alt

1917 2019 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8
11 769
Betyg
calendar2019
time1h 59m
Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater – Schofield och Blake – ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kommer att stoppa ett tyskt dödligt bakhåll på hundratals brittiska soldater – där Blakes bror är en av dem.

Skådespelare

Actor Mark Strong

Mark Strong

Actor Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Actor Richard Madden

Richard Madden

Actor Colin Firth

Colin Firth

Actor Adrian Scarborough

Adrian Scarborough

Actor Andrew Scott

Andrew Scott

Actor George MacKay

George MacKay

Actor Daniel Mays

Daniel Mays

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på 1917 DreamFilm gratis

Är du sugen på att se den Oscarsvinnande filmen 1917? Nu kan du strömma den gratis onlineDreamFilm! Filmen utspelar sig under första världskriget och följer två unga brittiska soldater på ett farofyllt uppdrag.

Som tittare följer vi med huvudkaraktärerna på deras resa genom fiendeland, där de utsätts för explosioner, beskjutningar och många andra faror. Det är en intensiv upplevelse som verkligen fångar krigets fasor.

Regissören Sam Mendes lyckas skapa en känsla av att allt utspelar sig i en enda lång tagning. Det gör att man som publik känner sig mitt i handlingen. Man blir andfådd, rädd och desperat tillsammans med soldaterna.

Så om du gillar actionfilmer och drama så är 1917DreamFilm ett absolut måste! Titta och njut av den Oscarsbelönade filmen gratis online.

1917

1917 DreamFilm streama filmen nu

Är du redo för en intensiv filmupplevelse? Då ska du streama krigsdramat 1917DreamFilm!

Filmen utspelar sig under första världskriget och skildrar två unga brittiska soldater, spelade av George MacKay och Dean-Charles Chapman. Deras livsfarliga uppdrag går ut på att leverera ett meddelande genom fiendeland som kan rädda 1600 mans liv.

På sin färd utsätts de för bomber, gevärseld och en mängd andra faror. Samtidigt stöter de på chockerande scener av död och förstörelse.

Det är en intensiv filmupplevelse som verkligen lyckas förmedla krigets alla fasor.

Tack vare filmatiseringen i långa tagningar känns det som att man är med soldaterna hela vägen. Det skapar en känsla av att vara mitt i handlingen som är svår att skaka av sig.

Så streama 1917 på DreamFilm nu och upplev det Oscarsbelönade dramat om mod och uppoffringar!

Se den Oscarsvinnande 1917 online

Drömmer du om att se årets bästa krigsfilm? Då ska du streama 1917DreamFilm!

Den här filmen vann inte mindre än 3 Oscars 2020, inklusive priset för bästa filmfoto och bästa ljudeffekter. Dessutom var den nominerad för ytterligare 6 Oscars, bland annat för bästa film.

I filmen får vi följa två brittiska soldater som får order om att ta sig genom fiendeland för att leverera ett meddelande som kan stoppa ett överhängande anfall. Det är ett livsfarligt uppdrag, där de hela tiden utsätts för faror.

Tack vare att filmen är inspelad i långa tagningar blir det en oerhört intensiv upplevelse. Som publik sugs man in i handlingen på ett fantastiskt vis.

Så om du gillar krigsfilmer, starka drama och Oscarsvinnare ska du absolut se 1917 gratis på DreamFilm. Det är en film du sent kommer att glömma!

Upplev första världskrigets fasor i 1917

Vill du verkligen förstå hur fruktansvärt det var att leva i skyttegravarna under första världskriget? Då måste du se dramat 1917DreamFilm.

Filmen, som vann Oscar för bästa foto och ljudeffekter 2020, utspelar sig ute på slagfältet i Frankrike 1917. Vi får följa två unga brittiska soldater på ett farligt uppdrag att leverera ett meddelande som kan rädda 1600 mans liv.

På sin väg genom fiendeland utsätts de gång på gång för livsfara. De tvingas ta skydd i leriga skyttegravar, springa genom ett ingenmansland fullt av taggtråd och bomber, och de blir beskjutna av tyska soldater.

 • Scenerna från slagfältet och skyttegravarna är chockerande realistiska.
 • Det känns som att man verkligen är där mitt i eländet.

Så om du vill få en bild av hur fruktansvärt kriget var upplev då 1917 på DreamFilm. Det är en oförglömlig filmupplevelse!

1917

Strömma 1917 från DreamFilm i HD

Är du redo att strömma en av de bästa krigsfilmerna på länge? Actiondramat 1917 finns nu att se helt gratis på DreamFilm i högupplöst HD!

Filmen utspelar sig mitt under brinnande första världskrig och skildrar två unga brittiska soldaters desperata uppdrag att leverera ett meddelande tvärs över slagfältet.

På sin väg stöter de på bomber, gevärseld, giftig gas och massor av döda kroppar. Men de ger sig inte, utan kämpar tappert vidare för att rädda sina kamraters liv.

Tack vare den fantastiska HD-kvaliteten på DreamFilm kommer du garanterat känna dig mitt i filmen 1917.

Så upplev nu ett mästerverk till krigsdrama i högsta kvalitet! Strömma 1917 gratis från DreamFilm och se varför den vann 3 Oscars 2020.

1917 på DreamFilm med svensk text

Är du trött på att behöva läsa undertexter när du tittar på utländska filmer? Då har vi goda nyheter! Dramat 1917 går att se gratis på DreamFilm med svensk text.

I den här filmen får vi följa två brittiska soldater på ett livsfarligt uppdrag under första världskrigets mest intensiva period 1917. Deras mål är att leverera ett meddelande som kan rädda 1600 mans liv.

På sin färd genom fiendeland utsätts de för en rad fruktansvärda faror, som giftig gas, granateld och tyska soldater. Det är en film fylld av action och explosiva scener som man inte vill missa något av!

Tack vare den svenska textningen på DreamFilm kan du helt fokusera på handlingen istället för att behöva läsa undertexter. Så streama och njut av Oscarsvinnaren 1917 med svensk text redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 11769
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 8 inte övertygar dig om att titta på 1917, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 8 antyder att 1917 är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Patricktexas

1917 med medelbetyget 8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 59m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 8 tyder på att 1917 är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MovieFilmer

1917 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 8 antyder att du kommer att bli nöjd.