilmer

3096 dagar Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen

The Wolf of Wall Street

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire